Ne kontate vi mene..Neka mi navede, koji tim je trazio Kamenjasa a da je ovaj odbio

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Spominjao se Partizan, Cedevita, Buducnost, pa i Bayern od strane nekog komentatora. Sve su to timovi u rangu onih gdje su Atic i Gegic igrali tj. klupe grijali. A ko ga je stvarno trazio, to se vjerovatno nikad nece ni saznati.
Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:59Spominjao se Partizan, Cedevita, Buducnost, pa i Bayern od strane nekog komentatora. Sve su to timovi u rangu onih gdje su Atic i Gegic igrali tj. klupe grijali. A ko ga je stvarno trazio, to se vjerovatno nikad nece ni saznati.
Ja samo mogu reci da mi se svidja naredni korak na koji se odlucio. Njemu trebaju minute na ozbiljnom nivou, a ne zvucni klub u CV-u. Sta Gegicu vrijede Bayern i Partizan, kad je poslije njih potrosio godine da bi dobacio do jedne Cibone.
Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:34Kako ja ne mogu dokazati da je imao, ni ti ne mozes da nije. Ja sam ovdje, prilikom uporedjivanja njega i ostalih reprezentativaca, pokusao pricati o nekim cinjenicama, a ti si se bazirao samo na nagadjanjima.
Ne bih dalje razvijao ovu besmislenu diskusiju, svako dobro zelim!
Naš tim očekuje povratak u Podgoricu i utakmica sa Budućnost Volijem u subotu veče.
Ako razvije suradnju s Mageeom,to će bit milina. Oba igrača mogu daleko,neću se usuđivati projicirati pa da me se sprda, no SC je nakupio silnu nakupinu talenta pod radarom što se kaže.
14p na kraju,s tim da je profulao 4 penala i 2,3 zicera za 15min (4 nije nikako igrao ).
Pa dobro je to
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 7 gostiju.