Barbarez mnogo kenja sa strane, a ne bi na klupu zmajeva jer zna da nije dorastao tom poslu.Devetomjesto je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:37Eno i barbarez nesto pametuje. Mora da je izgubio na pokeru
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Kralju, sansa za sta??Meraak1921 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:42Ne pobjedis li kazakstan, po meni je svaka sansa izgubljena
Na forumu slobodno mozes ali bez vrijedjanja.
A ja portal ni ne citam, pa u 5 godina nije jedan normalan tekst bio i vi se cudite, trazite nekakve istrazivacke tekstove. Forum i portal su odvojeni.
Francuzi jos jednom kiksaju.
Mi prvi u grupi.
Vico jeste krimos...ali prozivat Peteva je bezze
Idemo dalje,
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ali njega nazivati smecarom mogu samo najveci jadnici i ljudski sljam. Ustati i reci Barbarez. Sta je taj covjek znacio na terenu za nasu reprezentaciju je golemo. Takodjer sjetiti se utakmice protiv cetnika na Marakani i ono kada je pokazivao sudiji na nase navijace i pokusavao ih stititi. Jadnici raspali, Barbareza cete vrijedjati.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eh sada zamisli kada bi u te kombinacije i Barbarez dosao kakav bi cirkus nastao.gruezi je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:48Anel dedic je bolji od sve I jednog naseg desnog beka osim gazibegovica..njega je trebalo preoomandovat u a tim da vec sada skuplja minute I udomacuje se u repci... sta je gamad iz saveza uradila po pitanju dovodzenja sunjica gigovica balica karica itd pod nasu zastavu...nista... begovic vrancic prcic dzumic karic balic itd su bolji od jovicica civica cipetica loncara nalica I slicnih... za repku moraju igrati najbolji I nemoze se dozvolit da se jedan begovic izostavlja jer dzeki smeta sto mu je u brk sprasio sta misli o njegovom pijancenju na okupljanjima repke
Barbarez kada je igrao pare se u koferima nosale.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Utakmica u kojoj smo držali posjed, imali dobrih akcija i dobrih šansi.
Barbarez, Begović i ostali su legende BH fudbala, ali njih ne interesuje BH fudbal i repka, oni se isključivo brinu o svom egu.
Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Podrska Petevu i momcima samo hrabro do kraja !
Zbog takvih kao ti ova država neće nikad naprijed, vi se za kilu kafe prodate i za jednu otvorenu firmu puna su vam usta ponosa, stranke i države : )DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:53Nevjerovatno zaista, da se momci koji su oficijalno B ekipa reprezentacije ovako komentarišu i prizivaju porazi.
Utakmica u kojoj smo držali posjed, imali dobrih akcija i dobrih šansi.
Barbarez, Begović i ostali su legende BH fudbala, ali njih ne interesuje BH fudbal i repka, oni se isključivo brinu o svom egu.
Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
Ne znam kako ih nije stid
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Alucard, aqarius, ArtemisFowl, atomac123, AzRimiRzA, b00t, bavariapivo, Beli98, Bobadilla, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, delko, DjaniTarik, Drum, Elddar, ELDIABLO20, emir79, enobarca, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, Hajdeee, haklamas, HariTz, Hazre, Imamkarbarum, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovac, lakilone, LeCoq, legendarnadruga, Lynx, Majestic-12 [Bot], Majstorinho, Markinhio, marlostanf1eld, Marsal, Micron, MiranGlasnic, Mocvara1991, MostarNeretva, Ozymandias, PeppermintSA, RajvoSa89, Rio12345, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, Soba, StevieG8, Sveti, TefalTava, Venom, VensanKasel, visarionovich, VivaLaLiberta, Wilshere10, Zaxon, Zglavkar i 593 gosta.