FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Salčin nema pravo nastupa protiv nas Dudić potvrdio.
P.S. kakav je sinoć bio imal' šta od njega?
P.S. kakav je sinoć bio imal' šta od njega?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ali je imao jednu asistenciju i hvale ga navijači Veleža
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Što se tiče utakmica, mirni smo još neko vrijeme. Doduše, ide i pauza ali daj Bože da potraje.
Što se tiče sportskih takmičenja dopušta se održavanje na otvorenom uz prisustvo gledatelja, uz uslov korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera.
Krizni štab je predložio, a Vlada FBiH usvojila i veoma čudnu odluku koja govori da osobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite.
Što se tiče sportskih takmičenja dopušta se održavanje na otvorenom uz prisustvo gledatelja, uz uslov korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera.
Krizni štab je predložio, a Vlada FBiH usvojila i veoma čudnu odluku koja govori da osobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ma kakvi 500 po tribiniMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:36Što se tiče utakmica, mirni smo još neko vrijeme. Doduše, ide i pauza ali daj Bože da potraje.
Te su mjere i sad bile i vidjelo se da ih niko ne je.be ni 2%
Bas ce se klubovi pridrzavati mjera i pustati koliko oni kazu
Ko eto oni ce znati jel na nasem zapadu 500 ili 1500 ljudi
Ali dobro,svakako na 80% stadiona i ne bude vise
Mi igramo derbi kola dodje 2800 ljudi....
Tuzla prva na tabeli jucer zvanicno 300 ljudi na tribinama
Velezu isto tako jucer vise od 1500 nije bilo
Ja sam cuo nesto kao da ce uvesti da samo vakcinisani ili oni sa negativnim testom mogu na stadion?
Ako 'nekako' skontaju da si prekrsio ovu mjeru oko broja navijaca na stadionu
Znas li mozda kolika je kazna?
Mislim da nije nesto previse
Uglavnom,vise ces zaraditi ako prekrsis tu mjeru nego ako se budes pridrzavao iste
Nadam se samo da nece zatvoriti stadione
A ove njihove mjere nakve,ne predstavljaju nikakav problem
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 avg 2021, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moze kratak spisak dozvoljenih tema u ovom periodu kad nema utakmica?
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli derbi pred 2 hiljade ljudi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čini mi se da je kazna oko 5000 KM. Ali nemoj me držati za riječ.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:46Ma kakvi 500 po tribiniMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:36Što se tiče utakmica, mirni smo još neko vrijeme. Doduše, ide i pauza ali daj Bože da potraje.
Ja sam cuo nesto kao da ce uvesti da samo vakcinisani ili oni sa negativnim testom mogu na stadion?
Uglavnom,vise ces zaraditi ako prekrsis tu mjeru nego ako se budes pridrzavao iste
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Haha još prije korone, je li bila 2010 kad samo nakon gostovanja lištice za derbi imali prazne tribine.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:04Salcin je solidanhujka je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:34Kakav je ovaj Salčin kojeg ste nam posudili ?
Koje pozicije igra i moze li se ocekivati nesto od njega?
Pratim malo sta vam se desava, zalosno, ali vasi su krivi iz uprave. Plate velike a zarada mala. Saidu je bila kazu ( provjereno ) 20milja. To je van pameti. Al et. Da se sto prije izvucete.Sretno vam.
