Vico Zeljković, Ivan Beus, Irfan Durić, Ivan Perić, Muhidin Raščić, Midhet Sarajčić, Dragan Soldo, Milorad Sofrenić, Ivo Ivkić, Fuad Čolpa, Milorad Lale, Miloš Brkić, Azmir Husić, Muris Jabandžić, Žarko Laketa, Adnan Džemidžić, Mijo Krešić, Velibor Lalić, Mithat Hasanspahić, Semir Džaferović, Ante Brajko, Borislav Vidović, Zvjezdan Misimović, Darko Ljubojević, Ivaylo Petev. Naveo bi tu još Slavena Musu, Slobodana Starčevića, Ivicu Barbarića, Zorana Dragišića, Vladu Sliškovića koji su jednim dijelom zaslužni za ravnopravnost u ekipi (naravno govorim o nacionalnom ključu)
Ovo su imena smećara koji su krenuli i koji će uništiti reprezentaciju u svakom smislu. Bio sam izbrisao Husića i Jabandžića ali sam opet uvrstio sa tim jer su i oni bili uključeni u neke "mutne" radnje pogotovo Azmir i njegov ulazak u PL, a lafo se bori za boljitak sporta i lige.
Admir Raščić sin člana IO saveza
Muhidina Raščića je član stručnog štaba U-21 reprezentacije.
Zoran Sofrenić trener golmana u U-21 reprezentaciji je naravno u srodstvu sa
Miloradom Sofrenićem. A da ne spominjem na koji način su selektori i pomoćnici dobijali poslove naveo sam samo ovu dvojicu zbog sukoba interesa članova IO.
Samo glup čovjek može vjerovati da su navedeni gore došli da nešto unaprijede, nešto novo uvedu. Tu je samo vlastiti interes i čista zarada. Ali nema veze napravit će nam
Vico ala Bosna nije naša država terene, stiže VAR sljedeće sezone, izabran "stranac" za selektora ide to nabolje nema govora. Prvi on ne poštuje državu a ja treba da poštujem njih
Šta bi sa Misimovićem i konkursom za tehničkog direktora ? Ne ispunjava uslove ali je na toj funkciji, osnovno - nema PRO licencu i nema se namjeru baviti trenerskim poslom ali je na funkciji
Na kraju još jednom da podvućemo koje pored opštih i posebne uslova kandidati za poziciju tehničkog direktora moraju ispunjavati.
- VSS (u trajanju od četiri godine ili ekvivalent obrazovanja od 180 ECTS bodova9
- Obavezno posjedovanje trenerske PRO licence)
- Najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
- Poznavanje jednog od službenih jezika UEFA, nivo znanja B1
Mnogi su popljuvali
Spahića, Barbareza, Ivicu Osima, Kajtaza, Halilhodžića radi "tuđih" interesa od kojih oni nemaju nikakve koristi. Glupi Bošnjo, ista taktika im je bila i u ratu, zavadi pa vladaj a narod nek se kolje nejse valjda će se vratiti normalna razmišljanja. Begović uvrijeđena mlada koja bira utakmice sere jer mu je Šehić uzeo mjesto a i to je maslo saveza jer zna se kako je on vraćan za vrijeme COVIDA i kako on iz Engleske ne može a u drugim reprezentacijama mogu. I Barbarez kenja o selektoru a ništa poduzeo nije da stekne iskustvo pa da bude izabran već hoće preko imena ali ne može rođeni. Kakvi god da su za mene su oni reprezentacija a ne privatna prčija Vice Zeljkovića & Coa.
O igraču broj 22 nemam komentara, ja sam prvi tvrdio da je čisti menadžerski poziv a nije jedini sigurno ali otkrit će se i ostali ubrzo, bitno je da su maske počele spadati i sad će se vidjeti ko je za koga i čiji je !
Koliko god volio svoju zemlju i reprezentaciju i domovinu, ja moram protiv ovoga mnogi se neće složiti ali ja ovo nisam niti ću podržavat !
IZGUBILI SVAKU ABD

SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE