NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2021, 17:36

JonSnow je napisao/la:
28 avg 2021, 17:30
Kakvo šamaranje :D
Najbolja igra od kako smo krenuli iz kantona. Kakvo sutanje :tokralju:

Fudo Turcine :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 avg 2021, 17:36

PAVLE NAPOLJE 😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 avg 2021, 17:45

Ne mrdati iz ove lige dok sav bijes ne iskalimo. Ima dovoljno ekipa iz Sarajeva i za po koju psovku :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2021, 17:48

samocelik je napisao/la:
28 avg 2021, 17:45
Ne mrdati iz ove lige dok sav bijes ne iskalimo. Ima dovoljno ekipa iz Sarajeva i za po koju psovku :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 avg 2021, 17:50

Kakav priatup i zalaganje :tokralju:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 avg 2021, 18:11

Sudija sviraj kraj.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 28 avg 2021, 18:20

I šta kažete, treba mijenjati Pavleta?
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 avg 2021, 18:23

Kritika je urodila plodom, rekli bi neki :D :D :D

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 avg 2021, 18:26

slika

Svaka cast gostima.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 28 avg 2021, 18:32

Svaka cast Unisu na ovoj objavi!Nemojte vise,povucite rucnu

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 avg 2021, 18:34

Svaka cast UNISU !!! Jako bitno da imamo prijateljske odnose sa svima na kraju krajeva ovo je samo fudbal.

PAVLE ODLAZI 😂

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 avg 2021, 18:49

prisonbreak je napisao/la:
28 avg 2021, 18:26
slika

Svaka cast gostima.
Veliki respekt za ovo.
U moru primitivizma i barbarizma, svi trebamo još više cijeniti gospodske poteze. :thumbup:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 28 avg 2021, 19:17

Treba ljudi graditi prijateljske odnose sa manjim klubovima,nikad se ne zna ko se moze pojaviti među tom djecom sto treniraju pa za par godina obuci dres Celika,kad se vrati u premiership😀
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2021, 19:28

Ova potez Unisu zapamtiti. Svaka cast.

Kao sto sam rekao ekipa nije losa ovako je trebala i Stupčanica dobiti peticu po igri na terenu, ova ista ekipa godinu starija i uigranija moze igrati sasvim korektno federalnu ligu. Zuna, Vardo, Kolic i posebno Salkic igraci koji mogu za nas igrati u PLBIH.

Sad po meni ide kljucno gostovanje, Moševac je prekaljeni drugoligaš namazani su i tesko im je uzeti bodove. Top 3 najteže gostovanje ali opet isto ovako upaliti mašinu da melje od prve minute i oni padaju. Isak abd tu jako bitno. I onda povratak kuci na hram na Bilino Polje odraditi bolju kampanju, mobilizaciju i uz malo srece sa vremenom ne bi trebao biti problem dici na 3000 ljudi utakmicu 5 kola. Da konacno zagrmi kako treba Čeliku se radujem, Čelik je dio zivota mog....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 avg 2021, 19:40

Uprava naapolje i Pavle odlazi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cestitke momcima na igri i zalaganju i borbenosti i uvjerljivoj pobjedi ,samo steta sto nismo Stupcanicu pobijedili al pobjedit ce mo ih u Olovu abd.
Mislim da je ovo najbolja utakmica od Kantona pa do sad .Jedina mana danas kod igraca je napad i ta sebicnost, neki igraci nece dodat i hoce gol dat po svaku cijenu a imaju igraca u boljoj poziciji da da gol i to je vise puta danas uradjeno a i prije se to radilo.To im Pavle mora posebno skrenit paznju,sve u svemu odlicno i 3 boda i sljedeca Mosevac pa gdje to koji dio Sarajeva.
Sto kaze Avenija pobijedi iducu utakmicu imat ces vise sigurno gledalaca i vise prodatih karti a i vracamo se na BP.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2021, 19:56

Moševac je prvi na tabeli, danas pobjedio u gostima i to Borac Jelah proslogodisnjeg šampiona..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 28 avg 2021, 20:03

avenija je napisao/la:
28 avg 2021, 19:28
Ova potez Unisu zapamtiti. Svaka cast.

