Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Zar stvarno debili vjeruju u magnet? 

Napisi veceras imas li posljedica temp i glava bolil bas me zanima u nasim godinama kako je. Kod mene starog fajzer oborio 24 sata..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kakve se pare tu vrte, to je nevjerovatno. Farmaceutska industrija pravi velike profite, pala im je kašika u med kao nikada u historiji, sve im ide na ruku. Sada samo produžavati pandemiju, lafo razvijati vakcine a u nas ubaciju običnu fiziološku otopinu. Capitalism at its finest.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 avg 2021, 09:28The CEO of Pfizer said that while Pfizer expects a variant to emerge that will resist its vaccine, the pharmaceutical company has a plan in place to create a vaccine to fight the variant within 95 days of the variant's discovery.
E ovo je stvar o kojoj ja pricam.Dakle, nema kraja i idemo se bosti kad god oni namignu i kad god kazu da se pojavio novi soj.
Fascinatno je da majstor izjavi da ce od otkrivanja tog novog soja, oni razviti vakcinu za 95 dana!!!![]()
![]()
Al ne treba nista kriticki posmatrati, treba samo klimati glavom i davaj vakcine! Sve to oni zbog nas i naseg zdravlja.
U moru ludih zavjera, ova mi ne zvuči glupo, jer cilj opravdava sredstvo a i svi bi tako postuipili realno, da se nađemo u poziciji u kojoj se nalazi farmacija.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jučer primio drugu dozu Pfizera, sinoć mala temperatura, probudim se popijem paracetamol i poslije ustajem mokar, danas neka malaksalost, al sve u svemu ništa previše teško. Kod prve doze me ruka na mjestu uboda nešto bolila, mali otek i crvenilo i trajalo 3-4 dana.
Jedino što nemam QR koda, ovdje kod nas ne daju, pa onda neću moći u EU bez toga izgleda
Jedino što nemam QR koda, ovdje kod nas ne daju, pa onda neću moći u EU bez toga izgleda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prvu dozu Pfizera primio 07.06., drugu 17.08. Od nuspojava imao samo blagi bol u ramenu u koje sam primio vakcinu i osjecaj kao da imam temperaturu navecer. Uglavnom nista strasno, dan poslije bio ko nov i vec najnormalnije isao na posao i na trening.
Kako dolazite do Pfizera kod nas? Ako ste zdravi.
Don't hate what you don't understand.
- ASD
- Kontakt:
Od nuspojava imao magnet u ruci. Nisam mogao odlijepiti petaka.
Šalu na stranu. Nikakvih nuspojava nisam imao. Otac takođe ništa. Doduše, oboje imamo jak imunitet.
Mama imala temperaturu naveče kod prve doze, ali ništa strašno. Kod druge ništa. Ona općenito ima slab imunitet.
U pitanju je Pfizer.
Šalu na stranu. Nikakvih nuspojava nisam imao. Otac takođe ništa. Doduše, oboje imamo jak imunitet.
Mama imala temperaturu naveče kod prve doze, ali ništa strašno. Kod druge ništa. Ona općenito ima slab imunitet.
U pitanju je Pfizer.
Kod mene bila samo bol u ramenu. Nakon prespavane noci se nikada bolje nisam osjecao.
Ko je imao jaku reakciju na vakcinu tog bi korona vjerovatno dobro unistila i treba biti sretan sto je istu primio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- akisarajevo92
- Kontakt:

