Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harden
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la harden » 04 sep 2021, 23:07

Harika je napisao/la:
04 sep 2021, 23:05
A možel se jednom za sva vremena napisat koji su to menadžerski igrači koji se pozivaju? Meni pada na pamet samo Pirić iskreno.
Sad ce ti nabrojati 10 igraca, kad pitas koga bi pozvali umjesto njih ili sute ili kazu nekakve propalitete iz naseg pokusaja od lige.

Jedina je steta sto nije Vladan tu umjesto Pirica, ostalo je sve bara bara. Okej, mogao je i Vrancic ali lik nije nikakav Iniesta kakvim ga se predstavlja. I da se pozove grijao bi klupu, ne moze ispred Pjanica igrati makar ovaj bio bez noge i ruku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 04 sep 2021, 23:08

Meraak1921 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:04
Ko god da je selektor, bar 90% sve iste igrace bi pozvao, u to sam siguran, sto se tice saveza, to i ptice znaju da su kriminalci, pred ovako vaznu tekmu onako komentarisati.. Barbarez je ocito na pokeru izgubio
Sve rečeno.

Jako glupe i neiteligentne prozivke "patriota" koje gledaju vlastiti interes.
Mislim da su obojica navijali za Kuvajt.

Podrska za Peteva
Zadnja izmjena: SF6, dana/u 04 sep 2021, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 04 sep 2021, 23:08

Kazete barbarez i begovic vazda nesto seru i negoduju eto neka smo mi zadovolji ljudi samo pisu sta 90 posto nas misli

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 sep 2021, 23:08

Harika je napisao/la:
A možel se jednom za sva vremena napisat koji su to menadžerski igrači koji se pozivaju? Meni pada na pamet samo Pirić iskreno.
Rekaoh bi onako na prvu Loncar..al covjeks e vec prodao valjda ga je trebao prestat zvati. Doduse kad god je igrao za Rijeku i euro tekme i sve bio je dosta bolji nego u repci.
Mozda jos Menalo ali on ne igra neku veliku ulogu kod nas.

Ima i Cipetic mada nije covjek kriv sto nemamo velik izbor igraca na toj poziciji

Ono sto je najgore sad ovi sto pljuju Peteva se uhvatili Jajala is to ga nije zvao a dok su ga prije zvali psovali trenerima sve sto imaju zbog toga.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 04 sep 2021, 23:09

let3 je napisao/la:
04 sep 2021, 22:43
Devetomjesto je napisao/la:
04 sep 2021, 22:37
Eno i barbarez nesto pametuje. Mora da je izgubio na pokeru
Barbarez mnogo kenja sa strane, a ne bi na klupu zmajeva jer zna da nije dorastao tom poslu.
Govvnar obicni.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 sep 2021, 23:10

dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 22:58
Pa valjda mu je to u obimu zadatka kao kapitena bilo.
Ne kontam sta je trebao da nista ne kaze sudiji?

Problem je sto on puno sere i pametuje u zadnje vrijeme a njegova generacija je puno losije igre znala pruziti a aminovali su korupciju i malverzacije.
Frajer nista nije napravio sa repkom, nigdje se nije plasirao pa ni na Kirin kup ali ovi sada su kao losi za njega.
Nije to zato sto je bio kapiten vec sto je covjek i voli ovu zemlju i svoj narod. I uvijek je volio. Njegova generacija je bila svemirski brod za ovu danasnju. Bolic, Baljic, Barbarez, Beslija itd. To je poslijeratna generacija kada nismo bili niti na fudbalskoj mapi, a ti ljudi su nas promovisali na svakom koraku. Skinuli smo skalp mnogima iako igracki limitirani i slabiji. Ali zato je srce radilo i disalo se za reprezentaciju. I igraci i navijaci, svi ko jedan. Nikada atmosfera nije bila bolja nego kada je ta generacija igrala za nasu drzavu. Gorilo je na utakmicama, igraci su doslovno ginuli za sveti dres. Ovi danas su nula za njih, nuletina. I malo im je falilo da se plasiraju na prvenstvo, bas ta utakmica protiv Srbije i CG na Marakani. Ovdje su mnogi ocigledno bili u pelenama da ponizavaju jednog Barbareza koji je bio igracina i u Bundesligi.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 04 sep 2021, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 sep 2021, 23:10

redbull93 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:03
Sta ne ovako, ljudi rekli istinu. Yebem ti ovako glup narod ko qurac. Na svoje oci se vide menadjerski igraci, prevare vice i ekipe i ono prica ne treba kvarit atmosferu. Treba im sjeme pokvarit ko god je ukljucen u to.

