brig je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:35Daleko, bas daleko najgluplja usporedba koju sam pročitao na ovoj temiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:28Otprilike kao kad bi od proizvođača automobila tražio garanciju da se nećeš slupat u njemu.Madal je napisao/la: ↑04 sep 2021, 14:49Redovno vas admin šamara a vi gluposti pišete, ne znam kako mu se da. Imate odličan argument da ne postoji garancija za bilo koji lijek.
Pa kad šire pogledaš ne može ti neko nešto garantovati, ako hoćeš garanciju da ti neće cigla pasti na glavu kad izađeš iz kuće neko s ulice će ti to garantovati a nauka radi na principu da će ti reći da ne postoje nikakvi dokazi da će pasti, da sve ukazuje na to da ti neće pasti, ili da su veoma mali procenti šanse da ti cigla padne na glavu. Ali ne vrijedi vama objašnjavati jer se s naukom niste sastali, u školama se za.jeb.avali i govorili j.ebo hemiju a sad odjednom postali eksperti za sve, i infektolozi i epidemiolozi i farmaceuti i ekonomosti ali sve preko interneta i youtubea.![]()
![]()
U pravu si. Pogotovo što je više poginulih od saobraćajnih udesa u zadnjih 10god. nego umrlih od svih vakcina na svijetu ikad.brig je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:35Daleko, bas daleko najgluplja usporedba koju sam pročitao na ovoj temiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:28Otprilike kao kad bi od proizvođača automobila tražio garanciju da se nećeš slupat u njemu.Madal je napisao/la: ↑04 sep 2021, 14:49Redovno vas admin šamara a vi gluposti pišete, ne znam kako mu se da. Imate odličan argument da ne postoji garancija za bilo koji lijek.
Pa kad šire pogledaš ne može ti neko nešto garantovati, ako hoćeš garanciju da ti neće cigla pasti na glavu kad izađeš iz kuće neko s ulice će ti to garantovati a nauka radi na principu da će ti reći da ne postoje nikakvi dokazi da će pasti, da sve ukazuje na to da ti neće pasti, ili da su veoma mali procenti šanse da ti cigla padne na glavu. Ali ne vrijedi vama objašnjavati jer se s naukom niste sastali, u školama se za.jeb.avali i govorili j.ebo hemiju a sad odjednom postali eksperti za sve, i infektolozi i epidemiolozi i farmaceuti i ekonomosti ali sve preko interneta i youtubea.![]()
![]()
Možda ne razumiješ napisano. Onda je najlakše pokušati svesti diskusiju na sebi razumljiv nivo? Šta je to tote, prčintiissa, an?