Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
JonSnow
-
Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:17
mrsic07 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:16
O cemu se ovdje raspravlja. Vodi nam savez covjek koji ne priznaje drzavu. Normalno da to sve treba bojkotovati.
Državu vode još dvojica negatora države i šta sad? Kako ovu državu bojkotovati?
Državu vode tri negatora.
Uništavanje ekonomije, srozavanje školstva, amenovanje korupcije i sistemsko uništavanje moralnog tkiva ovog naroda je istinsko negiranje države. Nemojmo se zavaravat da političari s "naše" strane išta više vole ovu državu od onih iz druga dva naroda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
DuljevinhoHaraldo
-
Kontakt:
Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 sep 2021, 16:29
JonSnow je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:27
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:17
mrsic07 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:16
O cemu se ovdje raspravlja. Vodi nam savez covjek koji ne priznaje drzavu. Normalno da to sve treba bojkotovati.
Državu vode još dvojica negatora države i šta sad? Kako ovu državu bojkotovati?
Državu vode tri negatora.
Uništavanje ekonomije, srozavanje školstva, amenovanje korupcije i sistemsko uništavanje moralnog tkiva ovog naroda je istinsko negiranje države. Nemojmo se zavaravat da političari s "naše" strane išta više vole ovu državu od onih iz druga dva naroda.
Da ne ulazim u dublju politiku i problematiku ali sve je tako druže 100%.
Lopovi su i Vico i Begić, samo što je sada ova generacija limitirana pa se to sada koristi kako bi se bespotrebno tenzije dizale.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Arvid
-
Kontakt:
Apsolutno. Ti "naši" su kreirali ovaj posrani mentalitet uhljebljavanja, taldžija i interesnih egoista. I takvi da nešto mijenjanju, skidaju, štaveć. Probude se samo kad oni osjete nepravdu. Ne diraj me ne diram te.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Hyypia
-
Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:26
ReX je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:22
Za kazake
Svi gledatelji na tribinama morat će pravilno nositi maske na licu uz držanje razmaka te ne smiju posjedovati navijačke rekvizite. Navijačkim rekvizitima smatraju se zastave, parole, bubanj, megafon...
Jel to u prevodu "platite kartu jer nam trebaju pare i da vas ne cujemo na stadionu"?

Ma budala je ko ode,jos cijene ulaznica kao da se igra protiv neke top reprezentacije.Samo BOJKOT!!!
"Form is temporary, class is permanent."
-
Captain4
-
Kontakt:
Može li mi samo neko objasniti šta je Petev zaslužio pa se on tumači kao lopov? Što je poslao CV, pobijedio čovjeka koji nema dan posla i izborio selektorsku fotelju. Pustite te mahalske priče, realnost je da je čovjek izvukao maksimum iz mečeva protiv Francuske, pa i protiv Finske je to sasvim okej izgledalo, poprilično smo amaterske golove primili (a i prva mu je to utakmica jel). Naravno da je prerano donositi bilo kakav sud u vezi njega, ali malo je glupo upirati prst u čovjeka koji je gotovo pa savršeno pripremio utakmice protiv Francuske. Po meni teže će mu biti pobijediti Kazahstan dva puta nego jednom uzeti X Francuzima, očigledno nam sada i odgovara kada igramo protiv jačeg protivnika i kada se trebamo braniti poziciono.
Ne znam kako ćemo izgledati protiv Kazahstana formacijski, čak mislim da to i nije toliko važno. Važnije je da imamo želju i pristup, jer bi katastrofa epskih razmjera bila da ih ne mlatnemo u Zenici. Predviđam neku 3-4-1-2 sa Krunićem iza Džeke i Demirovića. Treba biti realan i svjestan, da ni treće ili četvrto mjesto nije smak svijeta ako bude dobra igra i zalaganje, jer samo budala može očekivati plasman na SP (pa i kroz baraž). Utakmicu po utakmicu, pa šta bude bude.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
ReX
-
Kontakt:
A sta je razlog, sad ozbiljno pitam, sto ne smiju biti rekviziti? Da pokusam razumjeti nekako kakvu vezu zastava ili parola, imaju sa coronom/pandemijom.
@igrajlopte 🐦
-
Arvid
-
Kontakt:
E jakog "bojkota" ignorisati reprezentaciju i ne dolaziti na utakmice. Upravo ono što vepar i kompanija žele, uništiti i ovo malo kulta reprezentacije i napraviti menadžersku agenciju i lični bankomat od reprezentacije.
-
DuljevinhoHaraldo
-
Kontakt:
Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 sep 2021, 16:46
Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:42
E jakog "bojkota" ignorisati reprezentaciju i ne dolaziti na utakmice. Upravo ono što vepar i kompanija žele, uništiti i ovo malo kulta reprezentacije i napraviti menadžersku agenciju i lični bankomat od reprezentacije.
