AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 30 avg 2021, 15:58

I Adli bas dodje u Milan na medicinske i vraca ss nazad u Bordo,znaci da nasi imaju u planu jos nekoga dovesti.

Kako god ovo je odlicna kupovina i ubjedjen sam da ce Adli biti top igrac u buducnosti. Ugovor ce biti na 5 godina.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 30 avg 2021, 16:23

Dajte ljudi kakav James. Potrosen igrač a da ne spominjem da je vise van terena nego sto igra.
Uostalom plata mu je ogromna i cisto sumnjam da bi mu Milan dao 6+ miliona po sezoni. Vise bi volio vidjeti ovog Faivrea ili mozda neko ekonomicnije rjesenje nego Jamesa Staklenog Rodrigueza.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2021, 16:31

rope11 je napisao/la:
30 avg 2021, 15:02
Ja ne znam odakle novinari izvlače ove informacije za Ounasa, kad liku ističe ugovor narednog ljeta i koji se godinama seljaka po slabijim klubovima. Kakvih crnih 18 miliona ili ono još smiješnije, dry loan.
lazio je dobio €30 mil za keitu kome je bila ostala jos godina ugovora

cijena zavisi od kvaliteta, potencijala, godina...

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 30 avg 2021, 18:27

Znaci moglo bi se zakljuciti da se ceka jos samo Favre i to je to sto se Milana tice. Negdje sam procitao da smo poslali ponudu ali da nisu jos uvijek odg na nju.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 30 avg 2021, 19:25

DiMarzio: Brest has decided not to sell Romain Faivre and refuses Milan's offer. :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 avg 2021, 19:32

Vidjecemo da li ce to tako na kraju i biti. Ako su Adlija vratili na posudbu znaci nekoga ce sigurno dovesti jer nema smisla ovoga vracati jos godinu na posudbu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2021, 19:50

Bože me sačuvaj, nisu u stanju kupiti igrača koji košta yebenih 15 miliona i koji je bio neki minimum koji fali ovoj ekipi. Ali zato su potrošili 10 miliona na Adlija, da bi ga poslali nazad na posudbu, a upravo taj novac je bio neophodan da se završe transferi. Eto, neka mi neko objasni logiku iza toga jer meni ovo ne ide u glavu.🤦

I za početak, zašto se uopšte dovodiš u ovakvu situaciju dan prije završetka merkata? Pa imaš tri yebena mjeseca da nađeš nešto, a i taj Faivre je bio alternativa alternative, što znači da je jedno pet drugih opcija otpalo prije njega. I opet ni za njega nisu bili u stanju poslati pravu ponudu već su ljudima uvalili istih onih 10m+ bonusi što su naravno odbili, nisu budale.

Uvijek ista sranja svake godine. I ovakve stvari će ti sjebati sezonu. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2021, 20:02

Vise mi je krivo sto nisu mogli j3benog Samua i Contia prodati, onda bi bio prinudjen naci zamjenu na krilu. 0vako i dalje se kalkulise, nesto pokusava, ali Boze moj.
Da se ima para ne bi se sigurno ni ganjao Faivre i neki Mesi iz Seria B, nego bi se doveli kvalitetniji i iskusniji igraci. Nazalost placamo danak kratkog rostera i dosta posudjenih igraca koje si na kraju sezone poslao nazad pa ganjao koga od njih mozes kupiti i ko ti je prioritetniji tako da si dosao u ovu situaciju sad. Cinjenica je da nam je trebalo dosta igraca za klupe i rotacije, a uspio si rijesiti golmana i 10ku za prvih 11, ako ne racunam Girouda u napadu, dok zamjenu Diazu i desno krilo nisi uspio, zasad. A i ako dodje, to nece biti neki pretjeran kvalitet i prevaga, mozda tek malo potentniji od Samua, barem ja tako mislim.

Vidicemo do sutra uvecer na cemu smo i imaju li, a nadam se da imaju, neke asove u rukavu za 10-12 miliona eura :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 30 avg 2021, 21:16

Gledam, čitam i ne kontam. Vlašić ide u mrtvi West Ham a neće u Milan. Da li je mladom igraču zaista bitnije da uzme koji dinar više i igra u smeću od ekipe ili da npr. proba u Milanu, Ligi prvaka itd???

Dalje, čitam Bayern za 15 mil doveo Sabitzera. Šta njemu fali npr?

I sve će biti dobro kao i prošle sezone dok tih 14-15 igrača iz rotacije bude dostupno. Čim počnu izostanci, a to je neminovno kako god, desit će se sličan scenario.

Šteta ali realno daleko smo mi, godinama daleko od ekipe koja će se moći takmičiti sa najbogatijim i imati na raspolaganju 20+ kvalitetnih igrača.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 30 avg 2021, 21:27

Za Vlasica su htjeli 30m, Milan nije imao toliko.
Sabitzer je htio samo u Bayern i nigdje drugo.
Bez obzira na pesimizam nekih forumasa mi imamo finu ekipu. Da je vise para bilo bi i kvalitetnijih igraca ali sta je tu je. Ovo sto sad imamo je masala kako je bilo prije par godina, i igraju lijep fudbal. Da kojim slucajem navijamo za Juventus i iz dva kola imamo samo bod, kakvi li bi onda komentari bili. A realno, imaju puno jacu ekipu.
Jos igramo LP!!!!
Sezona za uzivanje😊
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 avg 2021, 21:40

Po čemu Juve ima jaču ekipu od Milana? Oni toliko polovnjaka u ekipi imaju da ne znaju šta će sa njima. Tu se par igrača izdvaja poput De ligta, Chiese i još par igrača a ostalo je mrtvi prosjek. Mislim da Milan nakon dosta godina ima bolju ekipu od Juventusa.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 avg 2021, 22:22

Ma nije stvar ko ima jaču ekipu, tu je to negdje u pet deka sa ovim najjačim klubovima, možda Inter malo odskače mada i oni su slabiji nego prošle godine.

Mene nervira što gubimo igrače radi cigančenja, ne bih ja rekao ništa da su to neki klasa igrači, pa ti lupam traži Real za Isca npr 60 miliona, ti daješ 40, pa ok je hajde, ali ti gubiš nekog momka iz Bresta radi razlike u 5 miliona na ciframa između 10 i 15m, sramota je to za Milan kako god da okreneš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 avg 2021, 22:40

Morate znati da trenutno Pioli “čupa” 200% iz ovih igrača, nemamo širinu na klupi, a niti neke igrače realni da budemo, ali se vidi ono sto je važno želja kako igrača tako i stručnog štaba….Milan će opet ove godine biti u tip 3 kluba Seria A. Ostaje žal šta bi Pioli bio u stanju uraditi da su mu doveli igrače koje je želio tipa Vlašića, Isca ili koga još ..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2021, 22:40

Imaš tri mjeseca da dovedeš igrača i na kraju završiš na Messiasu, yebo li vam on majku mrtvu. :puke:

Ekipa nije loša, ali nam je desetka i desno krilo dno dna. Dvije prioritetne pozicije i tri mjeseca, a ti nisi u stanju bar jednu od njih ispraviti. Faivrea si izgubio radi par yebenih miliona, kao i gomilu drugih prije njega.
Najviše iritira to što znaš da ljudi traže 15 miliona, a ti im dan prije kraja merkata pošalješ ponižavajuću ponudu od desetak miliona i nekih lafo bonusa, i tako rizikuješ da ti propadne jedina dobra opcija radi sitnice. Da ne spominjem besmislenost plaćanja igrača kojeg šalješ na posudbu, bez da si doveo igrača u prvi tim koji je bio prioritet, vrhunac idiotluka.

Nedostatak zamjene Diazu i desno krilo će nas koštati sezone. To je sve što smo bili tražili i što smo trebali.

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 30 avg 2021, 23:15

There will be a meeting between AC Milan and Crotone for Messias soon according to Sky Sport. :urnebes:
Milan want to sign Messias on loan with option to buy.

Koliko čekaš desno krilo/ofanzivnog veznog i na kraju ćeš završiti na ovom liku. :puke:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2021, 23:20

0unas, Messias, Faivre, Corona, sve je ovo tanko i po mom misljenju neznatan upgrade u odnosu na Samua, a pogotovo Saleta. 0d svih njih jedino Corona da i ima neku statistiku i iskustvo pa bi i mogao pomoci, sto opet nema garancije, a i najvise utakmica na desnom krilu u odnosu na ove gore.
S druge strane, Faivre bi mogao pomoci i u sredini i uskociti nekad umjesto Diaza, tako da ako bih mogao birati onda od ove dvojice bih birao.

