Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kmečanje kozojeba, dan 4.
pauza, 1. dan
- Bazinga12345
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma najjaca prica mi je kako ispade djeca pobijedila Juventus iz najboljih dana sa prosjekom godina 31+
a ono Devedzic, Kurtalic, Maksimovic, Beganovic 21 godina, Osmic 20- sve pocelo utakmicu
sto je najzalosnije ta djeca na obje strane igraju, pogidose na terenu, vrijedi ono i pogledat, bore se, tude, a zakuhavaju Kobiljar, Bagaric, Pidro, Hebibovic. Jedino eto Halid Sabanovic divljon ispade svjetski al hajd sta ces nije on kriv
a ono Devedzic, Kurtalic, Maksimovic, Beganovic 21 godina, Osmic 20- sve pocelo utakmicu
sto je najzalosnije ta djeca na obje strane igraju, pogidose na terenu, vrijedi ono i pogledat, bore se, tude, a zakuhavaju Kobiljar, Bagaric, Pidro, Hebibovic. Jedino eto Halid Sabanovic divljon ispade svjetski al hajd sta ces nije on kriv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je to više u fazonu što nam fali 7-8 igrača od kojih bi petorica bila u prvoj postavi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:52ma najjaca prica mi je kako ispade djeca pobijedila Juventus iz najboljih dana sa prosjekom godina 31+
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa iskreno da ti kazem, ne mora znaciti da bi puno bolje odigrali. Ja bih bio sretniji obzirom na okolnosti u klubu da su neki od tih igraca igrali. djeca su odigrala disciplinovanije nazad nego sto bi mozda neki od tih, pogotov posto nisu najredovnije placeni.MortemHz je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:53Mislim da je to više u fazonu što nam fali 7-8 igrača od kojih bi petorica bila u prvoj postavi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:52ma najjaca prica mi je kako ispade djeca pobijedila Juventus iz najboljih dana sa prosjekom godina 31+
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Khm khm

* S rezervom treba uzimati broj nastupa beogradskih klubova i Dinama, jer su do 1970-ih igrali Kup velesajamskih gradova bez obzira na poziciju na tabeli.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 24 avg 2021, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Moze trofej za glupost godine"Fudbaleri više nemaju stomačnih problema, temperature, povraćanja. Kakve je posljedice ostavilo, vidjećemo. Sumnjamo na vodu, ili sprej. Svlačionice su, odnosno plafoni prskani sprejom protiv vlage, buđi, a mi smo taj dan igrali prijateljsku utakmicu s Nikšićem. On se ne smije koristiti u zatvorenim prostorijama. Postoji mogućnost da je sprej otrovao fudbalere. Nemoguće je da za jedan dan oboli više od 20 igrača", rekao je trener Leotara Branislav Krunić".

“Uvjeren sam da možemo do titule. Imamo vrhunsku ekipu, vrhunske navijače i skupa idemo po titulu naravno. Sjajno radimo, kada nam se priključe i ostali igrači i sigurno ćemo se boriti za titulu.”, kaže optimistični Darko Bodul.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Posljedice užasnog suđenja: Velimir Drinić nije smio da izađe sa Gradskog stadiona, policija ga izvela poslije nekoliko časova
Velimir Drinić je svaku moguću situaciju da ošteti Rudar iskoristio, Borcu je dao bezbroj prekršaja, a domaćinima uglavnom dijelio kartone. I sam trener Nikica Milenković nije mogao da vjeruje šta se dešava, o čemu je govorio i poslije utakmice za TV Arena Sport, ali i na press konferenciji, pa ga vjerovatno i čeka kazna od Disciplinske komisije N/FS BiH zbog komentarisanja suđenja.
Koliko je Velimir Drinić loše sudio ovu utakmicu govori i činjenica da je više od dva i po sata bio na Gradskom stadionu poslije utakmice i nije smio da izađe iz klupskih prostorija jer se bojao kako će reagovati domaćin i njihovi navijači. Kako saznajemo, policija ga je tek poslije dva i po sata izvela iz prostorija i pod policijskom zaštitom napustio je Gradski stadion i vratio se kući.
Ostaje da se vidi kako će Sudijski komitet N/FS BiH reagovati, no i ne treba imati previše razloga za optimizam jer je poznato da je Zoran Grbić radio nešto slično u korist Borca na Mokrom docu protiv Posušja, ali je nagrađen od Radoslava Vukasovića, kontrolora suđenja, sa čak 8.3 ocjenom
Ma nije tako, ne treba vjerovati svojim očima, bitno je šta kaže delegat.
@ElCartel11 Hasbula care iz istog smo grada,viteskog gradaElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:37Da si pratio malo fudbal zadnje vrijeme mogao si vidjeti da imamo, cak smo gostovali na Grbavici![]()