Doveli su Dennisa, Anela, pričali sa Gigovićem i Omićem.
Spisak za 90% korektan i regularan.
Igra 3-5-2
Odnijeli 2 boda na teškim gostovanjima.
Ne znam šta raja želi od ove limitirane ekipe. Bodrite i navijajte za repku, a Vicu ko hebe.
Problem Barbareza i Begovića je što su uvukli Peteva i momčad u svo ovo blato sa Vicom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Rimes87
-
Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:34
A sta je razlog, sad ozbiljno pitam, sto ne smiju biti rekviziti? Da pokusam razumjeti nekako kakvu vezu zastava ili parola, imaju sa coronom/pandemijom.
Kad bi mi mogli razumjeti mjere koje kroje nekompetentni ljudi u tim kriznim stabovima, vjerovatno bi mogli i citati tudje misli. Stvarno ne razumijem kakve veze korona ima sa salovima i zastavama. Razumijem umanjen kapacitet donekle, maske hajde i nekako, ali rekvizite nikako. Neko je imao neku cudnu logiku koja veze sa zivotom nema.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
admirrx
-
Kontakt:
Yebo vas Barbarez,pljuje po reprezentaciji jer nije on izabran za selektora..yebes i takve "navijace"
-
Maestro
-
Kontakt:
admirrx je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:47
Yebo vas Barbarez,pljuje po reprezentaciji jer nije on izabran za selektora..yebes i takve "navijace"
A sta je Barbarez rekao da ga ljudi napadaju?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
Arvid
-
Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:46
Igra 3-5-2
Ne znam šta raja želi od ove limitirane ekipe. Bodrite i navijajte za repku, a Vicu ko hebe.
Problem Barbareza i Begovića je što su uvukli Peteva i momčad u svo ovo blato sa Vicom.
Ma slažem se ja sve sa tobom ovdje, to za Peteva i ekipu iz zadnje rečenice sam i ja pisao sinoć. Izuzev Džeke i Pjanića i još par pojedinih igrača ispade da svi imaju etiketu menadžerskih mafija talova. Što nije istina, taj se dio mogao smislenije napisati ako su već potegli ovu priču.
Ali eto, gore sam se više referisao samo na čin tjeranja Vice.
-
Maestro
-
Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:51
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:46
Igra 3-5-2
Ma slažem se ja sve sa tobom ovdje, to za Peteva i ekipu iz zadnje rečenice sam i ja pisao sinoć. Izuzev Džeke i Pjanića i još par pojedinih igrača ispade da svi imaju etiketu menadžerskih mafija talova. Što nije istina, taj se dio mogao smislenije napisati ako su već potegli ovu priču.
Ali eto, gore sam se više referisao samo na čin tjeranja Vice.
Spisak mu je oke i postava. Ima par imena sto nemaju sta traziti tu. Ali sve u svemu je oke.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
Hyypia
-
Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:33
Može li mi samo neko objasniti šta je Petev zaslužio pa se on tumači kao lopov? Što je poslao CV, pobijedio čovjeka koji nema dan posla i izborio selektorsku fotelju. Pustite te mahalske priče, realnost je da je čovjek izvukao maksimum iz mečeva protiv Francuske, pa i protiv Finske je to sasvim okej izgledalo, poprilično smo amaterske golove primili (a i prva mu je to utakmica jel). Naravno da je prerano donositi bilo kakav sud u vezi njega, ali malo je glupo upirati prst u čovjeka koji je gotovo pa savršeno pripremio utakmice protiv Francuske. Po meni teže će mu biti pobijediti Kazahstan dva puta nego jednom uzeti X Francuzima, očigledno nam sada i odgovara kada igramo protiv jačeg protivnika i kada se trebamo braniti poziciono.
Ne znam kako ćemo izgledati protiv Kazahstana formacijski, čak mislim da to i nije toliko važno. Važnije je da imamo želju i pristup, jer bi katastrofa epskih razmjera bila da ih ne mlatnemo u Zenici. Predviđam neku 3-4-1-2 sa Krunićem iza Džeke i Demirovića. Treba biti realan i svjestan, da ni treće ili četvrto mjesto nije smak svijeta ako bude dobra igra i zalaganje, jer samo budala može očekivati plasman na SP (pa i kroz baraž). Utakmicu po utakmicu, pa šta bude bude.
Nije ti bilo ni malo cudno sto su jedina dva kandidata Petev i covjek koji nema dana trenerskog iskustva???Zar je nasa reprezentacija tolika truba da se nije mogao naci neki bolji strucnjak da je vodi???Inace,reprezentaciju Ukrajine je na proslo EP odveo covjek koji nije imao dana trenerskog iskustva.Petev je bio podoban i zato je tu gdje jeste,a sto se tice njegovog CV-a on ne bi bio dovoljan ni da vodi reprezentaciju Djevicanskih Ostrva.
