Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

90minut
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2021, 20:19

huupmil je napisao/la:
04 sep 2021, 20:13
90minut je napisao/la:
04 sep 2021, 18:26

Evo i drotova iz Prijedora samo da se pokaže kako i šta i koliko je sati..

Mogu nam se zahvaliti itekako cekamo strpljivo
Da i ti nisi alter ego ovog uhapsenog Luksemburzanina. Sta znaci postavljanje ove slike i ovakav komentar ?
slika

Evo šta znaci, samo oštro bošnjaci u prvim redovima danas svuda...
Nema više izgubljena je i Crna Gora ovo je završni čin ratova 90tih..

Sad je red na Vojvodinu pocelo se šuškati.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 sep 2021, 21:04

Ma nisu ovi normalni oko cega se svadjaju
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2021, 21:10

Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.

Sto se tice Crnogoraca ovo im se desava jer ih ima malo koji nisu prelivode. Cetinje i po 10-20% van Cetinja u drugim gradovima.

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 04 sep 2021, 22:33

Procitam jednu stranicu teme o koroni i zamisljam 2 metra strika. Braco mila kakvi su ono crnjaci.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 04 sep 2021, 22:52

je li je i Jadranka tamo na Cetinju?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 sep 2021, 22:59

Danas na pola puta golub ziv samo stoji..prodje auto preko njega sreca nije gumom on nista. blizu linije na pola ceste koja razdvaja dvije trake. Dolazim do njega prepadam ga nogom da poleti nista. Sreca stao sam i ja na put pa su ga zaobilazili. Sve se desilo u blizini moje kuce.
Iskreno bilo mi ga je zao ali i gadno da ga diram rukama nekako jbga. Odem do kuce da uzmem loaptu i da pokupim..malo ga dignem od put i pustim da vidim hoce l poletit nista. samo tup od pod. Sklonim ga u komsijino bilo mi blize u travu i samo da lopatu prislonim uz ogradu mislim da sam se okrenuo na manje od sekunde..vracam pogled nigdje ga. Da je odsetao ne mogo nigdje daleko i nigdje gdje ga ne vidim. Da je odledio ne moze tako brzo a i cula bi se krila. Pretrazio sve u okolini za svaki slucaj nigdje. Mislim ne vjerujem bas toliko u to da ce se neka uzvisena duhovna bica pretvoriti u drugi oblik cisto da nas iskusaju ali ovo danas mi je nesto za sta prvi put nemam logicno objasnjenje u zivotu. Da sam barem nesto popio pa da se na alkohol vadim..
istrazujem na netu prosjecnu brzinu goluba i koliko mu treba u startu i koliko brzo mogu hodati..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2021, 23:00

jolicnikola je napisao/la:
04 sep 2021, 22:52
je li je i Jadranka tamo na Cetinju?
Rekla je neće pjevati ali će biti uz svoj narod 😁

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 04 sep 2021, 23:11

miky_hz je napisao/la:
04 sep 2021, 20:01
Fkt poceli internet botove hapsiti ,ima nade za ovu drzavu :pray:

Da hoce malo i forum precesljat :mrgreen:
Nema mi gore vrste od onih koji odu iz drzave zbog same drzave i onda otuda prde i naprdjuju svoj nacizam, a ima ih bruka sa sve tri strane.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 04 sep 2021, 23:18

Ništa od žurke, odloženo ustoličenje. :rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 04 sep 2021, 23:20

tuzlak1987 je napisao/la:
04 sep 2021, 21:10
Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.

Sto se tice Crnogoraca ovo im se desava jer ih ima malo koji nisu prelivode. Cetinje i po 10-20% van Cetinja u drugim gradovima.
Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?
Crnogorci-Srbi su vecina u Crnogorskom korpusu sto su litije i pokazale a i vecerasnji dogadjaji sirom CG. Ali i pored objelodanjivanja takve cinjenice niko nije pokusao da od Crne Gore pravi Srbiju.

Ukoliko vidis da je to neko spomenuo, pozivam te da argumentujes.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2021, 23:29

huupmil je napisao/la:
04 sep 2021, 23:20

Crnogorci-Srbi su vecina u Crnogorskom korpusu sto su litije i pokazale a i vecerasnji dogadjaji sirom CG. Ali i pored objelodanjivanja takve cinjenice niko nije pokusao da od Crne Gore pravi Srbiju.

Prvi problem i jeste sto nakon 1918. se pokusava od Crnogorca napraviti Srbin. Prvo ukidanjem Crnogorske crkve za koju se sada izmislja da je neka novokomponovana iako je do 1918 postojala izvjestan broj godina. A takodje i brisanjem Crnogorske dinasije. Devedesetih uvlacenjem Crne Gore u sukob u BiH i Hrvatskoj.