Joj sa kakvim carom zivim u istom gradu

BOSANSKA KRAJINA
Slažem se...I ja sam gledao utakmicu...jedina dilema mi je da li je Velež onako prejak,ili Široki onako slab....Za 20 godina praćenja PL BIH,ne sjećam se da je neko onako dominantno izgledao na Pecari protiv Širokog...ustvari,siguran sam da nije.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:10Široki, malo je reci katastrofa, mislim da ce se borit za opstanak
Ima je do sad lagane utakmice( Radnik,Leotar,Rudar) pa je nakupio nesto bodova Tek sad slijede teske utakmice
- ElCartel11
- Kontakt:
Velež ima lijepu taktiku, sa držanjem lopte i visokim presingom. Yebe ih neefikasnost. Fali im jedan spic kao recimo Krpic/Bilbija i da Brandao vrati svoju formu. Ne znam sta se desilo tom liku ali izgleda isto qurcobolja kao kod naseg Fanima. Kad mu se igra najjaci u ligi, kad mu se ne igra onda je u rangu Veselinovica. Samo steta sto mu se na 90% utakmica zadnje vrijeme ne igra.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 24 avg 2021, 15:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Selam za brata5Korpus je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:19@ElCartel11 Hasbula care iz istog smo grada,viteskog gradaElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:37Da si pratio malo fudbal zadnje vrijeme mogao si vidjeti da imamo, cak smo gostovali na Grbavici![]()
![]()
![]()
Joj sa kakvim carom zivim u istom gradu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:46Selam za brata5Korpus je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:19@ElCartel11 Hasbula care iz istog smo grada,viteskog gradaElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:37
Da si pratio malo fudbal zadnje vrijeme mogao si vidjeti da imamo, cak smo gostovali na Grbavici![]()
![]()
![]()
Joj sa kakvim carom zivim u istom gradu![]()
![]()

BOSANSKA KRAJINA
Široki je odigrao 0:0 u gostima protiv Slobode i 0:0 kući protiv Zrinjskog. Prije utakmica protiv Veleža u pet mečeva su primili samo jedan gol i to od Rudara iz Prijedora (1:1). I od Veleža su primili samo jedan gol, ali ko je gledao utakmicu, vidio je da je Velež promašio 2-3 zicera, što opet pokazuje kvalitet te ekipe.Schlager je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:39Slažem se...I ja sam gledao utakmicu...jedina dilema mi je da li je Velež onako prejak,ili Široki onako slab....Za 20 godina praćenja PL BIH,ne sjećam se da je neko onako dominantno izgledao na Pecari protiv Širokog...ustvari,siguran sam da nije.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:10Široki, malo je reci katastrofa, mislim da ce se borit za opstanak
Ima je do sad lagane utakmice( Radnik,Leotar,Rudar) pa je nakupio nesto bodova Tek sad slijede teske utakmice
Treba uzeti u obzir da su igrali bez "napadača" Zajmovića, te vjerovatno igrača koji je trenutno u najboljoj formi Ćosića.
Bit će zanimljivo pratiti taj tim, jer svaka utakmica je zanimljiva, posebno jer često prime prvi gol, iako su dominantni na terenu. Uz to je prosto nevjerovatno koliko uspjevaju promašivati prilika na jednoj utakmici, ali sve je to posljedica manja kvalitetnog napadača. Da je Jovo Lukić u Velež, do sada bi imao 4-5 postignuta gola.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, Proximic, Vanja8 i 29 gostiju.