Momci glupi se to qurac sa takvim razmisljanjem
Ok, evo napisao je par postova?
I sta je postigao sa tim?
Eto neka pokvari i atmosferu, unese pomentnju mi izgubimo od Kazahstana.
I sta onda?
Nesto ce promijeniti?
Pa radio je to vec sa Mehom Kodrom onda i dokle je dogurao?
Ne radi se to tako ako hoces pomoci.
Za godinu dana ni Asmira niti Sergeja niko nece spominjati.
Gotovo, sami sebi zatvorili vrata. Popuslic sto bi se reklo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 sep 2021, 23:11

SF6 je napisao/la:
Kako jadno izgleda Barbarez.

Zamisli da ovako djetinjast lik bude selektor neke reprezentacije.
Mogao je biti selektor zbog igracke karijere (sto je nosens), ali hvala bogu pa su selektora birali ljudi koji su ipak gledali CV.
Levatina umjesto da trenira Velez u16 i pjetliće da ima nesto u CV osim kockanja pa da mozda nekada postane selektor on nasao pametovati nikad ni trening pjetlica nije vodio a sada ne moze prebolit sto nije selektor.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 04 sep 2021, 23:11

Vico odlazi, Sergej ne seri... Vratite repku navijacima.
Nekada je znalo biti 15.000 nema veze s kim se igra a gledaj veceras.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 sep 2021, 23:12

Mostarac45 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:08
Kazete barbarez i begovic vazda nesto seru i negoduju eto neka smo mi zadovolji ljudi samo pisu sta 90 posto nas misli
Pa otkrivaju toplu vodu jbg.
Eto mi ne znamo da je Vico krimos (pa to zna citava država), da je savez korumpiran, da ima kojekakvih menagera oko selekcije koji guraju svoje pulene itd.. Ali sve to je bilo i kada su oni igrali u reprezentaciju, jel tako ;) ali tada nisu bili ovako glasni.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 04 sep 2021, 23:13

gruezi je napisao/la:
04 sep 2021, 22:48
Anel dedic je bolji od sve I jednog naseg desnog beka osim gazibegovica..njega je trebalo preoomandovat u a tim da vec sada skuplja minute I udomacuje se u repci... sta je gamad iz saveza uradila po pitanju dovodzenja sunjica gigovica balica karica itd pod nasu zastavu...nista... begovic vrancic prcic dzumic karic balic itd su bolji od jovicica civica cipetica loncara nalica I slicnih... za repku moraju igrati najbolji I nemoze se dozvolit da se jedan begovic izostavlja jer dzeki smeta sto mu je u brk sprasio sta misli o njegovom pijancenju na okupljanjima repke
Ni ime mu ne znaš a prizivaš ga, garantujem da ga nisi gledao dosad u životu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 sep 2021, 23:13

WOLF20 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:11
Vico odlazi, Sergej ne seri... Vratite repku navijacima.
Nekada je znalo biti 15.000 nema veze s kim se igra a gledaj veceras.
Kako ce biti iko na tribinama kada je ograniceno na 5000 plus test ili vakcina i utakmicu igra Bosna 2 tim i Kuvajt 3 tim.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 sep 2021, 23:14

denimb je napisao/la:
04 sep 2021, 23:06
Joj brate Barbarez se grlio sa Usanovicem jbt...ovaj internet dopustio svakome da se mjesa u sve, nema veceg sranja od ovog twitera.
Ne sjeća se balavurdija tog saveza i tih vremena
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 sep 2021, 23:15

Joj kad se propali pokeras umisli da je nesto, gonite se u pm svi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 04 sep 2021, 23:15