Svi dogadjaji za pravljenje Velike Srbije. Svako rodjen u CG, a sluga je Srbijanske politike i nije Crnogorac vec kancerogeni element.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2021, 23:34

huupmil je napisao/la:

Cuj Crnogorci-Srbi :rol: :rol:
Neki ljudi i dan danas ne mogu shvatiti da postoje ljudi koji sebe etnički smatraju crnogorcima :rol:
Srba po posljednjem popisu ima oko 180.000 što relativno odgovara broju ljudi je bio na litijama, tako da se ne zanosi da su etnički crnogorci bili na litijama. Znam lično njih par i znsm njihovo mišljenje o SPC i litijama

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 04 sep 2021, 23:37

04 sep 2021, 23:29
huupmil je napisao/la:

Prvi problem i jeste sto nakon 1918. se pokusava od Crnogorca napraviti Srbin. Prvo ukidanjem Crnogorske crkve za koju se sada izmislja da je neka novokomponovana iako je do 1918 postojala izvjestan broj godina. A takodje i brisanjem Crnogorske dinasije. Devedesetih uvlacenjem Crne Gore u sukob u BiH i Hrvatskoj.

Svi dogadjaji za pravljenje Velike Srbije. Svako rodjen u CG, a sluga je Srbijanske politike i nije Crnogorac vec kancerogeni element.
Ovo je zaista elementarno nepoznavanje ili falsifikovanje istorije. Takodje nigdje nema odgovora na konkretno pitanje.

Treba mi malo vremena da ti ispravim ove netacnosti, a ostavicu to za sutra.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2021, 23:40

Nemoj trositi vrijeme, nemam vremena za Srbijansku mitomaniju.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 sep 2021, 23:41

huupmil je napisao/la:
04 sep 2021, 23:37
04 sep 2021, 23:29
huupmil je napisao/la:

Ovo je zaista elementarno nepoznavanje ili falsifikovanje istorije. Takodje nigdje nema odgovora na konkretno pitanje.

Treba mi malo vremena da ti ispravim ove netacnosti, a ostavicu to za sutra.

slika

dok napravis krug oko Podgorice jel :kafa: :kafa: :urnebes:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2021, 23:52

Zanimljivo kako meni nije ni odgovorio šah mat u 2 poteza.

Inace svako malo budu neki članci o Badr Hariju i izdrkavanje novinara na istog, a lika iznova i iznova poraz. :lol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 sep 2021, 00:18

Ništa ovo ne traje od juče

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 05 sep 2021, 00:19

feniksptica je napisao/la:
04 sep 2021, 22:59
Danas na pola puta golub ziv samo stoji..prodje auto preko njega sreca nije gumom on nista. blizu linije na pola ceste koja razdvaja dvije trake. Dolazim do njega prepadam ga nogom da poleti nista. Sreca stao sam i ja na put pa su ga zaobilazili. Sve se desilo u blizini moje kuce.
Iskreno bilo mi ga je zao ali i gadno da ga diram rukama nekako jbga. Odem do kuce da uzmem loaptu i da pokupim..malo ga dignem od put i pustim da vidim hoce l poletit nista. samo tup od pod. Sklonim ga u komsijino bilo mi blize u travu i samo da lopatu prislonim uz ogradu mislim da sam se okrenuo na manje od sekunde..vracam pogled nigdje ga. Da je odsetao ne mogo nigdje daleko i nigdje gdje ga ne vidim. Da je odledio ne moze tako brzo a i cula bi se krila. Pretrazio sve u okolini za svaki slucaj nigdje. Mislim ne vjerujem bas toliko u to da ce se neka uzvisena duhovna bica pretvoriti u drugi oblik cisto da nas iskusaju ali ovo danas mi je nesto za sta prvi put nemam logicno objasnjenje u zivotu. Da sam barem nesto popio pa da se na alkohol vadim..
istrazujem na netu prosjecnu brzinu goluba i koliko mu treba u startu i koliko brzo mogu hodati..
Servirao si ga nekoj macki ili slicnoj zivotinji mozda.

5Korpus
Kontakt:

Post Postao/la 5Korpus » 05 sep 2021, 01:24

Crnogorci su pravi primjer kako se mentalno ratuje protiv genocidnog naroda dok naše glupe Bošnje nakon tolikog klanja još uvijek potenciraju priču o građanskoj BIH i slozi...
BOSANSKA KRAJINA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 sep 2021, 02:53

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 7 gostiju.