Pa kakva je realnost?! Ne racunajuci cak tu Dinamovu sezonu, obje ekipe su u prethodne 3 godine igrale grupne faze, Zvezda igrala 2x LŠ i 1x LE, Dinamo 1 LŠ i 2x LE. Zvezda jednom prezimjela, Dinamo 2x, izbacio Totenhema, ali i Zvezda tukla prvaka evrope u LŠ, nadigrala Milana u LE iako je u oba meca igrala po 20 min s igracem manje...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:32Pa ironicno je sto ta prva sezona jedina debelo na strani Zvezde, a bila je prije 4 godine, a ti kazes da je tad Dinamo bio jaci, a kasnije kad je sibao Zvezdu debelo koeficijentom je bio li-la s njima. Mislim, mozes imat stav kakav hoces, ali nema veze sa realnoscu.marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:28Pa ja ti pricam da mi je argument da je Dinamo bio prije 4-5 godina iznad Zvezde, kad Zvezda uopste nije bila na ovom nivou kao sto je sada...Uostalom, zasto bi bilo relevantno ono sto je bilo.prije 2-3-5 godina. Pricamo o sadasnjim timovima i rezultatima. Svakako je mjerodavnije to sto sam vidio u ovih koliko 3-4-5 utakmica kvakifikacija, nego nas mec sa Liverpoolom ili njihov sa Atalantom...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:23
A treba li uzet u obzir ovih Dinamovih 1.500 ako ti je vec prvi argument bio da je Zvezda imala jednu sezonu ispod svake razine? I ovih 10.000 razlike je ogromno, pogotovo ako vidimo da Dinamo ima prakticki sezonu manje i da im to uskoro istice i da ce pobjec jos vise ..![]()
Jos nesto, sto zanemarujes, Zvezda je skoro po pravilu isla od prvog pretkola i bila nepovlastena, dok je Dinamo zarad ranijih sezona dobijao lakse protivnike i opet se te sezone nije ni kvalifikovao u grupe, ispao od Shkendie...
Realnost je da je Zvezda u 180.min pokazala vise vs istog protivnika od Dinama i to uz otezavajucu ololnost 40 min u Bgu s igracem manje i sa neregularnim golom protivnika.