Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Udarila mahala na mahalu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Barbarez je odbio da vodi mlađe selekcije HSVa, a hoće da vodi reprezentaciju. Mislim, treba biti realan.
"We need to suffer. And we need to fight."
Evo ne moze Sergej sebi doci zbog misljenja jednog moderatora koji daje guze da se probije na forumu prodanom agresoru.
Meni se ovo čini da je lopta bila u terenu još …
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa spominju vicu i misketa.soccerfan je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:14Upravo to. Ništa nisu rekli sto nismo znali. Samo su su po… po momcima sa kojima su do juce bili u ekipi, igrali , slavili pobjede.. ako želiš bolje, ovo nije način. Ako želiš bolje pomogneš da i savez bude bolji!dinoze je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:10Ja mislim da su sa ovim obadvojica zauvjek zatvorili vrata repke za sebe. Ovi nije ni diplomatski niti mudro ako su mislili nekada raditi u savezu i za boljitak BiH fudbala.
Razumijem da savez nije korektan ali oni su se direktno popisali po ovim momcima sto igraju i drzavnom timu.
Sergej je potvrdio da ce u buducnosti samo dijeliti karte na pokeru i pisati komentare na socijalnim mrezama. Sa fudbalom je definitivno zavrsio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
E Begovica sto se bruka ostani gospodin do kraja fuj
I Sergej jos navija kontra Bosne zato sto nije izabran za selektora haha kakva smeca
I Sergej jos navija kontra Bosne zato sto nije izabran za selektora haha kakva smeca
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Sasa vjerovatno kad zaboravi sve sto zna o bh. fudbalu i fudbalu uopce, ce znati vise od tebe. U sustini, zar nije novinarski posao ukazivati na ovakav rad Saveza?feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Stavljajuci an staranu Begovica sad..ja ne znam ko Sasi Ibrulju slaga da je on bitan i neki faktor. Covjek misli da je Tito za fudbal a qurcu ne valja
Druga stvar je sto je on tebi mrzak, to je tvoj licni stav. Svaki podcast su on i Ica odlicno odradili, i puno stvari bi mogao nauciti kad bi samo malo slusao.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne znam sta je tu za bravo?
Niti mudro niti odmjereno.
Umjesto strpljivo sacekaju svoju sansu da pomgnu BiH fudbalu ako su tolike patriote koliko govore oni su sami sebi zatvorili vrata za sva vremena.
Ovo im je definitivno bio pozdrav od repke.
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sto je ljigavac podmukao a mora se priznati ima samo neke osnove poznavanja fudbala. Vjerovatno imam i ja ali se ne rpavim neki expert kao on.Maestro je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:13A sta je Ibrulj pogresno rekao?feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Stavljajuci an staranu Begovica sad..ja ne znam ko Sasi Ibrulju slaga da je on bitan i neki faktor. Covjek misli da je Tito za fudbal a qurcu ne valja
Sto se tice navijaca i tu je pogrijesio. Moji prijatelji su planirali ici na utakmice ali su odustali zbog testova, doduse dvojica su vakcinisani ali nisu htjeli sami. Planirao sam i protiv Boratovih ici ali zbog istog razloga sam odustao, kao i mnogi moji poznanici. Nema veze stari moj savez, kriminal s ovim. Prvih 11 su najbolji igraci, nikakvi menadzerski kad su bitne utakmice. Tad stane u stranu prica o savezu Vici treneru i svemu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bravo Prevljak!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sjajan kontra argument onom sto sam ja napisao. Mozda bi ti mogao progurati koga svog u Sergejevu repku pa ti on bolji.Wanderson je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:16Evo ne moze Sergej sebi doci zbog misljenja jednog moderatora koji daje guze da se probije na forumu prodanom agresoru.
Ovo je jadno i nikakav nacin za borbu protiv saveza. Mogao je i na forum doci i prozivati, da mu se nesto radi zasukao bi rukave i pripremio se za repku, a ovako lik voda samo kerove po parku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Zaista ne znam šta to Peteva trenutno čini lošim selektorom?
A ovdje je baš neko dobro napisao, pa mi nemamo širok fond igrača, koga pozvati?
Da li opet ide priča o trećem golmanu?
A ovdje je baš neko dobro napisao, pa mi nemamo širok fond igrača, koga pozvati?
Da li opet ide priča o trećem golmanu?
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 04 sep 2021, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Smeča traze zlu krv pred odlucujuci mec za 3 dana fuj fuj Begovic me razocarao, ovaj kockar nije on navija kontra BiH od kako nije dobio posao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ne branim Barbareza. Ali CV ostali trenera mladi selekcija je isto jedna velika nula.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prevljak najbolji ubjedljivo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: denza, izdzezveubrazil i 22 gosta.