Na kraju krajeva, ako vec nemas para za krilo/amf koji ce napraviti razliku na terenu, onda zavrsi sezonu sa Samuom, kad si mogao i par prethodnih, a vec na zimu mozes dogovarati i ganjati igraca kojem ugovor istice na ljeto pa potpisati predugovor da dodje kao free agent. Imas vec kontakte sa njihovim menadzerima. A za te pare produzi Kessia i Roma i odbrana i sredina ti je sredjena i za narednu sezonu, pa i ako prodas 1 igraca imas opcija da dovedes opet jednog.
0vako nazor skupljati jeftinjake i opteretiti budzet nema nikakve svrhe, valjda su nesto naucili iz prijasnjih godina koje su nas u crno zavile.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2021, 23:26

#Zaccagni@OfficialSSLazio deal for 8 plus 2 bonuses???

Wtf, e ovo je good job, ovo se moralo preduhitriti pa makar... steta, ako je ovako, odlican posao za Lazio.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2021, 23:26

#Zaccagni@OfficialSSLazio deal for 8 plus 2 bonuses???

Wtf, e ovo je good job, ovo se moralo preduhitriti pa makar... steta, ako je ovako, odlican posao za Lazio.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 30 avg 2021, 23:28

Maestro^^ je napisao/la:
30 avg 2021, 23:15
There will be a meeting between AC Milan and Crotone for Messias soon according to Sky Sport. :urnebes:
Milan want to sign Messias on loan with option to buy.

Koliko čekaš desno krilo/ofanzivnog veznog i na kraju ćeš završiti na ovom liku. :puke:
Ja u ovom liku vidim fino pojacanje. Luca Toni je lutao po nizim ligama u Italiji da bi u jesen karijere uradio par velikih transfera. U Engleskoj imate Jamie Vardya koji je isto lutao po nizim ligama i evo u 30-ima igra odlicno.Ovo sto je uradio ovaj brazilac nije uradio nijedan igrač dosad , barem koliko ja znam, od 2015/2016 poceo igrati fudbal gdje je od amaterske lige stigao do Seria A. Vecina igrača danas krene od Seria A pa zavrsi u Seria B/C pa i nize , ali nikad nisam cuo da se desilo obrnuto sto znaci da se Messias jako brzo prilagođava i da jako brzo napreduje.

Transfer od par miliona i plata manja od 1 miliona je nista za njega, ali itekako bi mogao pokazati puno i tu Maldini zna da ne moze nista izgubiti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2021, 23:47

Samo tebi tridesetogodišnjak iz Serije B može biti dobro pojačanje za klub koji je završio na drugom mjestu i koji će igrati LŠ.

Mene bi bilo briga sve i da Hondu i Cercija vrate nazad, dokle god imaš dobre igrače na tim pozicijama. Ali tebi bukvalno gori pod nogama i ti dovodiš yebenog Messijasa iako si imao tri mjeseca vremena da nešto uradiš, pa ovo je sramotno da ne može biti sramotnije. :puke:

Uprava sve dobro što je uradila dosad, posrali su se po svemu. I dalo bi se diskutovati o tome da li je bilo potrebno trošiti novac na rezervne igrače s obzirom da su znali da imaju limitiran budžet, umjesto da se odmah rješila pozicija veznjaka i krila, pa kasnije šta uleti. Oni su radili obrnuto i dobili smo ovo što smo dobili, a epilog svega je da uopšte nisi jači u odnosu na prošlu sezonu.
Mi smo 16 miliona potrošili na Adlija, Pelegrija i Balu. Jedan ni neće igrati u Milanu, a druga dvojica nisu bili neophodni (pogotovo se na poziciji lijevog beka mogla izmisliti neka posudba), a Faivre ti je npr. izmakao za max. 2-3 miliona. I sad vi meni recite da je ovo bio pametno odrađen merkato? :roll:

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.