Jedina zakonska i historijska zastava. Onima kojima smeta, bujrum kaput preko ramena i doviđenja.
Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Sarajevo - Borac u Kupu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Koliko ce samo Begovicev tweet donijeti sad pritiska na savez, svjetski mediji prenose to jer ipak se za igrača Evertona zna u svijetu. UEFA ce morati da rješava ovo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ko su ovi sto su bili na treningu?
Vicina frakcija bhf-a ili nesto novo?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
JohnCleese je napisao/la: ↑05 sep 2021, 11:53Ko su ovi sto su bili na treningu?

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
I baš niko od novinarčića da pita u ovim silnim podcastima i intervjuima veprića (ipak nije dosegao level svog dajdže, veprine) o ovome recimo. Status nije od juče, poznat je svima ko je iole pratio domaći fudbal. I onda kmeče i oni kad ih se prozove. Sve same interesdžije i taldžije, sa svih strana u ovoj reprezentaciji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E bas ce pitati. Da izvise na iducem letu s repkom i na iducoj presici. Novinari su prodane duse u BiH.Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2021, 12:23I baš niko od novinarčića da pita u ovim silnim podcastima i intervjuima veprića (ipak nije dosegao level svog dajdže, veprine) o ovome recimo. Status nije od juče, poznat je svima ko je iole pratio domaći fudbal. I onda kmeče i oni kad ih se prozove. Sve same interesdžije i taldžije, sa svih strana u ovoj reprezentaciji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ih i na ovoj temi, bruka i sramota

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
Jest. Druze mom najboljem prijatelju je na ulazu oduzeta zastava na 2 tekme zaredom. Odnosno ne oduzeta, nego mu receno da je ostavi ispred tj. zaveze na sipke prije ulaza. Bili smo tad na Jugu, a ja gledao svojim ocima. Moju nisu oduzeli, jer sam je nakon sto sam vidio stavio iza ledja, dok je njegova bila ona ogromna koju je kao deku preko sebe stavio. I to sjecam se bila ona, jedna od te 2, vezena zastava, koju nisi mogao privatno kupit, nego su uglavnom bile iz bivsih vremena. Prekvalitetna, covjek je i danas dan spominje.zenicanin je napisao/la: ↑05 sep 2021, 05:55Nikad nije oduzimana zastava s ljiljanima pogotovo u tim periodima. Bio sam svaku utakmicu za vrijeme oba selektora, uvijek s ljiljanina i nikad nije oduzimana ni meni niti ikom. Oduzimanje ljiljana odnosno zastave Armije BIH se desilo na domacoj utakmici Sarajeva prije par godina..AshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2021, 02:07Nisi pomijesao. Bilo je to i mnogo prije Vice. Sjecam se jos u periodu Blazevica, a i Susica da su u Zenici na par tekmi bili zabranjeni ljiljani. Na ulazu su se oduzimale zastave(ko nije sakrio) uz rijeci da to nije oficijalno obiljezje BiH.
To sto tebi nije oduzimana, ne znaci da nije nikome. Vjerovatno dosta ovisi i o tome na koga naletis na ulazu, tj. koje je nacionalnosti, kao i u svemu u ovoj nakaradnoj drzavi.
Evo, cak sam na osnovu slika na fb nasao i tacnu utakmicu jedne od te 2 situacije.
11.9.2012 godine. BiH-Latvija.
Oduzimale se zastave sa Ljiljanima jos dok je Ciro bio selektor jedino ako si je vezao ispod duksa ili majice unosilo se, to je nazalost daleko prije Vice bila praksa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Naredba spustena sa federalnog nivoa na kantonalni vezano za ove dvije utakmice.
Shodno odluci Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, za utakmice u Zenici biće dozvoljeno prisustvo 6.000 gledalaca (50% kapaciteta stadiona).
Svi gledaoci su u obavezi da poštuju predviđene higijensko epidemiološke mjere koje se odnose na nošenje maski tokom trajanja utakmice, te poštovanje predviđene distance. Takođe, za ove utakmice neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita.
Svi prisutni će prilikom dolaska na stadion morati da posjeduju:
Negativan antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati ili
Potvrdu o prebolovanom COVID-19, ne stariju od 6 mjeseci ili
Potvrdu o završenoj vakcinaciji.
Sve ove odluke sprovodi MUP ZDK i Securitas.
Shodno odluci Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, za utakmice u Zenici biće dozvoljeno prisustvo 6.000 gledalaca (50% kapaciteta stadiona).
Svi gledaoci su u obavezi da poštuju predviđene higijensko epidemiološke mjere koje se odnose na nošenje maski tokom trajanja utakmice, te poštovanje predviđene distance. Takođe, za ove utakmice neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita.
Svi prisutni će prilikom dolaska na stadion morati da posjeduju:
Negativan antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati ili
Potvrdu o prebolovanom COVID-19, ne stariju od 6 mjeseci ili
Potvrdu o završenoj vakcinaciji.
Sve ove odluke sprovodi MUP ZDK i Securitas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
I zamisli nađe se neko ko pljuje Barbareza zbog ovog četalja. Kakav šljam od naroda. I zaslužuju mnogi ovdje Vicu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Modra boja na bijelome platnu
šest ljiljana vezenih u zlatu
to je zastava naša bosanska
@igrajlopte 🐦
Tacno tako.Bundesliga je napisao/la: ↑05 sep 2021, 13:32I zamisli nađe se neko ko pljuje Barbareza zbog ovog četalja. Kakav šljam od naroda. I zaslužuju mnogi ovdje Vicu![]()
Valjda se zna da je taj savez od svog postanka politički instrument i kao takav u bilo kojoj raspravi ne mogu da zastupam.
Reci nesto pohvalno o ovom krmku je pišanje po sebi.
Ovaj bugar na klupi je upravo to, bugar.
Obični cigan koji je došao da zaradi pare.
Srati po Sergeju radi ovakvih ojebina, nema rijeci...
-
- Kontakt:
Žalosno, jako žalosno. Barbarez nije trebao postati selektor dok ne skupi iskustva. Ali takvu veličinu, kapitenčinu vrijeđati je dno. Sramota kakvih se hadalja izrodilo nakon rata.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lol89 i 15 gostiju.