Puno se angažovalo oko njih u zadnjih par godina otkako je došao Elliot, valjda je vakat da konačne iskrsne taj neki igrač koji bi mogao biti koristan za prvi tim. Koliko vidim, zasad nema ništa.
Joj ja napada i sredine
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako nekako, mada teško je to tako pogoditi realno.
Pa za Pata se moze reci, moze i za Silvu. Ali nase mlade uzdanice, od kojih smo neke dovodili za 20 mil. danas ne igraju fudbal nikako, a imaju 20 i nesto godina. Mastour bez kluba, Mauri bio bez kluba sad negdje u Americi, Bertolacci bio bez kluba sad u Karagumruku, nema ga ni na klupi. Znam ja da nije lahko ubost Kaku, ali kako ovako ubodu ovaj hamelj?
Imali smo mi hamelja itekakvog u proteklih 10-ak godina, yebiga kako je klub tonuo sve dublje tako su se dovodili razni mediokriteti.Ruicosta je napisao/la: ↑29 avg 2021, 16:35Pa za Pata se moze reci, moze i za Silvu. Ali nase mlade uzdanice, od kojih smo neke dovodili za 20 mil. danas ne igraju fudbal nikako, a imaju 20 i nesto godina. Mastour bez kluba, Mauri bio bez kluba sad negdje u Americi, Bertolacci bio bez kluba sad u Karagumruku, nema ga ni na klupi. Znam ja da nije lahko ubost Kaku, ali kako ovako ubodu ovaj hamelj?
Vec si platio Manjana, Tonalia i Tomoria + par miliona pozajmice za Pelegria, Diaza i Girouda (ne znam je li besplatno Florenzi?), nije da nismo nista platili, treba biti realan. Zato sad, ocito, pokusavaju za preostalu crkavicu jos jednog mladog igraca ubosti. Pretpostavljam da ce jedan takav doci, mora.rope11 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:44Najiritantnije su ove ponavljajuće stvari koje se dešavaju već sa nekoliko igrača.![]()
"Milan nudi 10 miliona, a drugi traže 15m" i onda seljakanje do besvjesti. Razumijem da pregovori služe za to, al' daj yebemu završi više igrača kad vidiš da druga strana ne popušta i da se bliži kraj merkata (a liga već uveliko započela). Jbt, izboriš LŠ i nemaš yebenih 15 miliona da uložiš u prioritetnog igrača, pa kako bi tek doveo nekog skupljeg i boljeg igrača i hoćemo li ikad to dočekati sa ovom upravom?
Iz ovih razloga će se izgleda izvisiti sa Adlijem (ili bar do januara), neće ljudi da prihvate ponudu jer je Milan karakteristično ponudio samo deset miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.