AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2021, 13:34

Kod nas se haman više ulaže u Primaveru nego u prvi tim. :mrgreen:

Puno se angažovalo oko njih u zadnjih par godina otkako je došao Elliot, valjda je vakat da konačne iskrsne taj neki igrač koji bi mogao biti koristan za prvi tim. Koliko vidim, zasad nema ništa.

Joj ja napada i sredine :damn:

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2021, 15:15

Kad se sjetim Hachima Mastoura, kombinacija Messija i Ronalda :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 29 avg 2021, 16:16

Evo izgleda da je defintivno da Vlasic ide u West Ham, da nece nama. Fala dragom Bogu pa nas ti skupi polovnjaci zaobilaze zahvaljujuci vise sreci nego pameti.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 29 avg 2021, 16:23

Raonffa je napisao/la:
29 avg 2021, 15:15
Kad smo mi zadnji put doveli mladog neafirmisanog igraca i da je ispalo da je bitan za ekipu, da je nosilac igre? Ja mislim da je Kaka zadnji takav.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2021, 16:27

Ruicosta je napisao/la:
29 avg 2021, 16:23
Raonffa je napisao/la:
Kad smo mi zadnji put doveli mladog neafirmisanog igraca i da je ispalo da je bitan za ekipu, da je nosilac igre? Ja mislim da je Kaka zadnji takav.
Tako nekako, mada teško je to tako pogoditi realno.

Poslije Kake tu je bio možda Pato i Thiago Silva, pogotovo ovaj drugi došao je kao relativno neafirmisan igrač i bio nam je prevažan, doduše nije bio baš premlad.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 29 avg 2021, 16:35

Raonffa je napisao/la:
29 avg 2021, 16:27
Ruicosta je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Poslije Kake tu je bio možda Pato i Thiago Silva, pogotovo ovaj drugi došao je kao relativno neafirmisan igrač i bio nam je prevažan, doduše nije bio baš premlad.
Pa za Pata se moze reci, moze i za Silvu. Ali nase mlade uzdanice, od kojih smo neke dovodili za 20 mil. danas ne igraju fudbal nikako, a imaju 20 i nesto godina. Mastour bez kluba, Mauri bio bez kluba sad negdje u Americi, Bertolacci bio bez kluba sad u Karagumruku, nema ga ni na klupi. Znam ja da nije lahko ubost Kaku, ali kako ovako ubodu ovaj hamelj?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2021, 16:40

Ja kad vidim da je Samu pozvan za utakmicu dva dana prije zatvaranja merkata, znam da od onog transfera nema ništa ili mu možda dajem 0,5% mogućnosti da se nekim čudom realizuje. U prevodu, neće se desiti, kad smo to mi ikad znali prodati igrača? :lolno:

Dobro, Piatek, Suso i Paqueta su kao neka anomalija, a ne pravilo.

Ovo će i sjebati sve, u vrh glave će doći Faivre iako je to bio neki minimum, a čak ni to nije ništa sigurno što je najgore od svega jer se opet seljakaju oko cijene. Opet ostajemo na istim krilima i Diazu kao starteru.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2021, 16:53

Stvarno ne razumijem da se toliko natežu oko dovođenja igrača i to u situaciji gdje ti gori pod nogama bukvalno. Ne smiješ se zaputit u sezonu 2021/2022 sa trenutnim igračkim kadrom, doživjet ćeš debakl i to je neminovno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2021, 17:44

Najiritantnije su ove ponavljajuće stvari koje se dešavaju već sa nekoliko igrača. :roll:

"Milan nudi 10 miliona, a drugi traže 15m" i onda seljakanje do besvjesti. Razumijem da pregovori služe za to, al' daj yebemu završi više igrača kad vidiš da druga strana ne popušta i da se bliži kraj merkata (a liga već uveliko započela). Jbt, izboriš LŠ i nemaš yebenih 15 miliona da uložiš u prioritetnog igrača, pa kako bi tek doveo nekog skupljeg i boljeg igrača i hoćemo li ikad to dočekati sa ovom upravom?

