Pa znam da nije,al ako je igrao kao lijevi bek,onda je mogao i sad kao lijevo krilo,sto bi mu jos vise pasalo,a ne posudba,pravis se malo francuz izgleda,par puta je Heba tu igrao,sto je znak da nam fali igraca na tom mjestu,al haj.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:29Hahahaha, pa govoriš da smo jedino lijevo krilo poslali na posudbu. Salčin nije lijevo krilo. Šta sad spominješ retarda Hebu?Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:21Zato jest HebaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:18
Đani nije lijevo krilo. Opet lupaš i dokazuješ da veze nemaš.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odavno raja govori da su najlošiji uslovi za igru tamo, vazda sam kontao ma nema šanse ali etokeli je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:41Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Rekao je Vico napravit ce 3 terena u Bih do zime i prvi se pravi u Tuzli , ja mu vjerujemkeli je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:41Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa

- hotonjskimaher
- Kontakt:
Problem Tuzlanskog fudbala je to igranje na jednom terenu i treniranje Slobode na istom treba im bolji stadionkeli je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:41Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa
Maroon Brothers 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Prosto ne mogu vjerovati, da su naši stavili u ugovor, da Salcin ne smije igrati protiv nas. Nekako mi to ne ide uz njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Imaš istog gradonačelnika 15 godina i nisi u stanju ga pritisnuti prije izbora da ti uloži marku u stadion. Tuzli je bitno samo da ima crvene na vlasti makar za hljeba nemali. Ne žalim ih sekunde. Eto im ga...hotonjskimaher je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:57Problem Tuzlanskog fudbala je to igranje na jednom terenu i treniranje Slobode na istom treba im bolji stadionkeli je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:41Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I ti bi opet kenjao kako mu se pozicija izmišlja? I onako igramo formaciju bez krila. Možemo diskutovati o nedostatku igrača na određenim pozicijama, prije svega taj čitav lijevi bok i to je postalo hronično. Ali da je loš potez posudba Đanija, to je notorna glupost. Bolje da igra nego da sjedi na klupi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:36Pa znam da nije,al ako je igrao kao lijevi bek,onda je mogao i sad kao lijevo krilo,sto bi mu jos vise pasalo,a ne posudba,pravis se malo francuz izgleda,par puta je Heba tu igrao,sto je znak da nam fali igraca na tom mjestu,al haj.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:29Hahahaha, pa govoriš da smo jedino lijevo krilo poslali na posudbu. Salčin nije lijevo krilo. Šta sad spominješ retarda Hebu?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne moze Djani sad igrati ovo sto Bodul igra, on je klasicna desetka u 4231 formaciji. A mi to ne igramo trenutno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tamo je nemoguće igrat u julu kad mjesec dana nema kiše.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:46Odavno raja govori da su najlošiji uslovi za igru tamo, vazda sam kontao ma nema šanse ali etokeli je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:41Gledam ovaj sazetak utakmice tuzla rudar, jel moguce da ovaj tusanj nakon prve kise ovoliko padne qrcu za usi. Pa ni septembar nije gore vec nema nikakvih uslova za igru. Kod drugog gola tuzle pade ona lopta u blatu na peterac, ustopala se idealno za prikucat. katastrofa![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evo Obradovic slobodan, volume 2975
Hocemo li ga konacno dovesti i poslati Bagarica na krilo kao u Posusju?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li moguće da druga uzbekistanska i kazahstanska liga plaćaju solidno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I ćorava koka zrno ubode
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Procita maloprije
Kazu sutra ce ga predstaviti?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel fakat? Gdje to piše, il' me furaš?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Procitao na nekom instagram i fb profilu(ne sjecam se fkt kako se zove)MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:07Jel fakat? Gdje to piše, il' me furaš?
Moguce i da bezveze lupaju....
Ostaje da vidimo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Evo ipak sam nasao
Boga pitaj jel ovo tacno
Ali hajd bas da vidim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A nemam ja tih FB i IG, jbg. Jedino ovako kad neki portal izbaci, pa bila bomba ili istina. Ne tako davno prosuo sam se za Burića, mada, yebo ga konj, neko mi je iz njegove familije rekao da će kao potpisati.
Igrači će odmah na trening.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kapića najavljuju mjesec dana već, isto kao i Tana i Mirvića i ostalu raju. Valjda će nešto barem biti odrađeno tokom pauze
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Burberry46, bvsic, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, skoJaa i 55 gostiju.