Evo šta znaci, samo oštro bošnjaci u prvim redovima danas svuda...
Nema više izgubljena je i Crna Gora ovo je završni čin ratova 90tih..
Sad je red na Vojvodinu pocelo se šuškati.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rekla je neće pjevati ali će biti uz svoj narod
Nema mi gore vrste od onih koji odu iz drzave zbog same drzave i onda otuda prde i naprdjuju svoj nacizam, a ima ih bruka sa sve tri strane.
Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:10Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.
Sto se tice Crnogoraca ovo im se desava jer ih ima malo koji nisu prelivode. Cetinje i po 10-20% van Cetinja u drugim gradovima.
Prvi problem i jeste sto nakon 1918. se pokusava od Crnogorca napraviti Srbin. Prvo ukidanjem Crnogorske crkve za koju se sada izmislja da je neka novokomponovana iako je do 1918 postojala izvjestan broj godina. A takodje i brisanjem Crnogorske dinasije. Devedesetih uvlacenjem Crne Gore u sukob u BiH i Hrvatskoj.huupmil je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:20Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:10Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.
Sto se tice Crnogoraca ovo im se desava jer ih ima malo koji nisu prelivode. Cetinje i po 10-20% van Cetinja u drugim gradovima.
Crnogorci-Srbi su vecina u Crnogorskom korpusu sto su litije i pokazale a i vecerasnji dogadjaji sirom CG. Ali i pored objelodanjivanja takve cinjenice niko nije pokusao da od Crne Gore pravi Srbiju.
Ukoliko vidis da je to neko spomenuo, pozivam te da argumentujes.
Cuj Crnogorci-Srbihuupmil je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:20Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:10Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.
Crnogorci-Srbi su vecina u Crnogorskom korpusu sto su litije i pokazale a i vecerasnji dogadjaji sirom CG. Ali i pored objelodanjivanja takve cinjenice niko nije pokusao da od Crne Gore pravi Srbiju.
Ovo je zaista elementarno nepoznavanje ili falsifikovanje istorije. Takodje nigdje nema odgovora na konkretno pitanje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:29Prvi problem i jeste sto nakon 1918. se pokusava od Crnogorca napraviti Srbin. Prvo ukidanjem Crnogorske crkve za koju se sada izmislja da je neka novokomponovana iako je do 1918 postojala izvjestan broj godina. A takodje i brisanjem Crnogorske dinasije. Devedesetih uvlacenjem Crne Gore u sukob u BiH i Hrvatskoj.huupmil je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:20Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:10Ne svadjaju se nista vec glavni kreator nemira na Balkanu zvana SPC ponovo pokusava da pravi Srbiju van granica Srbije. Samo onaj ko ih degazira iz drzave u potpunosti imati ce mira.
Svi dogadjaji za pravljenje Velike Srbije. Svako rodjen u CG, a sluga je Srbijanske politike i nije Crnogorac vec kancerogeni element.
huupmil je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:37Ovo je zaista elementarno nepoznavanje ili falsifikovanje istorije. Takodje nigdje nema odgovora na konkretno pitanje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:29Prvi problem i jeste sto nakon 1918. se pokusava od Crnogorca napraviti Srbin. Prvo ukidanjem Crnogorske crkve za koju se sada izmislja da je neka novokomponovana iako je do 1918 postojala izvjestan broj godina. A takodje i brisanjem Crnogorske dinasije. Devedesetih uvlacenjem Crne Gore u sukob u BiH i Hrvatskoj.huupmil je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:20
Mozes li mi objasniti kako to SPC pokusava da pravi Srbiju van Srbije?
Svi dogadjaji za pravljenje Velike Srbije. Svako rodjen u CG, a sluga je Srbijanske politike i nije Crnogorac vec kancerogeni element.
Treba mi malo vremena da ti ispravim ove netacnosti, a ostavicu to za sutra.
Servirao si ga nekoj macki ili slicnoj zivotinji mozda.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.