lijepo je to trener rekao"When I heard Dzanan Musa's name to sign him I was surprised, but when I spoke to him two or three times I was less surprised. He is a player with a meteoric career. He needs to stop for a moment, situate himself and relaunch himself."
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
- NerminFatic
- Kontakt:
E sad nema kvalitet da sam donese pobjedu! Pa je li vidis da je u ove dvije tekme suvereno ulazio pod kos kad je htio i poentirao s takvom lahkocom i uvjerljivo da ne vjerujem da ce ga moci tu braniti. Ove velike azbahe kao Real i Barcelona mozda jakom odbranom i udvajanjem uspiju, ali tu je ponovo pokazao da mu je ponajjace oruzje.
To bi isto bilo da se Srbija recimo odrice Bogdanovica, koji je njihov drugi najbolji kosarkas (odnosno najbolji vanjski) jer je nesto sebicniji od ostalih. Ma, ovo je i gore od toga - oni imaju igraca na izvoz, a mi jedva jedan roster sklopimo.
Ma mi smo cudo od Naroda..Kada shutira 1 od 3 Trener je kriv,kada shutira 3-16 nije ga isao shut a kada ide 7-10 bio je sebican
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Poceo se malo vise potcjenjivati Musa. Ipak je to igrac od 206/207 visine sa bekovskom brzinom i solidnom tehnikom. Kad nauci manje igrace kaznjavati na postu to ce biti odlicno. Sut ima, to je sve do samopouzdanja.
Sve receno. Znaci nema mu spasa. On je vec sam sebi najbolji. Jos uvjek ocekuje poziv Duranta u Netse. Mozda je ovako trener odlucio mu dati odrijesene ruke da mu pokaze gdje je trenutno.Chinaglia je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:08lijepo je to trener rekao"When I heard Dzanan Musa's name to sign him I was surprised, but when I spoke to him two or three times I was less surprised. He is a player with a meteoric career. He needs to stop for a moment, situate himself and relaunch himself."
Trener kaže da se iznenadio da postoji mogućnost da tako dobar igrač kao Musa dođe u Breogan, ali da je shvatio nakon što su razgovarali. Musa želi da se vrati u ritam i resetuje karijeru. Trener ga je proglasio previše dobrim za Breogan, ne on sam sebe. Krenuo je putem Maria Stanića, iako je Stanić sam odlučio, u Musinom slučaju je odlučio Efes, on bi ostao ne igrati.armin dju je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:56Sve receno. Znaci nema mu spasa. On je vec sam sebi najbolji. Jos uvjek ocekuje poziv Duranta u Netse. Mozda je ovako trener odlucio mu dati odrijesene ruke da mu pokaze gdje je trenutno.Chinaglia je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:08lijepo je to trener rekao"When I heard Dzanan Musa's name to sign him I was surprised, but when I spoke to him two or three times I was less surprised. He is a player with a meteoric career. He needs to stop for a moment, situate himself and relaunch himself."
"Onda je stigla ponuda Benfice i otišao sam u Portugal. Jako veliki klub. Čak sam i ja ostao zapanjen kada sam vidio koliko ljudi vole taj klub u Portugalu i što znači jedna Benfica. Tu sam došao možda i prerano za tako jedan veliki iskorak i tako jedan veliki klub koji, kao i većina velikih klubova, ima uvijek strahovito velike ambicije. Sve osim prvog mjesta je zapravo neuspjeh. Te godine se nismo proslavili, Porto je bio prvak, a mi smo rano ispali i iz Kupa. Bilo je puno pritisaka i od navijača i od medija. Te godine baš nisam igrao i nisam bio zadovoljan. Bio sam svjestan da samo kroz igru možeš napredovati. Treninzi i pripreme su krasne i sjajne, ali igrač rapidno napreduje samo kroz utakmice. Samo kroz te situacije se razvijaš. Kroz treninge dižeš razinu spremnosti, ali napredak dolazi kroz utakmice. Tražio sam neku drugu opciju i htio sam otići u Belgiju u Brugge iako sam mogao ostati u Benfici u kojoj sam imao i izdašniju ponudu."
