"Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao. Dobar je stručnjak i uvjeren sam da će uspjeti u tome. Evo, baš sinoć se vidjelo da je s toliko emocija vodio utakmicu, na press konferenciji samo što nije zaplakao…"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kanalizacija evrope
Ama ko trola i zašto trola? Zato što sam na strani čovjeka kojeg bez ikakve osnove napadate? Sinoć fenomenalno postavio ekipu. Nismo bolje izgledali na terenu zadnjih 5 godina. Jel možda Petev trebao ući umjesto Džeke u napad i zabiti sve one zicere?
Nece, jer sablon ostaje isti srbin, hrvat i bosnjak. Koja je godina a reprezentacije BiH neigraju u hrvatskim i srpskim djelovima zemlje. Ovdje ima par tih koji bakiraju pa brane direktne neprijatelje napretka. Osudjena na propast. Sve sto u njoj valja, cvjeta na drugim krajevima svjeta. Osim je pokusao spasiti, a sad se vidi da nikad spasa nije zasluzila.JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:49Nema.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:31Po mom vidjenju nema tu puno sadrzaja i zajednistva. Svi se okupe oko licnog interesa. A povreda obicna izvlakusa za najbolje igrace. Dzeko, Pjanic, Krunic, Stevanovic...JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:07Sumnjivo.
Treba vidjeti hocel' biti u konkurenciji za Milan za vikend.
Ne zelim da sumnjam samo na igrace jer kao da mnoge ovakve naprasne "reprezentativne povrede" odredi neko drugi.
Kao da se samo donese odluka da neko nije spreman.
Samo Cimirotu i Hadziahmetovicu skidam kapu na profesionalizmu.
Naljepsa radna atmosfera bit ce kod prvog selektora koji ce nas voditi nakon sto se oproste nase najvece vedete.
Uprkos svim problemima vezanih za ucmali savez ipak glad za uspjehom i dokazivanjem nove generacije i selektora bit ce veca od opstrukcija.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:57Ama ko trola i zašto trola? Zato što sam na strani čovjeka kojeg bez ikakve osnove napadate? Sinoć fenomenalno postavio ekipu. Nismo bolje izgledali na terenu zadnjih 5 godina. Jel možda Petev trebao ući umjesto Džeke u napad i zabiti sve one zicere?
Sta je postavio, kad i ptice na grani znaju da je Dzeko, koji se prvi pita. I Rahimic i Musa ga nesljive ni pet posto. Niko neprati igrace. Menadzeri kroje spiskove. A ti branis ga iz nama svima nepoznatih razloga. Nema logike u tvom stavu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:57Ama ko trola i zašto trola? Zato što sam na strani čovjeka kojeg bez ikakve osnove napadate? Sinoć fenomenalno postavio ekipu. Nismo bolje izgledali na terenu zadnjih 5 godina. Jel možda Petev trebao ući umjesto Džeke u napad i zabiti sve one zicere?
Ako je tako, onda ko god da dođe umjesto Peteva neće ništa promijeniti jer će se opet Džeko pitati. Koja je onda svrha selektora uopšte i zašto onda već pola godine ovdje cmizdrite i kukate? Dakle Džeko je kriv, nije Petev.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 13:50Sta je postavio, kad i ptice na grani znaju da je Dzeko, koji se prvi pita. I Rahimic i Musa ga nesljive ni pet posto. Niko neprati igrace. Menadzeri kroje spiskove. A ti branis ga iz nama svima nepoznatih razloga. Nema logike u tvom stavu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:57Ama ko trola i zašto trola? Zato što sam na strani čovjeka kojeg bez ikakve osnove napadate? Sinoć fenomenalno postavio ekipu. Nismo bolje izgledali na terenu zadnjih 5 godina. Jel možda Petev trebao ući umjesto Džeke u napad i zabiti sve one zicere?
Logika djeteta u predskolskom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:03Ako je tako, onda ko god da dođe umjesto Peteva neće ništa promijeniti jer će se opet Džeko pitati. Koja je onda svrha selektora uopšte i zašto onda već pola godine ovdje cmizdrite i kukate? Dakle Džeko je kriv, nije Petev.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 13:50Sta je postavio, kad i ptice na grani znaju da je Dzeko, koji se prvi pita. I Rahimic i Musa ga nesljive ni pet posto. Niko neprati igrace. Menadzeri kroje spiskove. A ti branis ga iz nama svima nepoznatih razloga. Nema logike u tvom stavu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:57
Ama ko trola i zašto trola? Zato što sam na strani čovjeka kojeg bez ikakve osnove napadate? Sinoć fenomenalno postavio ekipu. Nismo bolje izgledali na terenu zadnjih 5 godina. Jel možda Petev trebao ući umjesto Džeke u napad i zabiti sve one zicere?
Kojeg mi to profesionalnog trenera možemo dovesti da bude autoritet Džeki? Propali kockar koji kao tinejdžerka kakva plače po društvenim mrežama već pola godine? Da, on je baš autoritet.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:15Logika djeteta u predskolskom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:03Ako je tako, onda ko god da dođe umjesto Peteva neće ništa promijeniti jer će se opet Džeko pitati. Koja je onda svrha selektora uopšte i zašto onda već pola godine ovdje cmizdrite i kukate? Dakle Džeko je kriv, nije Petev.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 13:50
Sta je postavio, kad i ptice na grani znaju da je Dzeko, koji se prvi pita. I Rahimic i Musa ga nesljive ni pet posto. Niko neprati igrace. Menadzeri kroje spiskove. A ti branis ga iz nama svima nepoznatih razloga. Nema logike u tvom stavu.
Ako dovedes profesionalnog trenera, koji sam bira strucni stab, mozda i vidis da Dzeko nemoze sam birati utakmice, obavljati obaveze privatne prirode, i da se nepita nizasta vise neg da zabija golove kad je u igri.
Realno ti sa svojim stavom zasluzujes ovakvog selektora, ovakvog Dzeku i ovakvu reprezentaciju.
Opet ti izlazes gluposti kao logiku.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:20Kojeg mi to profesionalnog trenera možemo dovesti da bude autoritet Džeki? Propali kockar koji kao tinejdžerka kakva plače po društvenim mrežama već pola godine? Da, on je baš autoritet.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:15Logika djeteta u predskolskom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:03
Ako je tako, onda ko god da dođe umjesto Peteva neće ništa promijeniti jer će se opet Džeko pitati. Koja je onda svrha selektora uopšte i zašto onda već pola godine ovdje cmizdrite i kukate? Dakle Džeko je kriv, nije Petev.
Ako dovedes profesionalnog trenera, koji sam bira strucni stab, mozda i vidis da Dzeko nemoze sam birati utakmice, obavljati obaveze privatne prirode, i da se nepita nizasta vise neg da zabija golove kad je u igri.
Realno ti sa svojim stavom zasluzujes ovakvog selektora, ovakvog Dzeku i ovakvu reprezentaciju.
Jbt kao da imamo švedski stol trenera svjetskog kalibra pa biramo kojeg želimo i eto umjesto Guardiole mi izabrali nekog Peteva tamo.![]()
Vi svi ko da živite u nekom paralelnom univerzumu.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:15Logika djeteta u predskolskom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:03Ako je tako, onda ko god da dođe umjesto Peteva neće ništa promijeniti jer će se opet Džeko pitati. Koja je onda svrha selektora uopšte i zašto onda već pola godine ovdje cmizdrite i kukate? Dakle Džeko je kriv, nije Petev.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 13:50
Sta je postavio, kad i ptice na grani znaju da je Dzeko, koji se prvi pita. I Rahimic i Musa ga nesljive ni pet posto. Niko neprati igrace. Menadzeri kroje spiskove. A ti branis ga iz nama svima nepoznatih razloga. Nema logike u tvom stavu.