Ja kolko znam ti si zaduzen za toDonnie Darko je napisao/la:zar nije emir reko da ce sredit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja kolko znam ti si zaduzen za toDonnie Darko je napisao/la:zar nije emir reko da ce sredit

Dosadan si sa potenciranjem da je Hrvatska tvoja domovina.Sjasi ti malo.Boli mene kurc... odakle si.jacky09 je napisao/la:Tko god mi briše potpis neka sjaši. Baniraj me ako je protiv pravila - a nije.
U kakve svrhe se koristi? Ne znam tko mi briše potpis pa bi ga zamolio da mi na pp napiše.
Imaš oči pa skreni pogled ako ti smeta. Ili gledaj i žderi se.modni mis je napisao/la: Dosadan si sa potenciranjem da je Hrvatska tvoja domovina.Sjasi ti malo.Boli mene kurc... odakle si.

Svaka ti je Njegoseva,samo sto ja imam ortake koji i sada kada prodju pored skole okrecu glavu.Puma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba

jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice

E to se zove nesrećaDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice

Auu sad vas razumijem cuj za SarajevoDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice

tužno majkem al aj nekad od crnog dima dobijete iluziju da navija za Čelik
  tužno majkem al aj nekad od crnog dima dobijete iluziju da navija za Čelik   

Najgore od svega cijeli kanton takav sada sve neke epidemije nema zraka i mi moramo u fackin školuDonnie Darko je napisao/la:jest, al vama nebo navija za zelju a kod nas za sarajevoFrutek je napisao/la:Idemo i mi u školu sljedece sedmice

Pa to ti je onaj security kod slika na kojoj ti pišu brojevi i slova to ima prilikom rega na svaki forumedin_tm87 je napisao/la:...edin_tm87 je napisao/la:Raja, evo mene na ovom profiluAl ne zbog Banovica, nego mi kaze.. Iskoristio si broj pokusaja za prijavu i sad trazi potvrdni kod? Pa pomozite da se prijavim plss

.
 .OdličnoBosco je napisao/la:Voooooozdra raaaaaaaajaaaaaaaa, ajme Bože moj jest se i popilo.
Kako ste vi inače.

Picko sto ne zoves kad se pije ccccBosco je napisao/la:Voooooozdra raaaaaaaajaaaaaaaa, ajme Bože moj jest se i popilo.
Kako ste vi inače.

kucas u poruci 5 387625**84* dacu ti ja broj na poruciBosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
 i posaljes na 0611171
   i posaljes na 0611171Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 48 gostiju.