Francuska,Engleska,Italija,Belgija,Danska,Hrvatska,Srbija,Makedonija,Španija,Portugal,Austrija,Švicarska,Češka,Njemačka,Vels,Poljska,Nizozemska,Rusija,Švedska, Turska,Mađarska,Ukrajina,Irska,NorveškaJonSnow je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:50Nabroj ih.kontrasviju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:48Od nas trenutno, a i zadnjih par godina, ima minimum 25 boljih reprezentacija u Evropi. Sami ste krivi što ste postavili visoka očekivanja za jednu ispodprosječnu ili u najboljem slučaju prosječnu evropsku reprezentaciju.
Da smo realni, kao što to nismo, ovakvi rezultati nam ne bi teško padali.
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Mora se malo raditi na atmosferi
Sjeverna Irska,Skotska, Finska, Slovacka Grcka...Mele00 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:55Francuska,Engleska,Italija,Belgija,Danska,Hrvatska,Srbija,Makedonija,Španija,Portugal,Austrija,Švicarska,Češka,Njemačka,Vels,Poljska,Nizozemska,Rusija,Švedska, Turska,Mađarska,Ukrajina,Irska,NorveškaJonSnow je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:50Nabroj ih.kontrasviju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:48Od nas trenutno, a i zadnjih par godina, ima minimum 25 boljih reprezentacija u Evropi. Sami ste krivi što ste postavili visoka očekivanja za jednu ispodprosječnu ili u najboljem slučaju prosječnu evropsku reprezentaciju.
Ma to je šuplja, samo nekvalitet druže vjeruj mi.
Svi smo konstatovali da je ova utakmica njihov pravi test i nešto bez čega bod iz Francuske nema neki značaj. Nažalost, ponovo smo pali na tom ispitu i to je to, vjerovatno smo sa ovim i finiširali kvalifikacije jer nam slijedi nezgodno gostovanje Boratima, kući Finska i dvomeč sa Ukrajinom, svaka od te četiri tekme biće mnogo teža od ove večerašnje i tu ćemo mi svakako pući pod pritiskom, kao i vazda
- Fareus1921
- Kontakt:
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- kontrasviju
- Kontakt:
Portugal, Srbija, Španija, Švedska, Italija, Švicarska, Francuska, Ukrajina,JonSnow je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:50Nabroj ih.kontrasviju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:48Od nas trenutno, a i zadnjih par godina, ima minimum 25 boljih reprezentacija u Evropi. Sami ste krivi što ste postavili visoka očekivanja za jednu ispodprosječnu ili u najboljem slučaju prosječnu evropsku reprezentaciju.
Belgija, Češka, Vels, Danska, Škotska, Austrija, Nizozemska, Norveška, Turska, Hrvatska, Rusija, Engleska, Poljska, Njemačka.
Eto ti 22 sigurnih. Imaš još Finsku, Mađarsku, Irsku, Slovačku, Grčku koji su tu negdje. Usput, 29. smo po vrijednosti u Evropi
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ako ikad vise odemo na Euro ili SP (cisto sumnjam), tek tad se neki trener moze usporediti sa Susicem. Do tad je on Number 1, od kako postoji reprezentacija.

-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kazahstan-BiH 1-0
Finska-Ukrajina 1-1
Kazahstan-Finska 0-0
Ukrajina-BiH 1-1
Francuska 12
Ukrajina 7
Kazahstan 7
Finska 7
BiH 4
I onda u novembru BiH-Finska 3-0, Francuska-Kazahstan 5-0, Finska-Francuska 0-1 i situacija prije utakmice s Ukrajinom:
Francuska 18
BiH 7
Ukrajina 7
Kazahstan 7
Finska 7
Znači, mi i Ukrajina za direktni prolaz, nama odgovara i remi jer su Ukrajinci na 0 s gol razlikom, a mi na +1
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa dodajmo jos na to Slovenija, Crna Gora, Izrael, Bjelorusija, Bugarska. Ekipe koje ne bi recimo izbacili u dvomeču.kontrasviju je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:05Portugal, Srbija, Španija, Švedska, Italija, Švicarska, Francuska, Ukrajina,JonSnow je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:50Nabroj ih.kontrasviju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:48Od nas trenutno, a i zadnjih par godina, ima minimum 25 boljih reprezentacija u Evropi. Sami ste krivi što ste postavili visoka očekivanja za jednu ispodprosječnu ili u najboljem slučaju prosječnu evropsku reprezentaciju.
Belgija, Češka, Vels, Danska, Škotska, Austrija, Nizozemska, Norveška, Turska, Hrvatska, Rusija, Engleska, Poljska, Njemačka.
Eto ti 22 sigurnih. Imaš još Finsku, Mađarsku, Irsku, Slovačku, Grčku koji su tu negdje. Usput, 29. smo po vrijednosti u Evropi![]()
Trenutno smo jaci od repki tipa San Marino, Malta, Gibraltar, jer nemaju profi igrace.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Koliko god Šehić ispao levat večeras, izvlačio nas je milion puta. Treba ozbiljnu šansu dati Vasilju, ali mislim da nije u redu da se ovako psuje Šehiću. Ebo vas Asmir da vas ebo u pakaš.
Kad sam rekao bolje mislio sam na ekipe koje bi nas s lakoćom otresele u dvomeču.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:18Pa dodajmo jos na to Slovenija, Crna Gora, Izrael, Bjelorusija, Bugarska. Ekipe koje ne bi recimo izbacili u dvomeču.kontrasviju je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:05Portugal, Srbija, Španija, Švedska, Italija, Švicarska, Francuska, Ukrajina,
Eto ti 22 sigurnih. Imaš još Finsku, Mađarsku, Irsku, Slovačku, Grčku koji su tu negdje. Usput, 29. smo po vrijednosti u Evropi![]()
Trenutno smo jaci od repki tipa San Marino, Malta, Gibraltar, jer nemaju profi igrace.
Finska, Mađarska, Slovenija, Židovi, Bjelorusi, Austrija pa čak ni Vels to nisu, koliko god se trolalo tu.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
koje to mi uspjehe imamo kako je on jedinica? sve sami rekordi:-)
od lihtenstajna nismo nekog dobili, ako je vec bio lihtenstajn:-)
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma pusti ti Bjeloruse, Izrael i Sloveniju. Nabrojao sam ti 22 ekipe koje bi nas sigurno izbacile u nekom eventualnom dvomeču. Na taj broj dodaj još 4-5 reprezentacija protiv kojih sigurno nismo favoriti i dolazi se do zaključka da smo otprilike negdje od 25. do 28. mjesta u Evropi. To je realna procjena i nikakvo pretjerivanje/trolanje.JonSnow je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:22Kad sam rekao bolje mislio sam na ekipe koje bi nas s lakoćom otresele u dvomeču.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:18Pa dodajmo jos na to Slovenija, Crna Gora, Izrael, Bjelorusija, Bugarska. Ekipe koje ne bi recimo izbacili u dvomeču.kontrasviju je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:05
Portugal, Srbija, Španija, Švedska, Italija, Švicarska, Francuska, Ukrajina,
Finska, Mađarska, Slovenija, Židovi, Bjelorusi, Austrija pa čak ni Vels to nisu, koliko god se trolalo tu.
Ok, tu smo negdje, slažem se.kontrasviju je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:29Ma pusti ti Bjeloruse, Izrael i Sloveniju. Nabrojao sam ti 22 ekipe koje bi nas sigurno izbacile u nekom eventualnom dvomeču. Na taj broj dodaj još 4-5 reprezentacija protiv kojih sigurno nismo favoriti i dolazi se do zaključka da smo otprilike negdje od 25. do 28. mjesta u Evropi. To je realna procjena i nikakvo pretjerivanje/trolanje.JonSnow je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:22Kad sam rekao bolje mislio sam na ekipe koje bi nas s lakoćom otresele u dvomeču.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:18
Pa dodajmo jos na to Slovenija, Crna Gora, Izrael, Bjelorusija, Bugarska. Ekipe koje ne bi recimo izbacili u dvomeču.
Što se tiče utakmice, jako nam je falio Kolašinac večeras. Bez njega smo tupi i šuplji na lijevoj strani i sve guramo na desno, gdje smo isto tupi.
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: 231983, AzRimiRzA, Beli98, boki86, Burberry46, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, Coolpanda24, COYGBiH, DeeWa, denza, drakemayelover, Edincapitano, EdinjoBos, Google [Bot], greenwood, Hajdeee, haklamas, Hazre, Hightower, Iceplayer, invincible1921, itatabisine, James1987, Jegres, jestamaji, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, L_blancos, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lekqqq1921, LondonBlues, Lynx, Meshko91, miguelramos, Mmm13, Mocvara1991, moreno123, muhamedhulk, Normus90, Pensioner26, Pirke, Proximic, SanaBosna, Sensei, Shategabri, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, Vaya, VolimBiH96, xinxee, Yucca, Zglavkar, Zigazaga i 519 gostiju.