Kao sto sam rekao ekipa nije losa ovako je trebala i Stupčanica dobiti peticu po igri na terenu, ova ista ekipa godinu starija i uigranija moze igrati sasvim korektno federalnu ligu. Zuna, Vardo, Kolic i posebno Salkic igraci koji mogu za nas igrati u PLBIH.

Sad po meni ide kljucno gostovanje, Moševac je prekaljeni drugoligaš namazani su i tesko im je uzeti bodove. Top 3 najteže gostovanje ali opet isto ovako upaliti mašinu da melje od prve minute i oni padaju. Isak abd tu jako bitno. I onda povratak kuci na hram na Bilino Polje odraditi bolju kampanju, mobilizaciju i uz malo srece sa vremenom ne bi trebao biti problem dici na 3000 ljudi utakmicu 5 kola. Da konacno zagrmi kako treba Čeliku se radujem, Čelik je dio zivota mog....
Stupčanica uvalila Rudaru 6 komada u gostima, tako da su oni prvi.
MošNJevac ako je ko Stupčanica, u ovom naletu će pasti ko od šale.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2021, 20:28

Ocaj od posjete, al bas ocaj. Na stranu tanka posjeta, atmosfera na tribini je bila vrhunska. Ja ne znam sta Zenici treba da ima minimalno milju na stadionu. Mislio sam da nas ima vise, ovo je bas lose. Moramo ovo popravljati hitno!

I jos unaprijed da se pokenjam na sve one shisha qrtone, koji ce doci kad se bude ulazilo u PL :guz:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2021, 20:37

avenija je napisao/la:
I onda povratak kuci na hram na Bilino Polje odraditi bolju kampanju, mobilizaciju i uz malo srece sa vremenom ne bi trebao biti problem dici na 3000 ljudi utakmicu 5 kola. Da konacno zagrmi kako treba Čeliku se radujem, Čelik je dio zivota mog....
Napunit cemo kar.inu :bih:
Ja sam prvi pisao i mislio da ce milja bit minimum, nekad se prebaciti, ali da imamo finu posjetu cijelu sezonu. Ono protiv stupcanice cemo tesko prebacit kako je krenulo. Razocaran sam.

I onda jos hocemo transparentnost, da se objavi broj prodani karata, da nas vakufski vepar doceka na volej. Daj boze da u kvartalnom prebacimo 2 milje od karata na svim tekmama...

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 28 avg 2021, 20:54

Truhlo je napisao/la:
28 avg 2021, 20:37
avenija je napisao/la:
I onda povratak kuci na hram na Bilino Polje odraditi bolju kampanju, mobilizaciju i uz malo srece sa vremenom ne bi trebao biti problem dici na 3000 ljudi utakmicu 5 kola. Da konacno zagrmi kako treba Čeliku se radujem, Čelik je dio zivota mog....
Napunit cemo kar.inu :bih:
Ja sam prvi pisao i mislio da ce milja bit minimum, nekad se prebaciti, ali da imamo finu posjetu cijelu sezonu. Ono protiv stupcanice cemo tesko prebacit kako je krenulo. Razocaran sam.

I onda jos hocemo transparentnost, da se objavi broj prodani karata, da nas vakufski vepar doceka na volej. Daj boze da u kvartalnom prebacimo 2 milje od karata na svim tekmama...
I kod premier ligasa nije bolja posjeta.Bice to bolje sigurno kako vrijeme bude odmicalo!Bitan je broj prodanih karata,mnogo carsijske raje je otislo vani,godišnji su odmori...
SAMO POZITIVNO TREBA GLEDATI I PRUZITI MAKSMALNU PODRSKU NASOJ UPRAVI I IGRACIMA!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, SeadT, successminator i 21 gost.