Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Klošar o poštenju.
Ispao je komad g.ovna @tekashi. A mislio sam da je normalan forumas.ReX je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:40![]()
Realno poslije ove replike povratka na forum i obicne diskusije nema za mladog @tekashija. Ovo znaci RIP...![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
I mene je dosta negativno iznenadio kolega @tekashi. Ali njegova posla i ima pravo da misli sta hoce.
@igrajlopte 🐦
- Devetomjesto
- Kontakt:
Ma redovno piše ovakve bljuvotine poslije ponoći, valjda se odvali dvoguzom pa ne zna ni šta lupa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Droga je zlo.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Skonto Vico da će njegov kriminal i lažni obećanje proč, a Begovic i Barbarez su njemu zabili dubok trn. Još se pojavila objava na klix kako se menadzer dogovara sa nekom iz Saveza da brani Vasilj prvo polovrijeme dok drugo brani Piric. Ovo je njegov kraj, mislio da može Mladost DK i Olimpik izbacit bez posljedice. A pogotovo da može Borcu poklonit lažnu titulu i lijljani skiniti sa tribine. Ovako kako će Vico završit sa Savezom tako će i Dodik završit sa svoju Republiku Srpsku. Nadam se da će biti napredak nakon suspenzije i da neće više politika imati ulogu oko reprezentacije, a pogotovo da se nikada više jedan menadzer pojavio...
Joj kakvi sve maloumnici imaju internet i iznose svoja mišljenja... 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Inace,upitanju je Piric golman i Husaric "menadzer"ovaj mu je poslao snimak Vasilja i onda je ovaj odgovorio da Piric mora igrat tj branit
Samso i... Arvid kolege. Cudni su putevi gospodnji.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Hočeš reći Samso i Osim13 

Lazove i dalje si na forumu. 20 profil vec.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Obali ga, Samso iz Svecke. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lazovcina sa svoji 20 profila.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovoga lika ni roditelji ne shvacaju vise ozbiljno, a kamoli forumasi.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Dok je Barbarez na Marakani protiv SCiG predvodio BiH i borio se za ljude na tribinama, Vico je uz dajdžu navijao za SCiG. Imate li vi što branite Vicu i Peteva imalo moždanih vijuga, ili su oštećene usljed prekomjerne konzumacije tabloida?
+1successminator je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:17Dok je Barbarez na Marakani protiv SCiG predvodio BiH i borio se za ljude na tribinama, Vico je uz dajdžu navijao za SCiG. Imate li vi što branite Vicu i Peteva imalo moždanih vijuga, ili su oštećene usljed prekomjerne konzumacije tabloida?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ne treba poslije ovog komentara nista vise dodatisuccessminator je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:17Dok je Barbarez na Marakani protiv SCiG predvodio BiH i borio se za ljude na tribinama, Vico je uz dajdžu navijao za SCiG. Imate li vi što branite Vicu i Peteva imalo moždanih vijuga, ili su oštećene usljed prekomjerne konzumacije tabloida?
zapravo ko i dalje podrzava ovog cetalja, momentalni ban sa foruma
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, Muumii i 25 gostiju.