Sto se utakmica pod njegovim vodstvom tice,ja tu nisam vidio nista pozitivno.Protiv Finske spasavali bod,u prvoj utakmici Francuska nam 90 minuta provela u sesnaestercu,u drugoj utakmici nas vile pronosale da oni dobiju onaj bezvezni crveni,u suprotnom bi nas nabusili u drugom poluvremenu u kojem smo se inace sa igracem vise branili cijelo vrijeme,bez suta prema protivnickom golu.Onu bruku od sinoc protiv Kuvajta necu ni komentarisati.Ko je gledao sinoc Ukrajinu protiv Francuske jasno mu je da mi protiv njih nemamo sta traziti.
"Form is temporary, class is permanent."
-
admirrx
-
Kontakt:
Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:49
nepotrebno oglasavanje,dosta je razloga za sinoc losiju utakmicu jedostavno ne uigrana postava koja je par dana na okupu,protivnik koji nije atraktivan,100 ljudi na tiribine,sezone je tek pocela ne zeli niko da bude "out" par mjeseci radi prijateljske utakmice itd..A taj Barbarez se odma našao prvi da isproziva igrace,Peteva,Vicu i sve zivo,zasto?Zna se ..Jer nije izabran za selektora !
-
Maestro
-
Kontakt:
admirrx je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:55
Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:49
nepotrebno oglasavanje,dosta je razloga za sinoc losiju utakmicu jedostavno ne uigrana postava koja je par dana na okupu,protivnik koji nije atraktivan,100 ljudi na tiribine,sezone je tek pocela ne zeli niko da bude "out" par mjeseci radi prijateljske utakmice itd..A taj Barbarez se odma našao prvi da isproziva igrace,Peteva,Vicu i sve zivo,zasto?Zna se ..Jer nije izabran za selektora !
Ali gdje vi to citate da je Barbarez prozvao igrace?
Tuta Petrov
-
holyman
-
Kontakt:
Moje mišljenje je da će utakmica biti totalno suprotna od one u Strazburu, formacija također. Mislim da Demirović uopšte neće početi od prve minute i da ćemo lošije odigrati nego tamo jer se sada od nas očekuje pobjeda. Neću ulaziti dublje u formaciju jer se kod nas ne može naslutiti prvih 11 sve do 2h prije meča, vazda bude neka ozljeda pred samu utakmicu.
Mi ćemo morati biti ta Francuska i tu će biti naš glavni problem. Ova ekipa nema kapacitet da napada i nema pobjednički mentalitet.
Mi dobro igramo samo protiv velikih kada nemamo nikakvog pritiska i kada niko ne vjeruje u nas. Neka me ubijede da sam u krivu.
NEMA NAZAD
-
killafrommanilla
-
Kontakt:
Postao/la killafrommanilla » 05 sep 2021, 16:58
ma i treba nam vico na celu, nek nam yebe mame narednih 16 godina
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
Rimes87
-
Kontakt:
Hyypia je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:53
Nije ti bilo ni malo cudno sto su jedina dva kandidata Petev i covjek koji nema dana trenerskog iskustva???Zar je nasa reprezentacija tolika truba da se nije mogao naci neki bolji strucnjak da je vodi???Inace,reprezentaciju Ukrajine je na proslo EP odveo covjek koji nije imao dana trenerskog iskustva.Petev je bio podoban i zato je tu gdje jeste,a sto se tice njegovog CV-a on ne bi bio dovoljan ni da vodi reprezentaciju Djevicanskih Ostrva.
Sto se utakmica pod njegovim vodstvom tice,ja tu nisam vidio nista pozitivno.Protiv Finske spasavali bod,u prvoj utakmici Francuska nam 90 minuta provela u sesnaestercu,u drugoj utakmici nas vile pronosale da oni dobiju onaj bezvezni crveni,u suprotnom bi nas nabusili u drugom poluvremenu u kojem smo se inace sa igracem vise branili cijelo vrijeme,bez suta prema protivnickom golu.Onu bruku od sinoc protiv Kuvajta necu ni komentarisati.Ko je gledao sinoc Ukrajinu protiv Francuske jasno mu je da mi protiv njih nemamo sta traziti.
Nasa reprezentacija jeste truba. I to za Ukrajinu i Sevcenka je mit. Covjek radio kao pomocnik. Znaci radio poso. To je isto kao da zaposlis energeticara kao softver inzinjera. Okej ako je radio poso barem malo pa se pokazao. Nije okej ako ga samo gurnes u nesto sto nikad u zivotu nije radio nikad. Mislim, sigurno ces imati ljudi koji ce se snaci u toj situaciji, ali da li se vrijedi kockati (no pun intended) s nacionalnim timom tek tako? Mislim vec je ovo prezvakano i glupo je ponovo provlaciti.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
Arvid
-
Kontakt:
Fali nam rutine u napadu, dosta je to grubo i nazor izuzev Džeke. Sinoć se najbolje vidjelo.