Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Unknown13
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Unknown13 » 07 sep 2021, 23:37

Nema se čovjeku šta zamjeriti. Sve je uradio kako treba, sem one izmjene Nalića, sve ostalo za čistu desetku. Da je Džeko iskoristio šanse koje je imao, pobijedili bismo 5-2, ali ne smije čovjek griješiti dušu i reći nešto protiv Edina... Taj čovjek nas je usrećio 60 puta, hvala mu.
bošnjanin

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2021, 23:38

Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
Civic kako je usao takodjer ocajan, oni dalekometni centarsutevi na drugu stativu su mi ogadili fudbal, Kolasinac je odigrao maestralno ali i njega su handrili netacni ubacaji u sesnaesterac. U ovoj formaciji ti moras imati daleko modernije bekove, prodornije, koji ce ici okomito prema sesnaestercu, a ne samo pravolinijski. Bez njih ova formacije nema prevelikog smisla i ucinka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 07 sep 2021, 23:41

Beduin je napisao/la:
07 sep 2021, 23:38
Stevanovic je veceras bio totalni promasaj kao wing back, tek pred kraj utakmice je zivnuo i rastrcan bio, ali bez posebnog ucinka, centarsutevi ocajni i tu je cak i Cipetic daleko opasniji.
Civic kako je usao takodjer ocajan, oni dalekometni centarsutevi na drugu stativu su mi ogadili fudbal, Kolasinac je odigrao maestralno ali i njega su handrili netacni ubacaji u sesnaesterac. U ovoj formaciji ti moras imati daleko modernije bekove, prodornije, koji ce ici okomito prema sesnaestercu, a ne samo pravolinijski. Bez njih ova formacije nema prevelikog smisla i ucinka.
Kolašinac i Gazibegović bi trebali biti jako dobri u toj ulozi wing-backova, vidjećemo u oktobru, ako obojica budu dostupni.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Pavard
Kontakt:

Post Postao/la Pavard » 07 sep 2021, 23:42

MoodyHank je napisao/la:
07 sep 2021, 23:41
Beduin je napisao/la:
Kolašinac i Gazibegović bi trebali biti jako dobri u toj ulozi wing-backova, vidjećemo u oktobru, ako obojica budu dostupni.
Ne provaljuj se.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 07 sep 2021, 23:43

Pavard je napisao/la:
07 sep 2021, 23:42
MoodyHank je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Ne provaljuj se.
Pogini.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2021, 23:43

vedranbadjun je napisao/la:
07 sep 2021, 23:37
Nema se čovjeku šta zamjeriti. Sve je uradio kako treba, sem one izmjene Nalića, sve ostalo za čistu desetku. Da je Džeko iskoristio šanse koje je imao, pobijedili bismo 5-2, ali ne smije čovjek griješiti dušu i reći nešto protiv Edina... Taj čovjek nas je usrećio 60 puta, hvala mu.
Ma Nalic je dao sve od sebe 60 minuta, spusti ruke na koljena i pogleda prema klupi.. igrao 90 min protiv Kuvajta...umro momak bukvalno pogledom zatražio izmjenu...dobar je bio svih 60 min

Dobar selektor treba ga pustiti da radi i gradi tim
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pavard
Kontakt:

Post Postao/la Pavard » 07 sep 2021, 23:44

MoodyHank je napisao/la:
07 sep 2021, 23:43
Pavard je napisao/la:
07 sep 2021, 23:42
MoodyHank je napisao/la:

Ne provaljuj se.
Pogini.
Kme kme

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 07 sep 2021, 23:50

Očajna formacija večeras.

Ganja rezultat i 70 minuta igra sa 3 stopera.

Selektor je jedan od krivaca za ovaj rezultat.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 sep 2021, 23:53

kazu petev nista nije kriv...
**** ga, samo eto nije pozvao 2 najbolja golmana bez ikakvog obrazlozenja a zove kaparica jer se kaze dobro uklapa u ekipu:-)
kazu sudbina je cudna, slucajno ti se desi da ti francuzi zabiju ledjima a kazaci guzom...pa ti dzeko odigra kriminalnu tekmu i sve sto uradi, uradi pogresno. Ovaj slobodnjak na kraju bi usao u gol da ga je i ronaldo sutao:-)
ova nocas tekma je trebala zavrsiti 5:0 za nas a zavrsi 2:2....ima nesto u tom sto me nece...

kako prolaze minute, meni sve lakse sto nismo dobili.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 sep 2021, 23:57

Jos da napomenem da su amateri boratovi odigrali 3 utakmice u 6 dana, znaci 3 teske utakmice u 6 dana. I nemozes ih razbit i pobjedit. Ako je neko trener onda je to gospodin Baysufinov !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 08 sep 2021, 00:00

Sergej i Nala u tandemu aBd
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 sep 2021, 00:29

bhfanatic14 je napisao/la:
07 sep 2021, 23:57
Jos da napomenem da su amateri boratovi odigrali 3 utakmice u 6 dana, znaci 3 teske utakmice u 6 dana. I nemozes ih razbit i pobjedit. Ako je neko trener onda je to gospodin Baysufinov !
Za nas je bio najjaci sastav, nemoj se sikirati. De ti vidi kako ce ti Vrancic odigrati slijedecu, pusti nas na miru.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2021, 00:33