Ms Dilks said Ms Shaw was previously fit and well but concluded that it was "clearly established" that her death was due to a very rare "vaccine-induced thrombotic thrombocytopenia", a condition which leads to swelling and bleeding of the brain.
Don't believe the hype.
U BiH danas zabilježeno 630 novozaraženih, preminulo šest osoba.
Meanwhile, skole krecu normalno, Krizni stabovi se ponasaju kao da smo Britanija pa imamo 70+% vakcinisanih
@Marsal
Cestitke, ja nikoga ne znam da je imao ijednu nuspojavu od Sinopharma a dosta raje znam sto je isti primilo. Jedna doza nista ne znaci (10-15% zastita), kljucna je druga, cuvaj se max do tada. Meni je 10.9 druga i jedva cekam da se rijesim tog belaja oko vakcinisanja.
Meanwhile, skole krecu normalno, Krizni stabovi se ponasaju kao da smo Britanija pa imamo 70+% vakcinisanih
@Marsal
Cestitke, ja nikoga ne znam da je imao ijednu nuspojavu od Sinopharma a dosta raje znam sto je isti primilo. Jedna doza nista ne znaci (10-15% zastita), kljucna je druga, cuvaj se max do tada. Meni je 10.9 druga i jedva cekam da se rijesim tog belaja oko vakcinisanja.
Danas HNK 590 testiranih, 126 pozitivnih, Mostar 84. Zabrinjava broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih.
Mostar jucer 113, danas 84, mislim da je aktivnih preko 1000. Toliki broj aktivnih na 100k stanovnika je impresivno, nema sta.
Sad ce nova skolska godina
Mostar jucer 113, danas 84, mislim da je aktivnih preko 1000. Toliki broj aktivnih na 100k stanovnika je impresivno, nema sta.
Sad ce nova skolska godina
Hospitalisierungsrate weiterhin niedrig
I pored rasta novozaraženih, hospitaliacija u Njemačkoj veoma niska. Vakcine

https://www.bild.de/ratgeber/2021/ratge ... .bild.html
I pored rasta novozaraženih, hospitaliacija u Njemačkoj veoma niska. Vakcine

https://www.bild.de/ratgeber/2021/ratge ... .bild.html
-
- Kontakt:
Koliko je izliječenih?Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 18:36U BiH danas zabilježeno 630 novozaraženih, preminulo šest osoba.
@Marsal
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Koliko je izliječenih ?Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 18:48Danas HNK 590 testiranih, 126 pozitivnih, Mostar 84. Zabrinjava broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih.
Sad ce nova skolska godina![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ne pisu, znam samo za broj aktivnih koji je zaista velik i krajnje zabrinjavajuci. Raduje cinjenica sto nema puno smrtnih slucajeva.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:22Koliko je izliječenih ?Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 18:48Danas HNK 590 testiranih, 126 pozitivnih, Mostar 84. Zabrinjava broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih.
- samoposteno
- Kontakt:
Kod mene danas na poslu doso dopis za vakcinisane ako obolis od korone a dobro se osjecas i mozes da radis da dodjes na poso....i ja sam primio pfizer obe doze i nista samo rame malo bolilo sutradan i to je sve inace znam bar jos 200 ljudi ovdje sto su primili isto sve niko nije imo nikakvu reakciju
-
- Kontakt:
To je najbitnije , velik broj zaraženih je očekivan i neizbježan .Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:28Ne pisu, znam samo za broj aktivnih koji je zaista velik i krajnje zabrinjavajuci. Raduje cinjenica sto nema puno smrtnih slucajeva.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:22Koliko je izliječenih ?Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2021, 18:48Danas HNK 590 testiranih, 126 pozitivnih, Mostar 84. Zabrinjava broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih.
Koliko je samo turista bilo, a i trenutno ima i dolaze ...
Prije mjesec dana na Sarajevskom aerodromu je bilo čak 36 letova u jednom danu

Jedno vrijeme je bilo više arapa nego nas

- majestic24
- Kontakt:
Ja danas primio Pfizer...malo me ruka boli,na dodir..niata strasno. Posto su mnogi govorili da su imali probleme sa glavoboljom,ja sam odmah "roknuo" analgin od 500 mg...neosjecam trenutno nista...jos sam nocna smjena
Na srecu,samo jedna doza mi je bila potrebna jer sam prebolio covid.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
mane marsala nigdje da ne skida temp
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.