Iz ovih razloga će se izgleda izvisiti sa Adlijem (ili bar do januara), neće ljudi da prihvate ponudu jer je Milan karakteristično ponudio samo deset miliona.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2021, 17:48

Ruicosta je napisao/la:
29 avg 2021, 16:35
Raonffa je napisao/la:
29 avg 2021, 16:27
Ruicosta je napisao/la:

Pa za Pata se moze reci, moze i za Silvu. Ali nase mlade uzdanice, od kojih smo neke dovodili za 20 mil. danas ne igraju fudbal nikako, a imaju 20 i nesto godina. Mastour bez kluba, Mauri bio bez kluba sad negdje u Americi, Bertolacci bio bez kluba sad u Karagumruku, nema ga ni na klupi. Znam ja da nije lahko ubost Kaku, ali kako ovako ubodu ovaj hamelj?
Imali smo mi hamelja itekakvog u proteklih 10-ak godina, yebiga kako je klub tonuo sve dublje tako su se dovodili razni mediokriteti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2021, 18:24

rope11 je napisao/la:
29 avg 2021, 17:44
Najiritantnije su ove ponavljajuće stvari koje se dešavaju već sa nekoliko igrača. :roll:

"Milan nudi 10 miliona, a drugi traže 15m" i onda seljakanje do besvjesti. Razumijem da pregovori služe za to, al' daj yebemu završi više igrača kad vidiš da druga strana ne popušta i da se bliži kraj merkata (a liga već uveliko započela). Jbt, izboriš LŠ i nemaš yebenih 15 miliona da uložiš u prioritetnog igrača, pa kako bi tek doveo nekog skupljeg i boljeg igrača i hoćemo li ikad to dočekati sa ovom upravom?

Iz ovih razloga će se izgleda izvisiti sa Adlijem (ili bar do januara), neće ljudi da prihvate ponudu jer je Milan karakteristično ponudio samo deset miliona.
Vec si platio Manjana, Tonalia i Tomoria + par miliona pozajmice za Pelegria, Diaza i Girouda (ne znam je li besplatno Florenzi?), nije da nismo nista platili, treba biti realan. Zato sad, ocito, pokusavaju za preostalu crkavicu jos jednog mladog igraca ubosti. Pretpostavljam da ce jedan takav doci, mora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 29 avg 2021, 18:46

Dobro je, razvaljujemo Veronu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2021, 18:57

Ma znam da jesu trošili i da se nema novca, ali mi sve to počinje biti iritantno jer se pitam kad će Milan konačno moći ulagati. :roll:

Zadnjih par merkata se minimalno troši, prodalo se par igrača za veći novac (pri tom mislim na prodaje Susa, Piateka i Paquete) gdje je novac ispario u nebo jer nije iskorišten za transfere, izborila se LŠ, dugovi su smanjeni za stotinjak miliona... i poslije svega toga opet imaš prosječan budžet za ovo ljeto, iako smo trebali napraviti iskorak i dovesti 2-3 dobra prvotimca. Umjesto toga su krpili klupu, a prvih 11 nam je čak i gore nego prošle sezone.

Čak ni ne očekujem neke vanserijske transfere i preveliko trošenje, ali bih volio da konačno budemo u toj poziciji da platiš bar 25m+ na par igrača umjesto što se seljakaš oko par miliona za igrača koji vrijedi nevjerovatnih 15 miliona. Radi toga smo npr. propustili Vlašića i još par igrača koji su nam vrlo moguće mogli donijeti skudeto. Ovako nam je i top 4 premija sa ovim pojačanjima.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 avg 2021, 19:12

Nismo imali do Moncade i Elliota skauting sluzbu, ne bi bilo za lose reci da trenutno imamo dobru tu sluzbu i isplatit ce se za 2-3 godine, ima pravo zanimljivih igraca

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2021, 19:44

slika
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2021, 19:46

Lik stvarno opet stavio Krunića od prve minute umjesto Benasera :rol: I vjerovatno će opet odigrati svih 90 minuta kad kasnije tokom utakmice zamjeni Diaza.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 avg 2021, 20:18

Al ja ne znam sto ste toliko protiv njega,pa budite realni i recite da je momak odigrao odlican mec proslu tekmu,defanzivno je sve pokupio. Na kraju krajeva trener je taj koji je svaki dan sa njima i valjda zna ko je koliko spreman. Benaser kad je usao nista dobro nije uradio,pola sata jako lose njegove igre. I sam je rekao da je 14 dana van trenaznog procesa ostavilo traga na njega.

Btw.

Donaruma i dalje grije klupu Navasu :kafa:

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 29 avg 2021, 20:42

Joj kod debila na ArenaSport prijenos tek u 21:00 pocinje. Osijek i Dinamo na AS4 trenutno

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2021, 20:50

Jedva nadjoh, ja debila na par kanala ista utakmica
Il Club più titolato al mondo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2021, 20:57

rafael leao lol

umjesto da sutne lijevom, a mogao je i desnom da je bio brzi, on se namjesta citavu vjecnost

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.