Barbarez mnogo kenja sa strane, a ne bi na klupu zmajeva jer zna da nije dorastao tom poslu.Devetomjesto je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:37Eno i barbarez nesto pametuje. Mora da je izgubio na pokeru
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Kralju, sansa za sta??Meraak1921 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:42Ne pobjedis li kazakstan, po meni je svaka sansa izgubljena
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Na forumu slobodno mozes ali bez vrijedjanja.
A ja portal ni ne citam, pa u 5 godina nije jedan normalan tekst bio i vi se cudite, trazite nekakve istrazivacke tekstove. Forum i portal su odvojeni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mi pobijedimo sve do kraja.
Francuzi jos jednom kiksaju.
Mi prvi u grupi.
Francuzi jos jednom kiksaju.
Mi prvi u grupi.
A jesmo razvalili Kuvajćane...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
ovaj Ibrulj se uvrijedio jer mu Savez ne placa gostovanja. koliko sam skontao zivi na socijali u svedskoj, nehljeb koji nije mogao otici gledat Velez kad su dosli Elfsborgu, a busa se lokal patriotizmom. znanje jako tanko. odacno on vodi kampanju, uz vjetar u ledja barbe a evo i begovica.
Vico jeste krimos...ali prozivat Peteva je bezze
Vico jeste krimos...ali prozivat Peteva je bezze
Ogađena je lopta svakom mladom čeljadetu željnog fudbala u Kuvajtu. Ugašeno je dosta potencijalno dobrih karijera večeras.
Idemo dalje,
Kazahstan.
Idemo dalje,

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pratim repku vec jako dugo pa se sjetim i Barbareza i njegove generacije kada je igrao, pa su igrali ko mlohave kite. Madzarska ih silovala na terenu. Nikada nista nije napravila ta generacija ali svi iz te generacije non stop pametuju po medijima.
Ovo bi se večeras dobilo sa više razlike na suhi kvalitet da ga ima. Sve ostalo je žalosno za pričati, dobismo nakon dvije godine jednu utakmicu. Treba Džeki i Pjaniću neke tablete protiv starenja davati...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Anel dedic je bolji od sve I jednog naseg desnog beka osim gazibegovica..njega je trebalo preoomandovat u a tim da vec sada skuplja minute I udomacuje se u repci... sta je gamad iz saveza uradila po pitanju dovodzenja sunjica gigovica balica karica itd pod nasu zastavu...nista... begovic vrancic prcic dzumic karic balic itd su bolji od jovicica civica cipetica loncara nalica I slicnih... za repku moraju igrati najbolji I nemoze se dozvolit da se jedan begovic izostavlja jer dzeki smeta sto mu je u brk sprasio sta misli o njegovom pijancenju na okupljanjima repke
Samo da nas kazaci ne ugase sad odmah u utorak, da bar imamo za sta igrati u oktobru i novembru.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
A realno igrace koje Petev zove i da je Barbarez selektor zvao bi 95% iste igrace. Po meni Kovacevic treba biti drugi golman ostalo je po meni ok
Ćelavi admin ovog portala je na video podcastu pružao oralni seks Vici od RS-a
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 04 sep 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Svr pet, Barbarez nije ni trebao postati selektor. I ne treba svoje licne neuspjehe da istresa preko reprezentacije.
Ali njega nazivati smecarom mogu samo najveci jadnici i ljudski sljam. Ustati i reci Barbarez. Sta je taj covjek znacio na terenu za nasu reprezentaciju je golemo. Takodjer sjetiti se utakmice protiv cetnika na Marakani i ono kada je pokazivao sudiji na nase navijace i pokusavao ih stititi. Jadnici raspali, Barbareza cete vrijedjati.
Ali njega nazivati smecarom mogu samo najveci jadnici i ljudski sljam. Ustati i reci Barbarez. Sta je taj covjek znacio na terenu za nasu reprezentaciju je golemo. Takodjer sjetiti se utakmice protiv cetnika na Marakani i ono kada je pokazivao sudiji na nase navijace i pokusavao ih stititi. Jadnici raspali, Barbareza cete vrijedjati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eh sada zamisli kada bi u te kombinacije i Barbarez dosao kakav bi cirkus nastao.gruezi je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:48Anel dedic je bolji od sve I jednog naseg desnog beka osim gazibegovica..njega je trebalo preoomandovat u a tim da vec sada skuplja minute I udomacuje se u repci... sta je gamad iz saveza uradila po pitanju dovodzenja sunjica gigovica balica karica itd pod nasu zastavu...nista... begovic vrancic prcic dzumic karic balic itd su bolji od jovicica civica cipetica loncara nalica I slicnih... za repku moraju igrati najbolji I nemoze se dozvolit da se jedan begovic izostavlja jer dzeki smeta sto mu je u brk sprasio sta misli o njegovom pijancenju na okupljanjima repke
Barbarez kada je igrao pare se u koferima nosale.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nevjerovatno zaista, da se momci koji su oficijalno B ekipa reprezentacije ovako komentarišu i prizivaju porazi.
Utakmica u kojoj smo držali posjed, imali dobrih akcija i dobrih šansi.
Barbarez, Begović i ostali su legende BH fudbala, ali njih ne interesuje BH fudbal i repka, oni se isključivo brinu o svom egu.
Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
Barbarez, Begović i ostali su legende BH fudbala, ali njih ne interesuje BH fudbal i repka, oni se isključivo brinu o svom egu.
Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 04 sep 2021, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu otrpit a da ne kazem da je Asmir po ko zna koji put ispo placipi*ka obicna pa sta je ocekivo da ce doc 5 hiljada ljudi gledat utakmicu protiv olimpijskog tima kuvajta gdje igraju nase rezerve uz sve ove kovid mjere i gluposti i ogranicenja kapaciteta. Jednostavno frajer se ne moze pomirit s tim da mu je Sehic oduzeo mjesto prvog golmana, bolje je se pokazo kad je dobio prilike sigurniji je nogom, nije birao utakmice ko on i nije sklon kiksevima ko sto je Asmir bio, sad ce se naravno nac neke prosjecne bosnje i rec pa gdje sehic igra a gdje asmir jeste to istina al Begovic gdje god je bio u bilo kojem ozbiljnijem europskom klubu bio je grijac klupe tako da ono.. suplja mu je ova prica i u najmanju ruku nekorektno je ovo oglasavanje na twitteru.. Ne kazem da je situacija u savezu bajna, daleko od toga al nije ti niko kriv druze sto si biro utakmice i sto je se covjek bolje od tebe pokazao na golu..
Podrska Petevu i momcima samo hrabro do kraja !
Podrska Petevu i momcima samo hrabro do kraja !

Zbog takvih kao ti ova država neće nikad naprijed, vi se za kilu kafe prodate i za jednu otvorenu firmu puna su vam usta ponosa, stranke i države : )DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:53Nevjerovatno zaista, da se momci koji su oficijalno B ekipa reprezentacije ovako komentarišu i prizivaju porazi.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 04 sep 2021, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Pobjeda nakon 2 godine, nadam se da Dzeku, Pjanica, Krunica, Kolasinca i ekipu nece poremetiti ovo sto rade UVRIJEDJENE mlade i da cemo dobiti Kazahstan.
Ne znam kako ih nije stid
Ne znam kako ih nije stid
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA