Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SudoHusika
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA

Post Postao/la SudoHusika » 05 sep 2021, 01:41

Samo bakljada, prekid, nered i ugrožavanje gostujuće ekipe.
Željezničar za život cijeli!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2021, 01:51

SudoHusika je napisao/la:
05 sep 2021, 01:41
Izbijati hadaljima svaku marku.
Jos ako krene cirkus u ligi, a sigurno hoće, fino 1 kolo se dogovore bar ovi iz 4r da ne igraju, i mogu qurcu svirati onda
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 sep 2021, 01:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2021, 01:51
Jos ako krene cirkus u ligi, a sigurno hoće, fino 1 kolo se dogovore bar ovi iz 4r da ne igraju, i mogu qurcu svirati onda
Samo kritična masa i zajednička snaga. Ove stvari prelaze svaka rivalstva jer je ovo pitanje digniteta države.

Od srca im želim da, pod ovim sazivom, izgube svaku utakmicu, da ispadnemo u 14.šešir i da nas suspenduju sve dok se i zadnja čistačica ne otjera iz one proklete zgrade.
Željezničar za život cijeli!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2021, 13:37

05 sep 2021, 01:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2021, 01:51
Samo kritična masa i zajednička snaga. Ove stvari prelaze svaka rivalstva jer je ovo pitanje digniteta države.

Od srca im želim da, pod ovim sazivom, izgube svaku utakmicu, da ispadnemo u 14.šešir i da nas suspenduju sve dok se i zadnja čistačica ne otjera iz one proklete zgrade.
:thumbup:
U svakom aspektu im treba otezavati, evo naprimjer iskreno se nadam da će nasa uprava zabraniti reprezentaciji treniranje u Butmiru, makar nam nudili 500 hiljada eura po treningu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 sep 2021, 13:43

Vucevich je napisao/la:
04 sep 2021, 23:33
Kakvo je to pitanje, ko je naredio?

slika
pa ovo samo kod nas ima majku li im yebem cetnicku

Neutral
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 15:21

Ima li kapare. Ima jos budala koje prate menadzersko smece i pisu o taktikama, kako smo dobro igrali, da su se igraci trudili :rol:

Manjeg a glupljeg naroda nema nigdje.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 sep 2021, 15:26

Neutral je napisao/la:
06 sep 2021, 15:21
Ima li kapare. Ima jos budala koje prate menadzersko smece i pisu o taktikama, kako smo dobro igrali, da su se igraci trudili :rol:

Manjeg a glupljeg naroda nema nigdje.
Nešto mi poznat ovaj stil pisanja :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 sep 2021, 16:05

Vico Zeljković, Ivan Beus, Irfan Durić, Ivan Perić, Muhidin Raščić, Midhet Sarajčić, Dragan Soldo, Milorad Sofrenić, Ivo Ivkić, Fuad Čolpa, Milorad Lale, Miloš Brkić, Azmir Husić, Muris Jabandžić, Žarko Laketa, Adnan Džemidžić, Mijo Krešić, Velibor Lalić, Mithat Hasanspahić, Semir Džaferović, Ante Brajko, Borislav Vidović, Zvjezdan Misimović, Darko Ljubojević, Ivaylo Petev. Naveo bi tu još Slavena Musu, Slobodana Starčevića, Ivicu Barbarića, Zorana Dragišića, Vladu Sliškovića koji su jednim dijelom zaslužni za ravnopravnost u ekipi (naravno govorim o nacionalnom ključu)

Ovo su imena smećara koji su krenuli i koji će uništiti reprezentaciju u svakom smislu. Bio sam izbrisao Husića i Jabandžića ali sam opet uvrstio sa tim jer su i oni bili uključeni u neke "mutne" radnje pogotovo Azmir i njegov ulazak u PL, a lafo se bori za boljitak sporta i lige.

Admir Raščić sin člana IO saveza Muhidina Raščića je član stručnog štaba U-21 reprezentacije. Zoran Sofrenić trener golmana u U-21 reprezentaciji je naravno u srodstvu sa Miloradom Sofrenićem. A da ne spominjem na koji način su selektori i pomoćnici dobijali poslove naveo sam samo ovu dvojicu zbog sukoba interesa članova IO.

Samo glup čovjek može vjerovati da su navedeni gore došli da nešto unaprijede, nešto novo uvedu. Tu je samo vlastiti interes i čista zarada. Ali nema veze napravit će nam Vico ala Bosna nije naša država terene, stiže VAR sljedeće sezone, izabran "stranac" za selektora ide to nabolje nema govora. Prvi on ne poštuje državu a ja treba da poštujem njih :puke:

Šta bi sa Misimovićem i konkursom za tehničkog direktora ? Ne ispunjava uslove ali je na toj funkciji, osnovno - nema PRO licencu i nema se namjeru baviti trenerskim poslom ali je na funkciji

Na kraju još jednom da podvućemo koje pored opštih i posebne uslova kandidati za poziciju tehničkog direktora moraju ispunjavati.

- VSS (u trajanju od četiri godine ili ekvivalent obrazovanja od 180 ECTS bodova9
- Obavezno posjedovanje trenerske PRO licence)
- Najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
- Poznavanje jednog od službenih jezika UEFA, nivo znanja B1

Mnogi su popljuvali Spahića, Barbareza, Ivicu Osima, Kajtaza, Halilhodžića radi "tuđih" interesa od kojih oni nemaju nikakve koristi. Glupi Bošnjo, ista taktika im je bila i u ratu, zavadi pa vladaj a narod nek se kolje nejse valjda će se vratiti normalna razmišljanja. Begović uvrijeđena mlada koja bira utakmice sere jer mu je Šehić uzeo mjesto a i to je maslo saveza jer zna se kako je on vraćan za vrijeme COVIDA i kako on iz Engleske ne može a u drugim reprezentacijama mogu. I Barbarez kenja o selektoru a ništa poduzeo nije da stekne iskustvo pa da bude izabran već hoće preko imena ali ne može rođeni. Kakvi god da su za mene su oni reprezentacija a ne privatna prčija Vice Zeljkovića & Coa.

O igraču broj 22 nemam komentara, ja sam prvi tvrdio da je čisti menadžerski poziv a nije jedini sigurno ali otkrit će se i ostali ubrzo, bitno je da su maske počele spadati i sad će se vidjeti ko je za koga i čiji je !

Koliko god volio svoju zemlju i reprezentaciju i domovinu, ja moram protiv ovoga mnogi se neće složiti ali ja ovo nisam niti ću podržavat !

IZGUBILI SVAKU ABD :bih: SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE :guz:
mosa lošmi stićko tit-ula!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 16:10

:clap: :clap: :clap:

Dok su oni na celu, da nam repka bude na nivou Gibraltara :bih:

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 07 sep 2021, 01:38

Znamo za kojeg igrača je data kapara, samo još ne znamo KOME je data kapara?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2021, 08:32

Po ko zna koji put, ako savez ne preuzme generacija profesionalaca koji su nas odveli u Brazil a to su: Ibisevic, Salihovic, Medunjanin, Begovic, Lulic, Zukanovic uz par starijih karakternih kolega tipa Hibic, Bolic, Konjic da ne spominjem bilo kakvu ulogu Hasana Salihamidzica u tome, nama napretka nema.
Onaj ko misli da bi bilo drugacije sa Barbarezom grdno se vara. Savez je truho i treba ga mijenjati iznutra te ubaciti gore navedene ljude, a zatim za selektora gurati postene trenera tipa Meho Kodro.

Obavezno ovo istraziti do kraja i objaviti kome je data kapara ko je uzeo novac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 sep 2021, 11:51

Prije se Audi trazio za poziv u mladu,sad kapara za poziv u A (opali apetiti :urnebes: )

slika

Inace komentar oca Denisa Pozdera(igro je u Željeznicaru malo) na jedan clanak vezano za ovo sa Piricem i Husaricem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 07 sep 2021, 15:11

Teleća glava u šuškavcu izjavila da ne zna menadžera nijednom od reprezentativaca koji su igrali dok je on bio selektor, kakav idiot :urnebes:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Pavard
Kontakt:

Post Postao/la Pavard » 07 sep 2021, 15:33

MoodyHank je napisao/la:
07 sep 2021, 15:11
Teleća glava u šuškavcu izjavila da ne zna menadžera nijednom od reprezentativaca koji su igrali dok je on bio selektor, kakav idiot :urnebes:
:urnebes:

Šuškavac je najgori selektor u historiji repke.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 sep 2021, 16:35

Treba uvesti pravilo da u savezu funkcije mogu obnasati samo pripadnici nekonstitutivnih naroda, dakle samo Romi, Jevreji, Makedonci, Albanci itd.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 sep 2021, 00:00

I ovo kolo je pokazalo da sa ovim savezom nema hajra.

Savez napolje, klosari!

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 21 sep 2021, 23:27

Navijači Borca su na utakmici Borac-Zrinjski skandirali ime ratnog zločinca Ratka Mladica, što se moglo čuti i u tv prijenosu, medjutim klub nije kaznjen za to skandiranje.

SAVEZ NAPOLJE!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2021, 23:35

Otkad pisem o savezu, umrla tema. Sportski forum a vecina suti o kriminalu i navijaju za repku dok je Vico tu.

Prije ce metar u supak vec cenat u mozak, e moje Bosnje.

Savez napolje.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 sep 2021, 05:16

Vucevich je napisao/la:
04 sep 2021, 23:33
Kakvo je to pitanje, ko je naredio?

slika
.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 22 sep 2021, 08:55

Neutral je napisao/la:
21 sep 2021, 23:35
Otkad pisem o savezu, umrla tema. Sportski forum a vecina suti o kriminalu i navijaju za repku dok je Vico tu.

Prije ce metar u supak vec cenat u mozak, e moje Bosnje.

Savez napolje.
Ma koliko su krivi i ljudi na pozicijama, bilo to u sportu i politici, a kod nas jedno i drugo idu skupa toliko ima do ovoga našeg merhametli naroda. Čovjek ovako kad sagleda ne može se oteti dojmu da naš narod voli kad se po njemu gazi, od strane kriminalaca i sličnih ljudi, koji su uspjeli ubiti i onoga malo dobroga u ovoj zemlji. Ja u svijetu nisam vidio narod koji može toliko da šuti i da trpi ovo što se dešava. Bolja je situacija bila poslije rata nego sad toliko godina poslije. Bitno je da se ima za kafe, cigara i da se može gledati Grand Parada i praviti doček istim kad pobjede. To nam je vrhunac uspjeha očigledno. Isto onaj remi protiv Francuske koji ne bi ni bio trebamo realno kazati da nije bilo onoga crvenog i ona na "guzove" pobjeda protiv olimpijske selekcije Kuvajta je uspjela skoro napuniti Bilino polje i da se sve loše zaboravi. Mi radije pravimo proteste za druge države tipa Palestina i solidarišemo se sa tako tim zemljama nego za svoju. Mora se od naroda krenuti mjenjati situacija i mora narod shvatiti da on treba promjeniti stvari ali kod nas je drugačije uzdamo se da nam to neko drugi uradi ili lakše je iseliti odavde. Znam da će mnogi kazati ima važnijih stvari u životu ne treba se toliko zbog lopte zamarati, slažem se da ima, ali meni smeta što poslije toliko godina ova zemlja nema predstavnika u Euro takmičenjima, što smo samo jednom bili na svjetskom a mogli smo još koji put i na Euro jer realno imali smo jaku ekipu i plus što su napravili sistem takav da se na ista takmičenja možeš još lakše plasirati, smeta mi što u ni jednom sportu nismo dobri i gdje se uvijek slave porazi a za iste uvijek kriva sreća, drugi ljudi i slično. Mislim da se kroz Sport pa bila to ženska odbojka najbolje predstavlja država i narod u njoj.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.