**** više selektora, svakako se nećemo plasirati, ni na svjetsko, ni na EP 2024, niti bilo gdje dok se stvari ne promijene. Fudbal nam je u apsolutnom kurcu. Domaća liga neuspješnija od Gibraltara, omladinske selekcije korumpirani menadžerski i politički cirkus, korupcija, kriminal i mito u i oko reprezentacije, nepismeni Admir Husarić odlučuje ko će biti pozvan, najveći talenti iz naše lige klupirani u Norveškoj, belgijskoj cvajti i portugalskoj cvajti, klubovi ispadaju od Linfielda, Milsamija, Vllaznije, napretka nema uopšte, nema nikakve strategije ili vizije niti izgleda da će biti, nije ti domaća liga u stanju napraviti igrača koji može igrati u јebenoj propaloj norveškoj ligi. Dođete u situaciju da ti s klupe za preokret ulazi **** Amer Gojak, antifudbaler koji je klupiran u Dinamu, ili mađarski Marcelo čiji centaršut završi u bašti forumaša pod imenom babino. Hoće li se išta uraditi u vezi stanja domaćeg fudbala i omladinskog fudbala u BiH? Kako im nije stid da su Gibraltar, Armenija, Makedonija, Albanija i Luksemburg uspješniji od nas na klupskom nivou? Toliko.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 sep 2021, 00:46

Vucevich je napisao/la:
08 sep 2021, 00:33
**** više selektora, svakako se nećemo plasirati, ni na svjetsko, ni na EP 2024, niti bilo gdje dok se stvari ne promijene. Fudbal nam je u apsolutnom kurcu. Domaća liga neuspješnija od Gibraltara, omladinske selekcije korumpirani menadžerski i politički cirkus, korupcija, kriminal i mito u i oko reprezentacije, nepismeni Admir Husarić odlučuje ko će biti pozvan, najveći talenti iz naše lige klupirani u Norveškoj, belgijskoj cvajti i portugalskoj cvajti, klubovi ispadaju od Linfielda, Milsamija, Vllaznije, napretka nema uopšte, nema nikakve strategije ili vizije niti izgleda da će biti, nije ti domaća liga u stanju napraviti igrača koji može igrati u јebenoj propaloj norveškoj ligi. Dođete u situaciju da ti s klupe za preokret ulazi **** Amer Gojak, antifudbaler koji je klupiran u Dinamu, ili mađarski Marcelo čiji centaršut završi u bašti forumaša pod imenom babino. Hoće li se išta uraditi u vezi stanja domaćeg fudbala i omladinskog fudbala u BiH? Kako im nije stid da su Gibraltar, Armenija, Makedonija, Albanija i Luksemburg uspješniji od nas na klupskom nivou? Toliko.
yebi ga, jedan pise ode centarsut u lasvu, drugi na kamberovice, ti u moju bastu..a sve troje na drugoj strani stadiona:-)

centrira ih majstor kao malo ko...hurem se na poluvremenu pita je li to razlog izmjene...valjda to on radi bolje ode kolasinca pa tuta pravi takticku promjenu. Taj meni ne bi vidio spiska poslije one tekme u sj. irskoj:-)

ovo sve sto si napisao jeste problem zbog kojeg mi vise i ne padaju tesko 'porazi' kao ovaj vecerasnji.
Treba pustiti chetnike da nastave svoj nijet, pa da i ja odem u dijasporu, da me ovi bubuljicari napadaju jer ratovao za njih ne bih, for sure:-)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2021, 01:12

babino je napisao/la:
08 sep 2021, 00:46
yebi ga, jedan pise ode centarsut u lasvu, drugi na kamberovice, ti u moju bastu..a sve troje na drugoj strani stadiona:-)

centrira ih majstor kao malo ko...hurem se na poluvremenu pita je li to razlog izmjene...valjda to on radi bolje ode kolasinca pa tuta pravi takticku promjenu. Taj meni ne bi vidio spiska poslije one tekme u sj. irskoj:-)

ovo sve sto si napisao jeste problem zbog kojeg mi vise i ne padaju tesko 'porazi' kao ovaj vecerasnji.
Treba pustiti chetnike da nastave svoj nijet, pa da i ja odem u dijasporu, da me ovi bubuljicari napadaju jer ratovao za njih ne bih, for sure:-)
Sve je ovo lupanje u prazno, vidim da se već zaboravio onaj skandal od prije dva dana, nije ni bilo pitanja o tome na ovoj press konferenciji. Neće na bolje.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 08 sep 2021, 01:25

Ne sikirajte se nista, sve ce procvjetat kad Vicko uradi nove travnjake, vec najesen idu prva tri. :zviz:

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 08 sep 2021, 02:16

Bez ijedne greske veceras. Steta sto ga Dzeko nije ispostovao. Trebalo je biti 3-0 na poluvremenu.

Kasnije je bilo samo pitanje kako cemo izgubiti 2-3 boda. Da cemo kiksati nije bilo sumnje.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 sep 2021, 04:38

Otkaz za lika, pa jos nije dobio tekmu otkad je došao i jos ga hvale kao da je yebeni Pep Guardiola. Nosi to u racku, daj rezultate.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 08 sep 2021, 05:29

TheChief je napisao/la:
08 sep 2021, 02:16
Bez ijedne greske veceras. Steta sto ga Dzeko nije ispostovao. Trebalo je biti 3-0 na poluvremenu.

Kasnije je bilo samo pitanje kako cemo izgubiti 2-3 boda. Da cemo kiksati nije bilo sumnje.
Isto sam napisao. Dzeko je sam 3-4 prilike imao. Demirovic je morao pogoditi ono 1na1 sa golmanom. Sigurno da boljeg trenera ne mozemo dovesti. Treba pustiti covjeka da radi. Valjda se ova nesreca vrati u iducim tekmama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 sep 2021, 08:13

Jedinu gresku se moze traziti nakon povlacenja zadnjih par minuta.
Ostalo veoma dobro, pogodio i izmjene i tajming i formaciju, prvo poluvrijeme unistio Kazahstan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: iluzija i 13 gostiju.