Vico Zeljković

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zenicanin
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la zenicanin » 05 sep 2021, 14:04

AshburtonG je napisao/la:
05 sep 2021, 12:52
zenicanin je napisao/la:
05 sep 2021, 05:55
AshburtonG je napisao/la:
05 sep 2021, 02:07

Nisi pomijesao. Bilo je to i mnogo prije Vice. Sjecam se jos u periodu Blazevica, a i Susica da su u Zenici na par tekmi bili zabranjeni ljiljani. Na ulazu su se oduzimale zastave(ko nije sakrio) uz rijeci da to nije oficijalno obiljezje BiH.
Nikad nije oduzimana zastava s ljiljanima pogotovo u tim periodima. Bio sam svaku utakmicu za vrijeme oba selektora, uvijek s ljiljanina i nikad nije oduzimana ni meni niti ikom. Oduzimanje ljiljana odnosno zastave Armije BIH se desilo na domacoj utakmici Sarajeva prije par godina..
Jest. Druze mom najboljem prijatelju je na ulazu oduzeta zastava na 2 tekme zaredom. Odnosno ne oduzeta, nego mu receno da je ostavi ispred tj. zaveze na sipke prije ulaza. Bili smo tad na Jugu, a ja gledao svojim ocima. Moju nisu oduzeli, jer sam je nakon sto sam vidio stavio iza ledja, dok je njegova bila ona ogromna koju je kao deku preko sebe stavio. I to sjecam se bila ona, jedna od te 2, vezena zastava, koju nisi mogao privatno kupit, nego su uglavnom bile iz bivsih vremena. Prekvalitetna, covjek je i danas dan spominje.
To sto tebi nije oduzimana, ne znaci da nije nikome. Vjerovatno dosta ovisi i o tome na koga naletis na ulazu, tj. koje je nacionalnosti, kao i u svemu u ovoj nakaradnoj drzavi.

Evo, cak sam na osnovu slika na fb nasao i tacnu utakmicu jedne od te 2 situacije.
11.9.2012 godine. BiH-Latvija.
Zaista nikad nisam cuo, al' et zao mi sto se to ipak znalo desiti. Bio sam i na toj utakmici bez problema, al' na sjeveru. Ja imam slicnu, te su unikatne, prava iz rata, uvijek je unosio bez ikakvih problema, a u zadnjih 17 godina sam propustio 3 tekme najvise fudbalske repke.. Ne daj Boze kad bi mi neko rekao da ne moze i da ostavim.. Nikad ne bi ostavio, radije ne bi usao na stadion nikako.. Njemu je garant neko od obezbjedzenja primijetio pa uzeo kasnije sebi i eventualno preprodao..
Jedino kad je meni bio problem za ljiljanku je bilo u Vitezu 2014-te na drugoj rukometnoj utakmici u januaru, jer je hrvatima zasmetala ogromna koncentracija ljiljanki na prvoj utakmici, pa naredili za drugu da se oduzimaju..

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 05 sep 2021, 14:15

MortemHz je napisao/la:
05 sep 2021, 12:28
Shogun je napisao/la:
05 sep 2021, 12:27
1921boy je napisao/la:
05 sep 2021, 12:19
slika
I onda se nađe neko ko pohvali njegov rad, kako je korektan čovjek itd. FUJ :puke:
Ima ih i na ovoj temi, bruka i sramota :oops:
Dokaz kako je ovaj kurvin sin iz Laktaši vas zajebo je kada je Borcu poklonio titulu. A u svakom spisku od U17 do u21 ima najmanje 4-5 igraća iz Borca na spisku. Još ne dozvoljava lijljane u Stadion unit, a zato minimalno kažnjavo Borca kada su slavili titulu uz Marš na Drinu...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 sep 2021, 14:20

" " persona non grata ! Trpamo ti staru vickoooooooo, nego kad će tereni zar nisu rekli do ljeta ? (ah da, nije precizirano do kojeg)

Gibraltar i njihova liga imaju VAR :tralala: :tokralju:
mosa lošmi stićko tit-ula!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2021, 15:41

Da bi Vicu otjerao moraš uništiti reprezentaciju sa sranjima na utakmicama, tj. toliko da nas UEFA i FIFA suspenduju, što po meni nije vrijedno.

Sa druge strane, iza ugla čeka neki novi Vico, Begić i ostali, sistem saveza je ustrojen tako da nikada neće biti napretka, jer sportski savezi su ogledalo politike u našoj zemlji.

