Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
E moj Felixe, a mogao je vala do seta sta bi mu falilo 
Ma ja, nije iskoristio ono šta mu se na pladnju ponudilo i sad je ušao u mašinu za mljevenje.
Mr. Robot aka Medwed.
Mr. Robot aka Medwed.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
7 poena na servi zaredom izgubi nakon set lopte. Umjesto 1-1 s 6-3, ekspresnih 5-7.
Koliko je premalo FAA napredovao od 18. do 21. godine, a Medo od 22. do 25. jako puno. 2018. igrali su potpuno konkurentni matchi Daniil je tek ljeto kasnije ušao u vrh,a FAA je bez titule i s još uvijek izraženijim manama.
Koliko je premalo FAA napredovao od 18. do 21. godine, a Medo od 22. do 25. jako puno. 2018. igrali su potpuno konkurentni matchi Daniil je tek ljeto kasnije ušao u vrh,a FAA je bez titule i s još uvijek izraženijim manama.
Rutiner je postao Rus, baš opasan rutiner.
Bolje ovako i za finale, barem ćemo sada imati još 2 zagarantovana spektakla.
Bolje ovako i za finale, barem ćemo sada imati još 2 zagarantovana spektakla.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Da je bilo 1-1,a falilo je da prebaci volej,tko zna. Daniil pokazuje nervozu izraženu ukoliko je gusto,bilo bi možda neizvjesnije.
FAA je dominirao u prošlim susretima jer se mogao uzdati u lake servis poene dok je on stalno vršio pritisak na suparnika kojem je početni udarac među najslabijim segmentima(Alcaraz,RBA posebice), a sada je naletio na lika koji stoji 5 m iza,vrati nezgodno i onda ti zarađuj dok od 15 gameova koje vraćaš,imaš priliku u njih par eventualno.
FAA je dominirao u prošlim susretima jer se mogao uzdati u lake servis poene dok je on stalno vršio pritisak na suparnika kojem je početni udarac među najslabijim segmentima(Alcaraz,RBA posebice), a sada je naletio na lika koji stoji 5 m iza,vrati nezgodno i onda ti zarađuj dok od 15 gameova koje vraćaš,imaš priliku u njih par eventualno.
A mogao je do jednog seta Felix,nista mu falilo ne bi
Imao je 5-2 u drugom i od tad pa do sad je uzeo samo jedan gem a Medo 10 strasno je pao mali
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Sreca pa Danil ovo nije zakomplikovo. Ko bi htio u finalu gledat Felixa kako gubi 6-2 6-3 6-2
I sta sad raditi sat i pol vremena
- Felixians4
- Kontakt:
Finala na Touru redovno je prelako pušio sličnim rezultatima,seta momak nije uzeo od 16. No,ipak, Zvera je on zadnji skinuo,a Nole ne ubija servisom ko Medo tako da bi mu trebalo biti lakše u tim matchevima,no nije se dogodilo.MukiMuki02 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:16Sreca pa Danil ovo nije zakomplikovo. Ko bi htio u finalu gledat Felixa kako gubi 6-2 6-3 6-2
Prva 3 kola bila su brutala, no drugi tjedan ne nudi u muškom dijelu uzbuđenja ni iznenađenja. Često i pregrub rezultat, no sami su krivi recimo Harris i Sinner protiv Zvereva ili FAA danas što ne uspjevaju dovršiti set još jednim udarcem i nakon tog se raspadnu,zato i nisu u vrhu(još).
FAA mislim da se mora uzdati u svoje jake strane i pojačati ih da mu budu konstanta i da bude faktor konzistentno. Dalek put mu predstoji da se približi tam kam po talentu može pripadati.
Daniil netaknut čeka finale. Maltene smo znali čitavu am.turneju i najavljivalo se da su Đokeru jedini ozbiljni rivali Medo i Sascha,tako se i pokazalo.
Drugo polufinale ipak nipošto ne bi smjela bit jednosmjerna ulica.
- Felixians4
- Kontakt:
Da li će Sascha nakon sprječavanja u Golden Slam utrci, zaustaviti Noleta i u pohodu na Calendar Slam? Nakon polufinala OI u Tokiju, sudaraju se u polufinalu UO u New Yorku.
Sascha je znamo u kojoj seriji od OI,posebno je to izraženo od točke preokreta u tom polufinalu. Momak još nema top10 skalp na Grand Slamu,a najbliži je bio upravo na UO,lani u finalu. Za titulu bi sad morao preko Noleta i Mede, 1. pa 2. obojicu u da ne pretjeramo,odličnom izdanju.
S druge strane,Nole bi do kraja počistio NewGen dođe li do kraja ovdje i sam se pozicionira na čelu s GS trofejima.
Ovo je maltene treća prava godina kompletna u kojoj nova garda se probila u vrh i još uvijek su bez Slama, bit će im golem udar ukoliko ne uspiju ponovno,posebno bu za Saschu bilo bolno da u 25.godinu uđe s 0-11 protiv top10 igrača,a na ostalim najvećm turnirima ih uspijeva dobiti još od svoje 20.godine.
US Open svakako se pokazuje ko debelo najveća prigoda za ostale koji nisu Federer,Nadal,Đoković. Omaše li nannovo,a Nole ima em najveći pritisak, em prolazi kroz najteži ždrijeb, bit će to udar na njihov legacy i kasnije u karijeri ukoliko neki od njih i postade vele champ.
S druge strane, splasnula bi priča o nikakvoj konkurenciji i ukoliko ovo ne osvoji,Đoker,tj. njegova recentna matora dominacija dobila bi pečat... Ludo,al jest tako. Ipak,calendar Grand Slam s 34 godine, na takav način,uz sve ostale rekorde, nema dileme da bi skupio nagrade(nije isključeno da već i nije osigurao), Laureuse,Sport Oscare,Grammya itd.
Kasni match - neće valjda ovo sve ispasti antiklimaks, od Osmine nadalje.
Sascha je znamo u kojoj seriji od OI,posebno je to izraženo od točke preokreta u tom polufinalu. Momak još nema top10 skalp na Grand Slamu,a najbliži je bio upravo na UO,lani u finalu. Za titulu bi sad morao preko Noleta i Mede, 1. pa 2. obojicu u da ne pretjeramo,odličnom izdanju.
S druge strane,Nole bi do kraja počistio NewGen dođe li do kraja ovdje i sam se pozicionira na čelu s GS trofejima.
Ovo je maltene treća prava godina kompletna u kojoj nova garda se probila u vrh i još uvijek su bez Slama, bit će im golem udar ukoliko ne uspiju ponovno,posebno bu za Saschu bilo bolno da u 25.godinu uđe s 0-11 protiv top10 igrača,a na ostalim najvećm turnirima ih uspijeva dobiti još od svoje 20.godine.
US Open svakako se pokazuje ko debelo najveća prigoda za ostale koji nisu Federer,Nadal,Đoković. Omaše li nannovo,a Nole ima em najveći pritisak, em prolazi kroz najteži ždrijeb, bit će to udar na njihov legacy i kasnije u karijeri ukoliko neki od njih i postade vele champ.
S druge strane, splasnula bi priča o nikakvoj konkurenciji i ukoliko ovo ne osvoji,Đoker,tj. njegova recentna matora dominacija dobila bi pečat... Ludo,al jest tako. Ipak,calendar Grand Slam s 34 godine, na takav način,uz sve ostale rekorde, nema dileme da bi skupio nagrade(nije isključeno da već i nije osigurao), Laureuse,Sport Oscare,Grammya itd.
Kasni match - neće valjda ovo sve ispasti antiklimaks, od Osmine nadalje.
Znaci 4 gema ima perfektan servis i prvi gem gdje nema pomoc servisa odmah break.
Da vidimo moze li Zverev do potvrde i seta.
Da vidimo moze li Zverev do potvrde i seta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nevjerovatno koliko malo neforsiranih pravi zverev i udara je nonstop nenormalno snazno.. odlican tenis, alex bolji u prvom setu i zasluzeno dolazi do brejka
Ovo śto Zverev igra je nešto nerealno, nivo koji niko na svijetu ne može pratiti. Koliko ga je gotiva gledati ovako raspoloženog. Novak nije ni loš bio što je najgore, jednostavno je ostavljen bez šanse u prvom setu, nije se ništa pitao.
Rokaju se kao blesavi.
Rokaju se kao blesavi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadamo se da ce i nastavit tako Sascha.bodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 02:10Ovo śto Zverev igra je nešto nerealno, nivo koji niko na svijetu ne može pratiti. Koliko ga je gotiva gledati ovako raspoloženog. Novak nije ni loš bio što je najgore, jednostavno je ostavljen bez šanse u prvom setu, nije se ništa pitao.
Rokaju se kao blesavi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Djokovic dosta ispod svog nivoa. Za ocekivati je da polako podize igru, tad cemo da vidimo sta i kako.
Strasno kako Zverev lupa ovu loptu,ovo sto on igra zadnjih mjesec i pol je brutalan tenis.
Ako zadrzi ovaj nivo i fokus do kraja Novak ima bas minimalne sanse ovdje
Ako zadrzi ovaj nivo i fokus do kraja Novak ima bas minimalne sanse ovdje
Evo šta sam palamudario nakon poraza finala US Opena Zvekija. Je li vrijeme za veće domete?
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne znam kakav je ovo rezon al servis nije pomoc nego dio igre, evo zverevu se 70% igre otkako je na touru zasniva na servisu sto ne znaci da je to nesto lose.. mozda sam ja fulio poentu tvog posta nekako mi je zvucalo kao da noleta u mecu drzi samo servis sto je smijesno za reci realno
U ovome mecu je trenutno tako,samo je 1 poen dobio kad bi fulao prvi servis,jednostavno u igri trenutno Zverev ima vise sanseQUARTERBACK je napisao/la: ↑11 sep 2021, 02:14ne znam kakav je ovo rezon al servis nije pomoc nego dio igre, evo zverevu se 70% igre otkako je na touru zasniva na servisu sto ne znaci da je to nesto lose.. mozda sam ja fulio poentu tvog posta nekako mi je zvucalo kao da noleta u mecu drzi samo servis sto je smijesno za reci realno
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Mogo je i drugi set pocet brejkom al odigra ga najlosije dosad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.