Najbolja igra od kako smo krenuli iz kantona. Kakvo sutanje
Fudo Turcine
Moderator/ica: GracanicaAA
Najbolja igra od kako smo krenuli iz kantona. Kakvo sutanje
Veliki respekt za ovo.
Stupčanica uvalila Rudaru 6 komada u gostima, tako da su oni prvi.avenija je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:28Ova potez Unisu zapamtiti. Svaka cast.
Kao sto sam rekao ekipa nije losa ovako je trebala i Stupčanica dobiti peticu po igri na terenu, ova ista ekipa godinu starija i uigranija moze igrati sasvim korektno federalnu ligu. Zuna, Vardo, Kolic i posebno Salkic igraci koji mogu za nas igrati u PLBIH.
Sad po meni ide kljucno gostovanje, Moševac je prekaljeni drugoligaš namazani su i tesko im je uzeti bodove. Top 3 najteže gostovanje ali opet isto ovako upaliti mašinu da melje od prve minute i oni padaju. Isak abd tu jako bitno. I onda povratak kuci na hram na Bilino Polje odraditi bolju kampanju, mobilizaciju i uz malo srece sa vremenom ne bi trebao biti problem dici na 3000 ljudi utakmicu 5 kola. Da konacno zagrmi kako treba Čeliku se radujem, Čelik je dio zivota mog....
Napunit cemo kar.inu
I kod premier ligasa nije bolja posjeta.Bice to bolje sigurno kako vrijeme bude odmicalo!Bitan je broj prodanih karata,mnogo carsijske raje je otislo vani,godišnji su odmori...Truhlo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 20:37Napunit cemo kar.inu![]()
Ja sam prvi pisao i mislio da ce milja bit minimum, nekad se prebaciti, ali da imamo finu posjetu cijelu sezonu. Ono protiv stupcanice cemo tesko prebacit kako je krenulo. Razocaran sam.
I onda jos hocemo transparentnost, da se objavi broj prodani karata, da nas vakufski vepar doceka na volej. Daj boze da u kvartalnom prebacimo 2 milje od karata na svim tekmama...
Trenutno korisnika/ca: bartoli, BosnianRahatluk i 21 gost.