U Bruggeu ste i zabili 20 golova i tako postali najbolji strijelac belgijske lige.
"Taj potez da idem iz Benfice u Brugge za lošije financijske uvjete, ali za razvoj karijere, se pokazao, umjesto koraka unazad kako izgleda na papiru, kao tri koraka unaprijed. To je bio zamah za daljnje korake. To je bio možda i prijelomni događaj u mojoj karijeri jer sam u Bruggeu došao u momčad i ligu koja je natjecateljska i koja možda nije jaka kao neke druge lige, ali izuzetno zahtjevna fizički i natjecateljski jako dobra. Mi ju dobrim dijelom podcjenjujemo. Kada igrači odu iz Hrvatske prenaglo u neke velike klubove onda dolazi do disbalansa. Međutim, belgijska liga je jedna odlična stepenica između. Ako napravite razliku u hrvatskoj ligi, ako napravite razliku u belgijskoj ligi, onda ste definitivno potencijal i kvaliteta za top tri europskih liga. Tako je meni belgijska liga poslužila kao jedna stepenica između i tu sam dokazao, sebi zapravo, da mogu još više i dalje."
Sta si ti ahbabu citiro? Ubaci slobodno u google translate sto je trener izjavio za njega, volio bih i ja da je promijenio svoj pristup, al izgleda da nije
Trener je rekao da se iznenadio da se pojavila mogućnost da igrač kao Musa dođe u Breogan, ali da je iz razgovora sa njim shvatio zašto mu je trenutno potrebna takva sredina. Google translate te zbunio.
paco olmos (trener) ima izuzetno visoko misljenje o dzananu, pa bice mu glavni igrac
covjek je samo rekao kako stoje stvari i sta je najbolje za njegovu karijeru, drape je dobro shvatio
covjek je samo rekao kako stoje stvari i sta je najbolje za njegovu karijeru, drape je dobro shvatio
Nadamo se, jer i ja sam se iznenadio da je on glavni igrac. Ne djeluje mi da je u losoj formi cak naprotiv. Glava mu je vazda glavni problem izgleda.
Zasad je vecina njegovih poena u pripremnim utakmicama nekako na silu kroz prodor. Nigdje suta, akcije. Zasad mu to prolazi, ali sjecamo se izleta u NBAu gdje mu je svaki prodor zavrsio ili izgubljenom loptom ili blokadom. Svakako su igraci u nbau fizicki dominantniji, ali mislim da kad pocne sezona nece moci tako lako zavrsavati te poene.
kako ja hejter
ja sam najveci fan Muse ovdje
i ja sam Krajisnik iz Velike Gate kod Bihaca
dobre guzove ima Belma
Cuj timski igrac.Musa nikad nece bit 3 and D igac.Nemojmo pravit od njega nesto sto nije.
u ACB ligi se dopusta gruba igra
puno grublja nego li u euroliga
posto je Musa Ljuti Krajisnik onda to sa njim nece moci
puno grublja nego li u euroliga
posto je Musa Ljuti Krajisnik onda to sa njim nece moci
dobre guzove ima Belma
navijam ja za donkeya sigurno jer sam podalpski
a navijam i za musu
nego mi je krivo samo sto nije malo diskretniji
al sta je tu je krajisnik
ide pozz iz velike gate danas Home Office iz BiH
sutra na unu malo uzivanje
nedelja nazad za europska unija
a navijam i za musu
nego mi je krivo samo sto nije malo diskretniji
al sta je tu je krajisnik
ide pozz iz velike gate danas Home Office iz BiH
sutra na unu malo uzivanje
nedelja nazad za europska unija
dobre guzove ima Belma
sutra protiv valencije u 20:00 h
Trenutno korisnika/ca: farenhajt, TripleThreat i 26 gostiju.