Tako da, dok je ovakve politike, Dejtona, svetog trojstva (a biće je garant još dugo) neće situacija ni u sportskim savezima biti bolja, samo danas orgija Vico Srbin, prethodno je orgijao Dino Bošnjak i tako u krug se vrte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 sep 2021, 16:13

Bravo.

Politika, sistem, mentalitet društva, sve je to ogledalo ovoga. Kako kroz savez tako kroz mjesnu zajednicu. Sve je truhlo zarad interesa i talova, i sitnih ašćara.

Munib Ušanović nije srbin pa nam je јebo mater tako da smo se jedva izvukli iz blata. Begić? Bio dobar jaran sa Vicom, kule i gradovi se obećavali, rame uz rame ga ovaj sa Ivicom digao, pa kad ga je vepar pustio niz vodu raskmečao se i on i počeo sa unutrašnjim diverzijama ali tad je već bilo kasno.

Poslije Muniba Munib. Poslije Begića Begić. Poslije Vice Vico.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2021, 16:26

Da, samo što je raja još "napaljenija" na Vicu jer je Dodikov sestrić, neko ko je birvaktile otvoreno negirao državu na čelu čijeg saveza sjedi i tako dalje.

Sa druge strane, još jedna bitna stvar u svemu ovome je i kvalitet igrača u reprezentaciji, da mi imamo generaciju kao prije 10 godina bolio bi raju qurac i za Vicu i za Misketa i za sve redom. Hljeba i igara, stara je narodna za ove prostore.

Nego u ovako lošim godinama za repku nezadovoljstvo je sve veće, puno je lakše i ugurati nekog "menadžerskog igrača" u tim kada ti više nemaš puno klasa u ekipi.

Eno najbolji je primjer HNS, i njih nešta godinama skidaju, tjeraju, bojkotuju i na kraju se svi ujedine kad im repka razvali na Svjetskom prvenstvu, zaboravi raja i Šukera i Mamića i qurca palca.

Gurao je onomad i Pape pokojeg igrača iz bratove agencije pa to javnost nije ni doticalo dok se nisu počeli nizati loši rezultati.

Jesu li Begović, Barbarez i ostali javno govorili što je Pape u Brazil poveo Tinu zbog kojeg je izvisio Zukanović, igrač koji je tu bio skoro kroz cijele kvalifikacije? Jesu u qurcu, euforija, plasman, fino igramo... ali zato je kasnije sve to došlo na naplatu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2021, 16:31

I da, u Srbiji je također isto stanje, kod njih je haman još i gore sa tim menadžerskim igračima jer su oni vazda imali solidnih igrača koji nisu igrali zbog tih menadžerskih.

Pa dođe Muslin, odvede te na SP i svi zadovoljni (prividno), kasnije te opet zajaše Krstajić, idu bojkoti, prozivke, tjeranje, dođe Piksi i sad je opet sve ok, reprezentacija igra fino, šanse za novo Svjetsko su realne i tako u krug, a ljudi u savezu ostali isti.

A da ne spominjem da u hrvatskim i srbijanskim savezima nema nacionalnih ključeva, nema "ovaj je prodani baliješina", "ovaj je četalj sa dna kace", "ovaj je škutorska hinja", znači u osnovi je mnogo jednostavnije uređen sistem pa opet je teško riješiti te probleme, e sad zamislite kako bi to bilo kod nas.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2021, 17:40

Zato je bolje imati jos manju drzavu, ali da je tvoja i ti odlucujes, a ne neka j3bena konstitutivnost koja je samo kod nas nametnuta i koci nas evo i dan-danas.
Svaka cast Kosovu.

Daj nam granicu BiH bez konstititivnosti, bez nacionalnog kljuca, bez vitalnog interesa za sva 3 usrana naroda, daj nam 1 predsjednika, a kasnije cemo huskati Sandzak. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 sep 2021, 00:18

Kako pogano ime ima, svaki put ispada ko sa mu tepaš kad ga pišeš/izgovaraš.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 sep 2021, 01:44