Fizicki dosta slab,tako da nemojte se cuditi ako nekad ne bude mogao ni sat vremena kako treba izdrzati
Prirodna pozicija je ofanzivni vezni(AM)
Ali kod nas je igrao svaku utakmicu lijevog beka
Samo jednu utakmicu u kupu je igrao na svojoj prirodnoj poziciji
Sto se tice tehnike on je jako dobar kad ga stavis na njegovu poziciju
Prekide isto fino izvodi
Tehnika mu je stvarno odlicna
Mlad momak
Kada udje u formu sigurno vam moze dosta toga doprinjeti igri
Hvala
Sa do sada prikazanim odlican igrac. Sinoc protiv Leotara jedan od najbolji.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mogu saznati ako na prstw krenu brojati, namjerno govore da ne rade čitači karata da što više napune tribineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:46Ma kakvi 500 po tribiniMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:36Što se tiče utakmica, mirni smo još neko vrijeme. Doduše, ide i pauza ali daj Bože da potraje.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Jako mnogo stvari ima koje treba riješiti. Licence treneru i igracima, porez i plate, šefa akademije, investitora, stadion (bar teren). Sve ovo je jako bitno i bez rijesavanja ovih problema nema napredka, a vrijeme prolazi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znam da nisi to rekao, nego si rekao ono što sam ti replicirao. Tvrdio si da je Salčin igrao lijevog beka zato jer na prirodnoj poziciji AMF nije imao mjesta od Zinedina za kojeg su bačene pare. U cijelom tvom postu jedina je istina da su za njega bačene pare. To je jedna u nizu tvojih gluposti i teorija koje lupaš u svakom postu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:11Pa nisam ni rekao da je trebao igrati prije Rahmana,nego mu je trebao Salcin biti zamjena cijelo vrijeme,a da se dovede lijevi bek,ovako kontra sve, imas Rahmana,Zidana,i Salcina i jednog lijevog beka Pidru,pa na kraju ko ce kad nema Pidre haj ti Salcine ti si i onako akademac ti ces sutiti,isti slucaj Dizdarevic posudba a daj Kanurica,Sabanovic se nikad ne bi vratio da nije Hodzic otjeran,Adukor vracen a Kurdic posudba itd,a zasto sve to? Pa da bi se uzimao procenat,malo celavom malo Sabrini,al haj sve je ok,direktorica nas je poslozila yebo PSG.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 23:47E jesi našao poveznicu, SANU da ti pozavidi. To što je Zidan doveden nema apsolutno nikakve veze sa Salčinom niti mu je Zidan i u jednom momentu ukrao minutažu i uticao na Salčinov status u ekipi. Ni jedan ni drugi nisu mogli prismrditi AMFu zbog Rahmana, a kad je Rahman otišao Salčin se povrijedio i nikada nećemo znati ko bi tu prije igrao. I ono što je odigrao Đani na LB prije povrede, ovdje se svršavalo i pisalo kako mu je Vaginko našao poziciju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:27Dovedes debelog Zidana,platis cak i obestecenje za njega,da bi Salcin zavrsio na beku i to je samo jedan od primjera kako se radilo, a ujedno pricas o samoodrzivom klubu![]()
Ukratko: Zinedin je kriminal epskih razmjera, a u vezi Đania možemo diskutovati da li je korišten na pogrešnoj poziciji, a nikako o tome da li je tu korišten zbog Zinedina jer apsolutno to dvoje nema dodirnih tačaka. A još je veći kriminal odnos kluba prema njemu van terena u vrijeme povrede.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska SablicaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:48Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.ko veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
-
- Kontakt:
Zato jest HebaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:18Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska SablicaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:48
Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.ko veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
Reče mu tip koji je do skoro podržavao sve što je uništavalo klub 2 godine, vrijeđao sve realne forumaše i sada misli da će ga barem neko ozbiljno shvatiti. Ne blamiraj seSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:18Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska SablicaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:48
Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.ko veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
NEMA NAZAD
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Toliko smo znači ogorčeni da ni svojim očima ne vjerujemo kad je nešto pozitivno u klubu u pitanju.
Od kad je ova garnitura u klubu, nijedan igrač nije otišao na posudbu u našu ligu, a da se nismo ogradili u ugovoru da ne može igrati protiv nas. Nisam jedino siguran ovo zadnje za Olimpik sa Cruzom i Imamovićem.
Hodžić i Resić u Čeliku, Halid u Mladosti, sve smo se ogradili.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opet lažeš! Nije tačno da sam sve podržavao. Jedino za šta sam ih apsolutno podržavao jeste podrška u smjeni Usrivoja i da samo to nije smio biti razlog da ih se tjera, a bio je u tom momentu. Sve ostalo ove godine su syebali.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:22Reče mu tip koji je do skoro podržavao sve što je uništavalo klub 2 godine, vrijeđao sve realne forumaše i sada misli da će ga barem neko ozbiljno shvatiti. Ne blamiraj seSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:18Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20
Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska Sablicako veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahahaha, pa govoriš da smo jedino lijevo krilo poslali na posudbu. Salčin nije lijevo krilo. Šta sad spominješ retarda Hebu?Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:21Zato jest HebaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:18Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20
Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska Sablicako veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Burberry46, bvsic, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, skoJaa i 52 gosta.