soccerfan je napisao/la:
04 sep 2021, 23:04
kakarut je napisao/la:
04 sep 2021, 22:56
Ne mogu otrpit a da ne kazem da je Asmir po ko zna koji put ispo placipi*ka obicna pa sta je ocekivo da ce doc 5 hiljada ljudi gledat utakmicu protiv olimpijskog tima kuvajta gdje igraju nase rezerve uz sve ove kovid mjere i gluposti i ogranicenja kapaciteta. Jednostavno frajer se ne moze pomirit s tim da mu je Sehic oduzeo mjesto prvog golmana, bolje je se pokazo kad je dobio prilike sigurniji je nogom, nije birao utakmice ko on i nije sklon kiksevima ko sto je Asmir bio, sad ce se naravno nac neke prosjecne bosnje i rec pa gdje sehic igra a gdje asmir jeste to istina al Begovic gdje god je bio u bilo kojem ozbiljnijem europskom klubu bio je grijac klupe tako da ono.. suplja mu je ova prica i u najmanju ruku nekorektno je ovo oglasavanje na twitteru.. Ne kazem da je situacija u savezu bajna, daleko od toga al nije ti niko kriv druze sto si biro utakmice i sto je se covjek bolje od tebe pokazao na golu..
Podrska Petevu i momcima samo hrabro do kraja ! :bih:
Pa Seha je dobre 3 godine sjedio na klupi i nikad zucnuo nije dok je Begovic branio. Decko cekao priliku, dobio je jer Asmir nije bio tu i iskoristio je na najbolji moguci nacin. Sta je trebao? Primiti 10 golova po tekmi kako se mlada nebi uvrijedila? Brate, bori se, vrati svoje mjesto i to je to. Sad za to ne postoji ni najmanja sansa jer nema sanse da ga se pozove vise.
Upravo tako, a to sto on nije mogo podnijet da bude rezerva golmanu u trenutno boljoj formi od njega to je njegov problem

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 sep 2021, 23:16

dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 23:10
redbull93 je napisao/la:
Sta ne ovako, ljudi rekli istinu. Yebem ti ovako glup narod ko qurac. Na svoje oci se vide menadjerski igraci, prevare vice i ekipe i ono prica ne treba kvarit atmosferu. Treba im sjeme pokvarit ko god je ukljucen u to.

I sta onda?
Nesto ce promijeniti?
Zajebi ti tu pricu, zbog te price imas 300 ljudi na stadionu i situaciju da niko reprezentaciju ne gleda. Znaci na vlastite oci vidis sta se radi i tebi je to normala. Svaka cast i begovicu i barbarezu kad su ustali javno rekli ono sto svi znamo, da sam na njihovom mjestu isto bi uradio. Makar bio onaj jedan glas protiv, al je ispravan bit cu pa svi nek me pljuju.

Nevjerovatno kako ljudi razmisljaju. Pljuju i vrijedjaju ispravan stav i misljenje neke osobe, a automatski opravdavaju lopovluke. Strasno!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 sep 2021, 23:16

dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 23:10
redbull93 je napisao/la:

I sta onda?
Nesto ce promijeniti?
Ne mozes ti nista raditi sa narodom koji se proda za pet maraka. Pa prvi je Miske prodao suigrace tada. Tako da…

A sto se tice atmosfere. Koju atmosferu mogu oni kvariti 1000 kilometara udaljeni?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 04 sep 2021, 23:16

Boljih rezervnih bekova od Civica i Cipetica nemamo. Loncar fenomenalno igrao za Rijeku, a i nastavlja sa istim partijama i u Ferencu. Trenutno samo Piric, i niko drugi. Mi imamo kostur igraca i cine 90% ekipe, samo 10% ekipe se moze promjenit u odnosu na zasluge i to je to. Jajalo je uzasan igrac i veoma spor, za njega Hadziahmetovic je Gatuso. Mozda jedino Vrancic umjesto Loncara i to je to.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 04 sep 2021, 23:16

mi smo narod ko ****... kad je prijateljska svi prizeljkuju da se testiraju igraci koji inace ne igraju, i kad to covjek uradi, oni isti sto su to prizeljkivali, pljuju po selektoru, mrs bando prevrtljiva. Ja licno volim Barbareza postujem ga, ali legendo, ovo nije vrijeme ni mjesto za ispoljavanje tvojih licnih frustracija. Da li bi ti zelio da to radi neki "potencijalni selektor", bivsi igrac da si ti trenutno na mjestu selektora? Budi sportista, budi ljudina, ne spustaj se na nivo seljobera.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2021, 23:17

avenija je napisao/la:
04 sep 2021, 23:11
SF6 je napisao/la:
Kako jadno izgleda Barbarez.

Zamisli da ovako djetinjast lik bude selektor neke reprezentacije.
Mogao je biti selektor zbog igracke karijere (sto je nosens), ali hvala bogu pa su selektora birali ljudi koji su ipak gledali CV.
Levatina umjesto da trenira Velez u16 i pjetliće da ima nesto u CV osim kockanja pa da mozda nekada postane selektor on nasao pametovati nikad ni trening pjetlica nije vodio a sada ne moze prebolit sto nije selektor.
Upravo to. Radi, dokazi se pa budi selektor ko ti brani.
To je sto ko kad bi ja kukao sto mi nisu dali da budem predsjednik drzave, a ja u CV imam samo prodavac kokica na tekmama :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.