Zato ja kažem dobro mi ina šta na terenu ličimo kad se zamislim kakvi su tu treninzi.nemač pojma goni par svojih ljubimaca a pored jedna čitava grupa ljudi koja je ignorisana i prema kojoj se vešu mentalna tortura, toksični nivo je vjerujem veći nego među navijačima što je mislim teško za postići al ovaj mongoloid je i to sposoban. Mikel čmarteta, čovjek koji je poslan da UNIŠTI ARSENAL DO TEMELJA!
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
**** mu mater i njemu i ko ga ke doveo,a arteti **** i sestru ako je ima
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Arteta je izgleda teški petljanac, lažov i hinja.
Nije mi jasna njegova psihička dijagnoza, ali vjerovatno se radi o delusions of grandeur.
Ni jedan igrač na svijetu ne bi smio biti primoran da bude tu gdje ne želi bez obzira o kakvom se ugovoru radilo.
Nije mi jasna njegova psihička dijagnoza, ali vjerovatno se radi o delusions of grandeur.
Ni jedan igrač na svijetu ne bi smio biti primoran da bude tu gdje ne želi bez obzira o kakvom se ugovoru radilo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Chapman1886
- Kontakt:
Ozbiljan bolesnik i dijagnostika,bojim se da će njegovim odlaskom(a nadam se ako bog da da će ubrzo,dal otkazom dal u sanduku napustiti klub) na čistac se pojaviti mnoge teške kriminalne radnje maltertiranja i mentalnog silovanja nad igračima.
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tik tak, tik takGot a **** close to one of the players.
(I’ve mentioned the player before but won’t say it this time in case this gets picked up by the media, just being extra safe)
Apparently he’s lost the dressing room completely, players were meant to have some kind of meeting (I’m guessing this is the crisis talks the media mentioned?) and guys were coming in late and talking while Arteta was speaking.
Apparently some of fhe players are already having conversations about when he’ll go and Laca walked past and over heard them. You’d expect him as one of the senior players to maybe tell them off or something but he just smiled apparently

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 30 avg 2021, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Yebo on sam sebi mater a mislio da je moja pa crko gurajuci, yebm ga u usta ona šprgavaChapman1886 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:26Ozbiljan bolesnik i dijagnostika,bojim se da će njegovim odlaskom(a nadam se ako bog da da će ubrzo,dal otkazom dal u sanduku napustiti klub) na čistac se pojaviti mnoge teške kriminalne radnje maltertiranja i mentalnog silovanja nad igračima.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Nema tu druže nažalost nikakvof tik taka.on može izgubiti kožicu od suneta elnenijeve djece njemu noge nema sve dok titra jaja ovima iznad sebe,njih zaboli mudo za svlačionicu.nek su oni sa njim skršili najviše u ligi nizašta pa sad da ga puštaju niz vodu. Artetin otkaz će nas spasiti samo terorisanja moždanih ćelija fudbalskim "idejama" ali klub ko klub neće naprijed krenuti dok se tumoroidna masa u vide edua i raznuh taldžija ne sasječe u korjenuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:32Tik tak, tik takGot a **** close to one of the players.
(I’ve mentioned the player before but won’t say it this time in case this gets picked up by the media, just being extra safe)
Apparently he’s lost the dressing room completely, players were meant to have some kind of meeting (I’m guessing this is the crisis talks the media mentioned?) and guys were coming in late and talking while Arteta was speaking.
Apparently some of fhe players are already having conversations about when he’ll go and Laca walked past and over heard them. You’d expect him as one of the senior players to maybe tell them off or something but he just smiled apparently![]()
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Emery moj dragi lijepi mili najbolji. Drakulo moja gdje si sad yebo ti nas..Da smo bili pametni Ljungberga ostaviti garantujem bolje bi rezultate pravio.
Yebote Arteta je ko igrac bio qurton i u Arsenal je doso a da ne zna niko ni kako ni sta. I to se ponavlja sad opet ..
Yebote Arteta je ko igrac bio qurton i u Arsenal je doso a da ne zna niko ni kako ni sta. I to se ponavlja sad opet ..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Čmar ne znaš jel veće smeće ko trener ili ko insan,i jednu i drugu verziju zapišat ko čučevac samo. Poslije arsenala samo može opet glumiti slugu nekom top treneru pod ulogom tzv pomočnika da nosa čunjeve i pere gaće treneru
Samo Sloboda | COYG
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sto posto, da ima obraza i karaktera koji on toliko spominje otiso bi poslije najgoreg starta ikad u ligi.. ne mogu da vjerujem da ga amerikanci nisu otjerali a zajedno s njim mora letiti prevara edu inace se nista postici nece, covjek pojma nema, kad sam vidio na tekmi navijac ga proziva a njega zena brani pickica mala suti ne smije ni da pogleda

ovdje je ekstaza
ako ne bude nečiji otkaz ne znam šta će biti onda
ako ne bude nečiji otkaz ne znam šta će biti onda

Otkaza nece biti, a nebi mi bolji dan svanuo da se probudim i procitam da su edu i arteta dobili nogom u dupe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lakse malo, pjena ce vam na usta skoro. Ak ne valja covjek mora dobiti otkaz kad tad.
ARSENAL4ever
Ja bih i dalje da Edu prvi dobije otkaz
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Amazon all or nothing ce srusiti box office 
In the next few hours, leaks may appear about one of the prominent personalities in the club - if the information is correct - regardless of whether it is right or wrong - there will be a huge question mark on the managing & making decisions at the highest level in the club

In the next few hours, leaks may appear about one of the prominent personalities in the club - if the information is correct - regardless of whether it is right or wrong - there will be a huge question mark on the managing & making decisions at the highest level in the club
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Po svemu sudeći, to je to.
Mislim da pauza nije mogla doći u bolje vrijeme. A uz nju i svi ovi rezultati.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Da nas sunce pogleda...
Arteta će dobiti otkaz jedino ako izgubimo naredne 3 utakmice dakle, amin da izgubimo.
Šteta što su naredne dvije protiv možda i dvije najjlošije ekipe lige i što nam se vraćaju neki igrači pa će majmun to dobiti.
Šteta što su naredne dvije protiv možda i dvije najjlošije ekipe lige i što nam se vraćaju neki igrači pa će majmun to dobiti.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Danas je onaj deadline day jel tako? Uvijek zaboravim pa sad pitam jos ovo, moze li se kupovati/prodavati igrace unutar Engleske jos nekih tjedan dana ili kako? Znam da je tako neka shema bila jedno vrijeme.
ARSENAL4ever
After his move to Everton was blocked, Ainsley Maitland-Niles has been told he won’t be training with the Arsenal first team. More @MirrorFootball
Wtf
Wtf
Nakon ovog moramo u grupu ArtetaOUT, nije neki igrač ali ovo je stvarno šupački potez
After his move to Everton was blocked, Ainsley Maitland-Niles has been told he won’t be training with the Arsenal first team. More
@MirrorFootball
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.