Ja kolko znam ti si zaduzen za toDonnie Darko je napisao/la:zar nije emir reko da ce sredit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja kolko znam ti si zaduzen za toDonnie Darko je napisao/la:zar nije emir reko da ce sredit
Dosadan si sa potenciranjem da je Hrvatska tvoja domovina.Sjasi ti malo.Boli mene kurc... odakle si.jacky09 je napisao/la:Tko god mi briše potpis neka sjaši. Baniraj me ako je protiv pravila - a nije.
U kakve svrhe se koristi? Ne znam tko mi briše potpis pa bi ga zamolio da mi na pp napiše.
Imaš oči pa skreni pogled ako ti smeta. Ili gledaj i žderi se.modni mis je napisao/la: Dosadan si sa potenciranjem da je Hrvatska tvoja domovina.Sjasi ti malo.Boli mene kurc... odakle si.
Svaka ti je Njegoseva,samo sto ja imam ortake koji i sada kada prodju pored skole okrecu glavu.Puma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice
E to se zove nesrećaDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice
Auu sad vas razumijem cuj za SarajevoDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice
Najgore od svega cijeli kanton takav sada sve neke epidemije nema zraka i mi moramo u fackin školuDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice
Pa to ti je onaj security kod slika na kojoj ti pišu brojevi i slova to ima prilikom rega na svaki forumedin_tm87 je napisao/la:...edin_tm87 je napisao/la:Raja, evo mene na ovom profiluAl ne zbog Banovica, nego mi kaze.. Iskoristio si broj pokusaja za prijavu i sad trazi potvrdni kod? Pa pomozite da se prijavim plss
OdličnoBosco je napisao/la:Voooooozdra raaaaaaaajaaaaaaaa, ajme Bože moj jest se i popilo.![]()
Kako ste vi inače.
Picko sto ne zoves kad se pije ccccBosco je napisao/la:Voooooozdra raaaaaaaajaaaaaaaa, ajme Bože moj jest se i popilo.![]()
Kako ste vi inače.
kucas u poruci 5 387625**84* dacu ti ja broj na poruciBosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha