Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Nema se čovjeku šta zamjeriti. Sve je uradio kako treba, sem one izmjene Nalića, sve ostalo za čistu desetku. Da je Džeko iskoristio šanse koje je imao, pobijedili bismo 5-2, ali ne smije čovjek griješiti dušu i reći nešto protiv Edina... Taj čovjek nas je usrećio 60 puta, hvala mu.
bošnjanin
- Beduin
- Kontakt:
Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
Civic kako je usao takodjer ocajan, oni dalekometni centarsutevi na drugu stativu su mi ogadili fudbal, Kolasinac je odigrao maestralno ali i njega su handrili netacni ubacaji u sesnaesterac. U ovoj formaciji ti moras imati daleko modernije bekove, prodornije, koji ce ici okomito prema sesnaestercu, a ne samo pravolinijski. Bez njih ova formacije nema prevelikog smisla i ucinka.
Civic kako je usao takodjer ocajan, oni dalekometni centarsutevi na drugu stativu su mi ogadili fudbal, Kolasinac je odigrao maestralno ali i njega su handrili netacni ubacaji u sesnaesterac. U ovoj formaciji ti moras imati daleko modernije bekove, prodornije, koji ce ici okomito prema sesnaestercu, a ne samo pravolinijski. Bez njih ova formacije nema prevelikog smisla i ucinka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kolašinac i Gazibegović bi trebali biti jako dobri u toj ulozi wing-backova, vidjećemo u oktobru, ako obojica budu dostupni.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:38Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne provaljuj se.MoodyHank je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:41Kolašinac i Gazibegović bi trebali biti jako dobri u toj ulozi wing-backova, vidjećemo u oktobru, ako obojica budu dostupni.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:38Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
Pogini.Pavard je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:42Ne provaljuj se.MoodyHank je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:41Kolašinac i Gazibegović bi trebali biti jako dobri u toj ulozi wing-backova, vidjećemo u oktobru, ako obojica budu dostupni.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:38Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma Nalic je dao sve od sebe 60 minuta, spusti ruke na koljena i pogleda prema klupi.. igrao 90 min protiv Kuvajta...umro momak bukvalno pogledom zatražio izmjenu...dobar je bio svih 60 minvedranbadjun je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:37Nema se čovjeku šta zamjeriti. Sve je uradio kako treba, sem one izmjene Nalića, sve ostalo za čistu desetku. Da je Džeko iskoristio šanse koje je imao, pobijedili bismo 5-2, ali ne smije čovjek griješiti dušu i reći nešto protiv Edina... Taj čovjek nas je usrećio 60 puta, hvala mu.
Dobar selektor treba ga pustiti da radi i gradi tim
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Očajna formacija večeras.
Ganja rezultat i 70 minuta igra sa 3 stopera.
Selektor je jedan od krivaca za ovaj rezultat.
Ganja rezultat i 70 minuta igra sa 3 stopera.
Selektor je jedan od krivaca za ovaj rezultat.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
kazu petev nista nije kriv...
**** ga, samo eto nije pozvao 2 najbolja golmana bez ikakvog obrazlozenja a zove kaparica jer se kaze dobro uklapa u ekipu:-)
kazu sudbina je cudna, slucajno ti se desi da ti francuzi zabiju ledjima a kazaci guzom...pa ti dzeko odigra kriminalnu tekmu i sve sto uradi, uradi pogresno. Ovaj slobodnjak na kraju bi usao u gol da ga je i ronaldo sutao:-)
ova nocas tekma je trebala zavrsiti 5:0 za nas a zavrsi 2:2....ima nesto u tom sto me nece...
kako prolaze minute, meni sve lakse sto nismo dobili.
**** ga, samo eto nije pozvao 2 najbolja golmana bez ikakvog obrazlozenja a zove kaparica jer se kaze dobro uklapa u ekipu:-)
kazu sudbina je cudna, slucajno ti se desi da ti francuzi zabiju ledjima a kazaci guzom...pa ti dzeko odigra kriminalnu tekmu i sve sto uradi, uradi pogresno. Ovaj slobodnjak na kraju bi usao u gol da ga je i ronaldo sutao:-)
ova nocas tekma je trebala zavrsiti 5:0 za nas a zavrsi 2:2....ima nesto u tom sto me nece...
kako prolaze minute, meni sve lakse sto nismo dobili.
-
- Kontakt:
Jos da napomenem da su amateri boratovi odigrali 3 utakmice u 6 dana, znaci 3 teske utakmice u 6 dana. I nemozes ih razbit i pobjedit. Ako je neko trener onda je to gospodin Baysufinov !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Sergej i Nala u tandemu aBd
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Za nas je bio najjaci sastav, nemoj se sikirati. De ti vidi kako ce ti Vrancic odigrati slijedecu, pusti nas na miru.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:57Jos da napomenem da su amateri boratovi odigrali 3 utakmice u 6 dana, znaci 3 teske utakmice u 6 dana. I nemozes ih razbit i pobjedit. Ako je neko trener onda je to gospodin Baysufinov !
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
**** više selektora, svakako se nećemo plasirati, ni na svjetsko, ni na EP 2024, niti bilo gdje dok se stvari ne promijene. Fudbal nam je u apsolutnom kurcu. Domaća liga neuspješnija od Gibraltara, omladinske selekcije korumpirani menadžerski i politički cirkus, korupcija, kriminal i mito u i oko reprezentacije, nepismeni Admir Husarić odlučuje ko će biti pozvan, najveći talenti iz naše lige klupirani u Norveškoj, belgijskoj cvajti i portugalskoj cvajti, klubovi ispadaju od Linfielda, Milsamija, Vllaznije, napretka nema uopšte, nema nikakve strategije ili vizije niti izgleda da će biti, nije ti domaća liga u stanju napraviti igrača koji može igrati u јebenoj propaloj norveškoj ligi. Dođete u situaciju da ti s klupe za preokret ulazi **** Amer Gojak, antifudbaler koji je klupiran u Dinamu, ili mađarski Marcelo čiji centaršut završi u bašti forumaša pod imenom babino. Hoće li se išta uraditi u vezi stanja domaćeg fudbala i omladinskog fudbala u BiH? Kako im nije stid da su Gibraltar, Armenija, Makedonija, Albanija i Luksemburg uspješniji od nas na klupskom nivou? Toliko.
yebi ga, jedan pise ode centarsut u lasvu, drugi na kamberovice, ti u moju bastu..a sve troje na drugoj strani stadiona:-)Vucevich je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:33**** više selektora, svakako se nećemo plasirati, ni na svjetsko, ni na EP 2024, niti bilo gdje dok se stvari ne promijene. Fudbal nam je u apsolutnom kurcu. Domaća liga neuspješnija od Gibraltara, omladinske selekcije korumpirani menadžerski i politički cirkus, korupcija, kriminal i mito u i oko reprezentacije, nepismeni Admir Husarić odlučuje ko će biti pozvan, najveći talenti iz naše lige klupirani u Norveškoj, belgijskoj cvajti i portugalskoj cvajti, klubovi ispadaju od Linfielda, Milsamija, Vllaznije, napretka nema uopšte, nema nikakve strategije ili vizije niti izgleda da će biti, nije ti domaća liga u stanju napraviti igrača koji može igrati u јebenoj propaloj norveškoj ligi. Dođete u situaciju da ti s klupe za preokret ulazi **** Amer Gojak, antifudbaler koji je klupiran u Dinamu, ili mađarski Marcelo čiji centaršut završi u bašti forumaša pod imenom babino. Hoće li se išta uraditi u vezi stanja domaćeg fudbala i omladinskog fudbala u BiH? Kako im nije stid da su Gibraltar, Armenija, Makedonija, Albanija i Luksemburg uspješniji od nas na klupskom nivou? Toliko.
centrira ih majstor kao malo ko...hurem se na poluvremenu pita je li to razlog izmjene...valjda to on radi bolje ode kolasinca pa tuta pravi takticku promjenu. Taj meni ne bi vidio spiska poslije one tekme u sj. irskoj:-)
ovo sve sto si napisao jeste problem zbog kojeg mi vise i ne padaju tesko 'porazi' kao ovaj vecerasnji.
Treba pustiti chetnike da nastave svoj nijet, pa da i ja odem u dijasporu, da me ovi bubuljicari napadaju jer ratovao za njih ne bih, for sure:-)
Sve je ovo lupanje u prazno, vidim da se već zaboravio onaj skandal od prije dva dana, nije ni bilo pitanja o tome na ovoj press konferenciji. Neće na bolje.babino je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:46yebi ga, jedan pise ode centarsut u lasvu, drugi na kamberovice, ti u moju bastu..a sve troje na drugoj strani stadiona:-)
centrira ih majstor kao malo ko...hurem se na poluvremenu pita je li to razlog izmjene...valjda to on radi bolje ode kolasinca pa tuta pravi takticku promjenu. Taj meni ne bi vidio spiska poslije one tekme u sj. irskoj:-)
ovo sve sto si napisao jeste problem zbog kojeg mi vise i ne padaju tesko 'porazi' kao ovaj vecerasnji.
Treba pustiti chetnike da nastave svoj nijet, pa da i ja odem u dijasporu, da me ovi bubuljicari napadaju jer ratovao za njih ne bih, for sure:-)
Ne sikirajte se nista, sve ce procvjetat kad Vicko uradi nove travnjake, vec najesen idu prva tri. 

Bez ijedne greske veceras. Steta sto ga Dzeko nije ispostovao. Trebalo je biti 3-0 na poluvremenu.
Kasnije je bilo samo pitanje kako cemo izgubiti 2-3 boda. Da cemo kiksati nije bilo sumnje.
Kasnije je bilo samo pitanje kako cemo izgubiti 2-3 boda. Da cemo kiksati nije bilo sumnje.
Otkaz za lika, pa jos nije dobio tekmu otkad je došao i jos ga hvale kao da je yebeni Pep Guardiola. Nosi to u racku, daj rezultate.
Isto sam napisao. Dzeko je sam 3-4 prilike imao. Demirovic je morao pogoditi ono 1na1 sa golmanom. Sigurno da boljeg trenera ne mozemo dovesti. Treba pustiti covjeka da radi. Valjda se ova nesreca vrati u iducim tekmama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jedinu gresku se moze traziti nakon povlacenja zadnjih par minuta.
Ostalo veoma dobro, pogodio i izmjene i tajming i formaciju, prvo poluvrijeme unistio Kazahstan.
Ostalo veoma dobro, pogodio i izmjene i tajming i formaciju, prvo poluvrijeme unistio Kazahstan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.