Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Sehica su pogodili statusi. Lik je prodao utakmicu. I je...be mi se u vezi njega i Begovica.
OBA GOLA NJEGOVA ...
OBA GOLA NJEGOVA ...
Isti igrač je kriv što nije bilo 2:0 poslije 20 minuta, i što nije završilo 2:1 u sudijskoj nadoknadi.
-
- Kontakt:
Pa i igra za Bosnu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:49Da si gledao utakmicu vidio bi da je svaki njegov centarsut zavrsio u Bosni.RollingPaper je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:48Eto sad Civa kriv radi rupe na golu sto ne moze da makne iz turske lige 10 godinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:46Kakvi pacovi komentarisu Sehica koji nas je bezbroj utakmica vadio sa odbranjenim zicerima. Danas kriv kod oba gola ali ni blizu koliko citava odbrana.
Dzeko je fulio 3 zicera i napravio faul kod gola za 2:2. Ovo je njegova najlosija utakmica u historiji repke.
Civic nije ni za mrtve Slobode.
Sehic kriv za oba gola. ne znam samo koji ugao je on branio kod drugog gola, i Menala je pogresno postavio 

Jos traze loptu njegovg ubacaja.. kakav levat. Interesuje me jel atmosfera na nivou haha patuljciKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:49Da si gledao utakmicu vidio bi da je svaki njegov centarsut zavrsio u Bosni.RollingPaper je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:48Eto sad Civa kriv radi rupe na golu sto ne moze da makne iz turske lige 10 godinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:46Kakvi pacovi komentarisu Sehica koji nas je bezbroj utakmica vadio sa odbranjenim zicerima. Danas kriv kod oba gola ali ni blizu koliko citava odbrana.
Dzeko je fulio 3 zicera i napravio faul kod gola za 2:2. Ovo je njegova najlosija utakmica u historiji repke.
Civic nije ni za mrtve Slobode.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
kad vec daju kaparu, nije fer da ih se na klupi drzi
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 07 sep 2021, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
PAAAAAA ALOOOOOOOOOOOOOO, OSTAVI SE FUDBALA. DZEKO KLOCU.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
VidjećemoPavard je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:50Vladanu je maximum poljska propala ligaShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:48Ahaha... Pa jel realno da porediš golmana koji ima predispozicije za lige petice sa ovom ispušenom muštiklom?

Koševo Zapad
Chapman1886 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:49ČESTITAM SVIM PATRIOTAMA I PRAVIM ISTINSKIM NAVIJAČIMA BOSNE I HERCEGOVINE NA OVOM REZULTATU VEČERAS,BODOVNO UŽASAN, ALI PO BUDUĆNOST VELIKI!
ŠEHIĆA JE PUBLIKA TREBALA GAĐATI STOLICAMA I STAKLENIM BOCAMA!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klocu zadojeni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nego koja nam je cil u sledeće nekoliko utakmice 

mosa lošmi stićko tit-ula!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Devetomjesto
- Kontakt:
Kaze amra vako je njoj uvjek sa klocem 

Nedaj se institucijo.ArtVandelay je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:49Ma ko im **** mater, zbog njih da gubim zdravlje i živce?!
Ontopic: vladan ili vasilj
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I dalje se njeguje taj mit.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dobro kume Nani jbt Alija mrtvi
Nije Zalayetidinov neki, il kako se vec zove
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima još 4 tekme, ovaj pristup obećava. Mislim da je još uvijek sve u našim rukama. I ne trollam.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.