Previranja u bh. nogometu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Odgovori

Koga podržavate?

Begovića
2
14%
Misimovića
5
36%
Ni jednog ni drugog
6
43%
Obojicu
1
7%

Ukupno glasova: 14

PatriceKwedi
Kontakt:

Previranja u bh. nogometu

Post Postao/la PatriceKwedi » 10 sep 2021, 06:12

Evo da osjetimo puls javnosti oko velike afere koja potresa nas nogomet zadnjih dana, a mozemo i preseliti vecinu rasprave ovdje. :bih:
🔹

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: Previranja u bh. nogometu

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 sep 2021, 11:27

Pa imaš i treću opciju, one koji ne podržavaju nijednog.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 10 sep 2021, 11:31

Uvijek protiv krezubih baustelaca.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 10 sep 2021, 16:42

Niti jednog, sad su nasli govoriti, a niko prozijevio nije od 2014te
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 sep 2021, 17:33

KSG je napisao/la:
10 sep 2021, 11:31
Uvijek protiv krezubih baustelaca.
Krezubih zive u BiH. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 sep 2021, 17:51

Ovo samo kod nas ima, da se vrijeđa ljude koji su otišli vani i koliko toliko da imaju normalan život i da se riješe virusa zvani "Balkan", glumi se patriotizam a 30 godina se trpi kako ta država zajedno sa političarima koje redovno izabire nepismena stoka sere po njima i njihovim porodicama. Kriminal nam je zanimljiv i za kriminalce navijamo, još im plačamo našim bijednim novcem kojega zaradimo da nam rade šta hoće i od naše djece. Na vlasti saveza imaš lika koji ne podržava državu i za koju je pisao neke stvari, lik ima sa sportom veza kao i ja sa medicinom, ajd da je samo on u pitanju nego je okupio ljude oko sebe koji rade za svoje interese i koji nemaju u cilju napredak sporta. Brzo smo zaboravili Kodru i Bolića i sve one bojkote, jer ovi ovdje što su ostali očigledno su ona zadnja bagra, koja bi za malu ali samo malu korist prodala prije svega sebe, dostojanstvo, porodicu i državu a to se jako dobro vidi jer podržavate ove kriminalce po savezu i reprezentaciji. Milord Dodik danas sutra ako bi bio predsjednik saveza ili selektor iste reprezentacije i kad bi pozivao samo igrače Borca da igraju za reprezentaciju pola vas bi opet otišlo na stadion i navijalo i podjebavalo pošten narod koji bi pokušao ili pokušavao nešto popraviti a ne može od vas. Za sitnu paru se prodate ili ako vam se nek igrač i klub malo "poguraju". :bih:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 sep 2021, 18:08

Celtic je napisao/la:
10 sep 2021, 17:51
Ovo samo kod nas ima, da se vrijeđa ljude koji su otišli vani i koliko toliko da imaju normalan život i da se riješe virusa zvani "Balkan", glumi se patriotizam a 30 godina se trpi kako ta država zajedno sa političarima koje redovno izabire nepismena stoka sere po njima i njihovim porodicama. Kriminal nam je zanimljiv i za kriminalce navijamo, još im plačamo našim bijednim novcem kojega zaradimo da nam rade šta hoće i od naše djece. Na vlasti saveza imaš lika koji ne podržava državu i za koju je pisao neke stvari, lik ima sa sportom veza kao i ja sa medicinom, ajd da je samo on u pitanju nego je okupio ljude oko sebe koji rade za svoje interese i koji nemaju u cilju napredak sporta. Brzo smo zaboravili Kodru i Bolića i sve one bojkote, jer ovi ovdje što su ostali očigledno su ona zadnja bagra, koja bi za malu ali samo malu korist prodala prije svega sebe, dostojanstvo, porodicu i državu a to se jako dobro vidi jer podržavate ove kriminalce po savezu i reprezentaciji. Milord Dodik danas sutra ako bi bio predsjednik saveza ili selektor iste reprezentacije i kad bi pozivao samo igrače Borca da igraju za reprezentaciju pola vas bi opet otišlo na stadion i navijalo i podjebavalo pošten narod koji bi pokušao ili pokušavao nešto popraviti a ne može od vas. Za sitnu paru se prodate ili ako vam se nek igrač i klub malo "poguraju". :bih:
Vole oni kad ih dodik k.ara. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 13 sep 2021, 08:47

Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.
🔹

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 sep 2021, 09:11

PatriceKwedi je napisao/la:
13 sep 2021, 08:47
Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.
Šuška se da si ti jedan majorizirani, koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istina :think:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 sep 2021, 09:12

DrFilgud je napisao/la:
13 sep 2021, 09:11
Šuška se da si ti jedan kamenjarac (po ubjeđenju), koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istina :think:
Oni su koalicioni partneri moj Doktore. :bih:
Kamenjari i zelena bagra.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 sep 2021, 09:14

Maestro je napisao/la:
13 sep 2021, 09:12
DrFilgud je napisao/la:
13 sep 2021, 09:11
Šuška se da si ti jedan kamenjarac (po ubjeđenju), koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istina :think:
Oni su koalicioni partneri moj Doktore. :bih:
Kamenjari i zelena bagra.
Vječno, dok ima b od bosne ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 sep 2021, 09:17

ova diskusija prelazi u kontinuirano vrijeđanje.
ako se s nekim ne slažete, ne morate ga vrijeđati, diskutujte normalno.

KSG, Maestro i DrFilgud će pauzirati, a priklljučiće im se i drugi koji nisu u stanju normalno diskutovati.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 sep 2021, 10:30

Samo se nadam da neki od nabrojanih neće podići ruku na sebe.
Nekoliko dana bez foruma, droge kojom se hrani...hmmm. :)

Fali ovdje forumasa poput @dubrovnika i sl.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 13 sep 2021, 10:58

Bravo Admine. Posebno za Maestra.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.