Troprstaška, svetosavsko-guslarska šubaradija i šajkačarska džikanija ništi kako državu tako i savez. Situacija nije nista bila bolja ni za vrijeme Begiceve diktature, dakle jedni odlaze a drugi isti ili gori dolaze, manji broj ovaca pomalo bleji ali u sustini de nista ne mijenja. Kako da se nesto i promjeni u sistemu gdje se prva “dama” igra doktorice ubijajuci ljude. Sistem gdje “vodja” pljune na tuzbu za genocid, gdje Mile ronhil velica negira genocid. Sistem gdje veliki Hrvatskom Covic kojije se cirilicom potpisivao do 91 opustosi na desetine mozda i stotine miliona pljackajuci Aluminuj i mnogo druge nekadasnje gigante. Sistem gdje jedan Fahraon kosovac koji je pravio kafice u generalstabu I koji je be tako davno iz Crane Gore dosao sa kesicom prnja od kojih je napravio toranj. Dakle Vico je samo jedan mali pijun u velikoj lepezi kriminala.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 06 sep 2021, 02:37

Dijasporci glume neke patriote, a prvi pobjegli iz drzave. Tisina tamo, ba

Najjace kad neko iz udobnsti SveCke prica o problemima u BiH. Vi ste gori od Vice i sl.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 sep 2021, 06:13

Tekashi je napisao/la:
06 sep 2021, 02:37

Najjace kad neko iz udobnsti SveCke prica o problemima u BiH. Vi ste gori od Vice i sl.
A gle ovog lika, pa sutra da se zarati Vico bi te klao a ovi bi ti slali pomoc i to je tebi gore. To sto neko ne živi u BiH ne znaci da je ne voli. Otisli ljudi trbuhom za kruhom kao i vecina nasih sportasa u koje se danas kunemo.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 06 sep 2021, 07:25

Tereni Vico Tereni, Reflektori
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 sep 2021, 07:35

Legendoo tuzi lazljivca, istina je spora ali dostizna!!!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 06 sep 2021, 13:27

Svi u napad jedan je Vico!
💩💩

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 sep 2021, 16:33

Tekashi je napisao/la:

Znaci tebi su gori dijasporci od kojih su mnogi I krvarili za RBIH od tog sovinisticko-ce.tnickg gremlina Vice????
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 sep 2021, 16:40

Cepi1981 je napisao/la:
06 sep 2021, 16:33
Tekashi je napisao/la:

Znaci tebi su gori dijasporci od kojih su mnogi I krvarili za RBIH od tog sovinisticko-ce.tnickg gremlina Vice????
:clap:

Realno poslije ove replike povratka na forum i obicne diskusije nema za mladog @tekashija. Ovo znaci RIP... :oops:
@igrajlopte 🐦

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 sep 2021, 16:48

Tekashi je napisao/la:

O, sroljo, sroljavi, šta ti znaš, kenjac.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 sep 2021, 17:00

„Svjesni smo da se ništa ne može preko noći uraditi, a istovremeno i tužni što se harmonija, povjerenje i zajedništvo, koji se najzad osjete među igračima, pokušavaju narušiti i fokus prebaciti na drugu stranu. Ne mogu svaki dan komentarisati razne gluposti koje se serviraju. Umjesto da se svi bavimo i posvetimo sutrašnjoj utakmici protiv Kazakhstana, nekome je očigledno u interesu nešto drugo, spinovanje i podmetanje.

Mi nikada nećemo sav teret poraza pripisati samo selektoru i igračima, niti pobjedu shvatiti kao našu zaslugu. Kao rukovodstvo Saveza, mi smo tu za igrače i sve njihove potrebe.

Naš zadatak je da im obezbijedimo najbolje moguće uslove za rad i ostvarivanje najboljih rezultata ali smo tu i da sagledamo i riješimo sve probleme.

Reprezentacija je dugoročan projekat na kojem svi zajedničkim snagama trebamo raditi da bi se došlo do uspjeha.

Kad je riječ o navodima, koji su se pojavili danas a odnose se na insinuacije da je neko „kupio svoje mjesto u nacionalnoj selekciji“ mi smo kao Savez spremni da se razotkrije svaka eventualna nepravilnost, ali je po svemu sudeći, proteklih dana na sceni smišljena hajka s ciljem da se naruši odlična atmosfera u reprezentaciji.

Svako može da napiše bilo kakvu poruku ili prepisku predstavi kako mu odgovara. Ako već postoji neki dokaz onda se javnosti prezentuju i imena autora i ko stoji iza cijele priče.

Ovako sve izgleda kao dio nekog plana sa potpuno drugom namjerom, očigledno lošom po interese bh. fudbala.“

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 sep 2021, 17:01

Na kraju ce biti da je Begovic preko painta to napisao. :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89, Meshko91 i 23 gosta.