Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Prema izvorima MD, zvali su ga na sastanak s upravom i saopštili da ne računaju ozbiljnije na njega, te da neće imati ni približnu minutažu onoj koju je on zamislio i tad je prelomio da ide. Kad su mu prvi put saopštili da ga Tottenham traži, glatko je odbio.jasonstatham je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:29Vidim da je Demir dobio broj 11, što me baš iznenadilo. Vjerujem da je on igrom mnoge u klubu pozitivno iznenadio, te je prekomandu u prvi tim i zajeban broj zaslužio. Respect njemu koliko i Fatiju. Imam osjećaj da će Demir ove godine biti što je Pedri lani.
S druge strane malo sam razočaran Emersonom. Vrlo lako je odustao i izgleda mu nije imperativ bio dokazati se i uspjeti u FCB. Samo cash haman. Ne pamtim da je neki igrač došao i otišao isto ljeto. Zar je toliko bio kriminalno loš, čak mu se ni vremena nije dalo da se adaptira? A isto tako ne pamtim prelazni rok da ga je FCB okončala u plusu.
Laporta ili je lud ili ima fenomenalne planove koje mi ne vidimo/ razumijemo.
Pa nije sam sebe prodao bogatijasonstatham je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:29Vidim da je Demir dobio broj 11, što me baš iznenadilo. Vjerujem da je on igrom mnoge u klubu pozitivno iznenadio, te je prekomandu u prvi tim i zajeban broj zaslužio. Respect njemu koliko i Fatiju. Imam osjećaj da će Demir ove godine biti što je Pedri lani.
S druge strane malo sam razočaran Emersonom. Vrlo lako je odustao i izgleda mu nije imperativ bio dokazati se i uspjeti u FCB. Samo cash haman. Ne pamtim da je neki igrač došao i otišao isto ljeto. Zar je toliko bio kriminalno loš, čak mu se ni vremena nije dalo da se adaptira? A isto tako ne pamtim prelazni rok da ga je FCB okončala u plusu.
Vjerovatno je klub imao isti pristup, priču i prema Pjaniću i Umtitiju, ali pijavice su pijavice. **** i karijeru i sve, samo cash.MoodyHank je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:44Prema izvorima MD, zvali su ga na sastanak s upravom i saopštili da ne računaju ozbiljnije na njega, te da neće imati ni približnu minutažu onoj koju je on zamislio i tad je prelomio da ide. Kad su mu prvi put saopštili da ga Tottenham traži, glatko je odbio.jasonstatham je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:29Vidim da je Demir dobio broj 11, što me baš iznenadilo. Vjerujem da je on igrom mnoge u klubu pozitivno iznenadio, te je prekomandu u prvi tim i zajeban broj zaslužio. Respect njemu koliko i Fatiju. Imam osjećaj da će Demir ove godine biti što je Pedri lani.
Ti neke stvari ne razumeš, ali neću o tome.Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2021, 11:34Kakav crni obračun, vidiš da je i Real spustio plate, razlika je samo što nisu kokuzi ko Barsa, zato i mogu graditi stadion i nuditi 200 miliona za igrača.
Hazard došao prije dvije sezone![]()
Tebas je na strani UEFE, a znamo da to nije strana koju zauzima Real Madrid![]()
Uostalom Tebas je bio za onaj blesavi ugovor na milion godina za TV prava, pa je između ostalog i Real bio protiv.
Jbt u svemu vidite zavjeru Reala protiv nekakve mrske Barse i Katalonije, a oni surađuju i gledaju kako da oforme novi projekat, novu eru u fudbalu
Na stranu sportsko rivalstvo, to nije upitno, al kad pročitam ove neke zavjere, boba fali da se krene Franko spominjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.