Previranja u bh. nogometu
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Previranja u bh. nogometu
Evo da osjetimo puls javnosti oko velike afere koja potresa nas nogomet zadnjih dana, a mozemo i preseliti vecinu rasprave ovdje. 

🔹
-
- Kontakt:
Re: Previranja u bh. nogometu
Pa imaš i treću opciju, one koji ne podržavaju nijednog.
Uvijek protiv krezubih baustelaca.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Niti jednog, sad su nasli govoriti, a niko prozijevio nije od 2014te
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovo samo kod nas ima, da se vrijeđa ljude koji su otišli vani i koliko toliko da imaju normalan život i da se riješe virusa zvani "Balkan", glumi se patriotizam a 30 godina se trpi kako ta država zajedno sa političarima koje redovno izabire nepismena stoka sere po njima i njihovim porodicama. Kriminal nam je zanimljiv i za kriminalce navijamo, još im plačamo našim bijednim novcem kojega zaradimo da nam rade šta hoće i od naše djece. Na vlasti saveza imaš lika koji ne podržava državu i za koju je pisao neke stvari, lik ima sa sportom veza kao i ja sa medicinom, ajd da je samo on u pitanju nego je okupio ljude oko sebe koji rade za svoje interese i koji nemaju u cilju napredak sporta. Brzo smo zaboravili Kodru i Bolića i sve one bojkote, jer ovi ovdje što su ostali očigledno su ona zadnja bagra, koja bi za malu ali samo malu korist prodala prije svega sebe, dostojanstvo, porodicu i državu a to se jako dobro vidi jer podržavate ove kriminalce po savezu i reprezentaciji. Milord Dodik danas sutra ako bi bio predsjednik saveza ili selektor iste reprezentacije i kad bi pozivao samo igrače Borca da igraju za reprezentaciju pola vas bi opet otišlo na stadion i navijalo i podjebavalo pošten narod koji bi pokušao ili pokušavao nešto popraviti a ne može od vas. Za sitnu paru se prodate ili ako vam se nek igrač i klub malo "poguraju". 

Vole oni kad ih dodik k.ara.Celtic je napisao/la: ↑10 sep 2021, 17:51Ovo samo kod nas ima, da se vrijeđa ljude koji su otišli vani i koliko toliko da imaju normalan život i da se riješe virusa zvani "Balkan", glumi se patriotizam a 30 godina se trpi kako ta država zajedno sa političarima koje redovno izabire nepismena stoka sere po njima i njihovim porodicama. Kriminal nam je zanimljiv i za kriminalce navijamo, još im plačamo našim bijednim novcem kojega zaradimo da nam rade šta hoće i od naše djece. Na vlasti saveza imaš lika koji ne podržava državu i za koju je pisao neke stvari, lik ima sa sportom veza kao i ja sa medicinom, ajd da je samo on u pitanju nego je okupio ljude oko sebe koji rade za svoje interese i koji nemaju u cilju napredak sporta. Brzo smo zaboravili Kodru i Bolića i sve one bojkote, jer ovi ovdje što su ostali očigledno su ona zadnja bagra, koja bi za malu ali samo malu korist prodala prije svega sebe, dostojanstvo, porodicu i državu a to se jako dobro vidi jer podržavate ove kriminalce po savezu i reprezentaciji. Milord Dodik danas sutra ako bi bio predsjednik saveza ili selektor iste reprezentacije i kad bi pozivao samo igrače Borca da igraju za reprezentaciju pola vas bi opet otišlo na stadion i navijalo i podjebavalo pošten narod koji bi pokušao ili pokušavao nešto popraviti a ne može od vas. Za sitnu paru se prodate ili ako vam se nek igrač i klub malo "poguraju".![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.
🔹
Šuška se da si ti jedan majorizirani, koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istinaPatriceKwedi je napisao/la: ↑13 sep 2021, 08:47Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.

Oni su koalicioni partneri moj Doktore.DrFilgud je napisao/la: ↑13 sep 2021, 09:11Šuška se da si ti jedan kamenjarac (po ubjeđenju), koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istinaPatriceKwedi je napisao/la: ↑13 sep 2021, 08:47Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.![]()

Kamenjari i zelena bagra.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vječno, dok ima b od bosneMaestro je napisao/la: ↑13 sep 2021, 09:12Oni su koalicioni partneri moj Doktore.DrFilgud je napisao/la: ↑13 sep 2021, 09:11Šuška se da si ti jedan kamenjarac (po ubjeđenju), koji dolazi ovdje da podjebava glupe musliće. Ne znam jel to istinaPatriceKwedi je napisao/la: ↑13 sep 2021, 08:47Vodi se mrtva utrka u anketi, glasovi su podijeljeni kao uostalom i cijela nam drzava. Suska se da su za Begovica mahom dijasporci, dok su na stranu Misimovica stali domaci.![]()
![]()
Kamenjari i zelena bagra.

ova diskusija prelazi u kontinuirano vrijeđanje.
ako se s nekim ne slažete, ne morate ga vrijeđati, diskutujte normalno.
KSG, Maestro i DrFilgud će pauzirati, a priklljučiće im se i drugi koji nisu u stanju normalno diskutovati.
ako se s nekim ne slažete, ne morate ga vrijeđati, diskutujte normalno.
KSG, Maestro i DrFilgud će pauzirati, a priklljučiće im se i drugi koji nisu u stanju normalno diskutovati.
Samo se nadam da neki od nabrojanih neće podići ruku na sebe.
Nekoliko dana bez foruma, droge kojom se hrani...hmmm.
Fali ovdje forumasa poput @dubrovnika i sl.
Nekoliko dana bez foruma, droge kojom se hrani...hmmm.

Fali ovdje forumasa poput @dubrovnika i sl.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Meshko91, rishovski i 35 gostiju.