Ne kontate vi mene..Neka mi navede, koji tim je trazio Kamenjasa a da je ovaj odbio
Kenan Kamenjaš
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kenan Kamenjaš
Ne kontate vi mene..Neka mi navede, koji tim je trazio Kamenjasa a da je ovaj odbio
Spominjao se Partizan, Cedevita, Buducnost, pa i Bayern od strane nekog komentatora. Sve su to timovi u rangu onih gdje su Atic i Gegic igrali tj. klupe grijali. A ko ga je stvarno trazio, to se vjerovatno nikad nece ni saznati.
Ja samo mogu reci da mi se svidja naredni korak na koji se odlucio. Njemu trebaju minute na ozbiljnom nivou, a ne zvucni klub u CV-u. Sta Gegicu vrijede Bayern i Partizan, kad je poslije njih potrosio godine da bi dobacio do jedne Cibone.
Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:59Spominjao se Partizan, Cedevita, Buducnost, pa i Bayern od strane nekog komentatora. Sve su to timovi u rangu onih gdje su Atic i Gegic igrali tj. klupe grijali. A ko ga je stvarno trazio, to se vjerovatno nikad nece ni saznati.
Ja samo mogu reci da mi se svidja naredni korak na koji se odlucio. Njemu trebaju minute na ozbiljnom nivou, a ne zvucni klub u CV-u. Sta Gegicu vrijede Bayern i Partizan, kad je poslije njih potrosio godine da bi dobacio do jedne Cibone.
Spominjalo se druze a realnost je nesto drugo.Shvatio sam ja tebe ,ali ti mene izgleda nisi razumio
Kako ja ne mogu dokazati da je imao, ni ti ne mozes da nije. Ja sam ovdje, prilikom uporedjivanja njega i ostalih reprezentativaca, pokusao pricati o nekim cinjenicama, a ti si se bazirao samo na nagadjanjima.
Ne bih dalje razvijao ovu besmislenu diskusiju, svako dobro zelim!
Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:34Kako ja ne mogu dokazati da je imao, ni ti ne mozes da nije. Ja sam ovdje, prilikom uporedjivanja njega i ostalih reprezentativaca, pokusao pricati o nekim cinjenicama, a ti si se bazirao samo na nagadjanjima.
Trajkovic dobio nogu iz Studentskog Centra 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
A šta se desilo sa pričom da ide na draft ove godine?
U Studentski centar su ovog ljeta stigli bosanskohercegovački centar Kenan Kamenjaš (stigao iz sarajevskog Sparsa), hrvatsko krilo Boris Tišma (Real Madrid) i kanadski bek Džastin Edvards. Igor Drobnjak i Filip Barović su se vratili u Budućnost, a otišli su i Brajon Alen, Marko Tejić, Tajler Hagedorn, i Feđa Pajović.
Ekipa još uvijek nije kompletirana, klub je u potrazi za organizatorom igre.
''Ekipa je solidna, kao što sam rekao, mlada i neiskusna ekipa, ali tu smo da radimo. Nismo još kompletirali roster, tražimo organizatora igre, plejmejkera. Ostali momci su tu, idemo polako, to je proces uigravanja i upoznavanja, ali vjerujem da kada budemo zdravi i kompletni da ćemo biti neugodan protivnik'', zaključio je Žakelj.
Žakelj je na Zlatibor poveo 12 igrača, a to su Flečer Megi, Nikola Pavlićević, Danilo Ivanović, Andrija Slavković, Milić Starovlah, Viktor Vujisić, Vasilije Baćović, Tomislav i Zvonimir Ivišić, Edvards, Tišma i Kamenjaš.
Ekipa još uvijek nije kompletirana, klub je u potrazi za organizatorom igre.
''Ekipa je solidna, kao što sam rekao, mlada i neiskusna ekipa, ali tu smo da radimo. Nismo još kompletirali roster, tražimo organizatora igre, plejmejkera. Ostali momci su tu, idemo polako, to je proces uigravanja i upoznavanja, ali vjerujem da kada budemo zdravi i kompletni da ćemo biti neugodan protivnik'', zaključio je Žakelj.
Žakelj je na Zlatibor poveo 12 igrača, a to su Flečer Megi, Nikola Pavlićević, Danilo Ivanović, Andrija Slavković, Milić Starovlah, Viktor Vujisić, Vasilije Baćović, Tomislav i Zvonimir Ivišić, Edvards, Tišma i Kamenjaš.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Koliko je on visok uopste? 207/208? Pokretan moderan i nestvarno jak centar, ovi visi igraci mu nista ne mogu u face up igri, pogotovo kad rola iz picka. Ledjna tehnika mu i nije nesto koliko sam ja uocio, a to ce mu trebati kad stave na njega nekog nizeg zbog brzinske prednosti. U odbrani je solidan, moze preuzeti i na vanjske pozicije i ispratiti. Bice to fina karijera, samo da ga povrede zaobidju i da bude konstantan kod slobodnih.
Naš tim očekuje povratak u Podgoricu i utakmica sa Budućnost Volijem u subotu veče.
U pripremnim utakmicama skroman učinak, ubacuje po 5 poena. U Sparsima su gradili igru oko njeg, kakav god da je Zahiragić ipak je odlično sarađivao sa Kamenjašom, u SC playa igra Pavlićević koji će prije šutirati nego dodati.
- Felixians4
- Kontakt:
Ako razvije suradnju s Mageeom,to će bit milina. Oba igrača mogu daleko,neću se usuđivati projicirati pa da me se sprda, no SC je nakupio silnu nakupinu talenta pod radarom što se kaže.
Nikad necu prezaliti sto nije samo 5 cm visi. 
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Auh odvali obruc brat
I kako je odigrao?
14p na kraju,s tim da je profulao 4 penala i 2,3 zicera za 15min (4 nije nikako igrao ).
Strasno brzo se odmotava iz pika,i u tom segmentu ga niko nece moci zaustaviti samo da bude povjerenja-konekcije izmedju njega i Pavlicevica,Magea itd.
Pa dobro je to
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik i 28 gostiju.