Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pa zapravo bi poraz Noleta dobro došao da donekle splasnu teorije o nikad goroj konkurenciji i bijednim mladima koliko god takve objede bile (ne)utemeljene od uglavnom subjektivnih osoba. A i ono, na AO zapravo ga je Zverev morao zveknuti dok prvi dio matcha je Nole još uvijek bio u fazi oporavka od povrede,na RG propuštenih 0-2 u finalu, na W kolektivni podbačaj i ako sad svlada trojicu najspremnijih i najuspješnijih i prošlih godina newgenera na UO, to će biti još jedna neuspješna godina istih na Slamovima,a imaše popriličnu čistinu sem Noleta.
Ja sam ih prvi generalno "branio" i štovao, al što jest,jest, nisu više tako mladi i nezreli da baš nijedan nije ošo do kraja.
Thiem je gubio od Rafe rutinski u finalima RG(on je onda bio s 25-26 godina) pa imao 2-1 kontra Noleta u Australiji. Medo vratio 0-2 u 2-2 protiv Rafe preklani na UO, Tsitsipas imao 2-0 na RG protiv Noleta,a uračunajmo i Zvereva lani na UO s 2-0 protiv Thiema jako uvjerljivo i kako je propustio u petome šanse.
U Australiji u veljači, čistih 3-0 Nole-Medo
Nema šta, u tim finalima Nadal i Nole su bili uglavnom izvrsni(najranjivije je izgledao Đoker protiv Domija), no delPotro i Wawrinka te Murray uspijevali su do prvih titula kontra sjajnih Nadala,Noleta il Feda također. Oni su pak dosta neuspješniji bili na best of three od Mede,Zvera il Thiema recimo protiv goatera, no Slam je ono posebno.
Neće biti isto ukoliko bi sada Daniil do titule ili recimo do 2 godine protiv 37-godišnjeg Rafe ili ne znam, protiv Rubleva.
A Novak Djokovic je na pragu jednog od najimpresivnijih ostvarenja, a nije da gotovo svake godine ne radi senzacionalne rekorde vlastitima.
Ja sam ih prvi generalno "branio" i štovao, al što jest,jest, nisu više tako mladi i nezreli da baš nijedan nije ošo do kraja.
Thiem je gubio od Rafe rutinski u finalima RG(on je onda bio s 25-26 godina) pa imao 2-1 kontra Noleta u Australiji. Medo vratio 0-2 u 2-2 protiv Rafe preklani na UO, Tsitsipas imao 2-0 na RG protiv Noleta,a uračunajmo i Zvereva lani na UO s 2-0 protiv Thiema jako uvjerljivo i kako je propustio u petome šanse.
U Australiji u veljači, čistih 3-0 Nole-Medo
Nema šta, u tim finalima Nadal i Nole su bili uglavnom izvrsni(najranjivije je izgledao Đoker protiv Domija), no delPotro i Wawrinka te Murray uspijevali su do prvih titula kontra sjajnih Nadala,Noleta il Feda također. Oni su pak dosta neuspješniji bili na best of three od Mede,Zvera il Thiema recimo protiv goatera, no Slam je ono posebno.
Neće biti isto ukoliko bi sada Daniil do titule ili recimo do 2 godine protiv 37-godišnjeg Rafe ili ne znam, protiv Rubleva.
A Novak Djokovic je na pragu jednog od najimpresivnijih ostvarenja, a nije da gotovo svake godine ne radi senzacionalne rekorde vlastitima.
Obje izuzetne, ali Emma kompletnija i spremnija trenutno za osvajanje, djeluje emotivno stabilna sto je ključno za zene.
Obje imaju štof sampiona.
Obje imaju štof sampiona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
đe su linijske sudije na ovom US Openu, ko viče out i zašto niko ne traži challenge
Don't believe the hype.
Hajmo Emma 

Skoro pa gotovo ako uzme ovo! Mogu film snimiti.
Bravo Emma!
150 igračica svijeta uzima svoj prvi GS. Tek joj je 18 godina, nadam se da nije nova Kvitova i da neće svoj silni potencijal uništiti.
Trebaju uvesti da se finale igra na tri dobijena seta.
150 igračica svijeta uzima svoj prvi GS. Tek joj je 18 godina, nadam se da nije nova Kvitova i da neće svoj silni potencijal uništiti.
Trebaju uvesti da se finale igra na tri dobijena seta.
Ako popravi servis dominirat ce.
I na smecu da radi.
Veoma simpatična cura.
Fernandez uprskala sa kukanjem na kraju.

I na smecu da radi.

Veoma simpatična cura.
Fernandez uprskala sa kukanjem na kraju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Raducanu djeluje kao kvalitenija teniserka ali nema sumnje da je igralo ulogu to sto je Fernandez bila dosta umornija, igrala nekoliko meceva u tri seta uz neuporedivo tezi zdrijeb
Raducanu svih 10 pobjeda u 2 sata
mada su Bencic i Sakkari bile jedine dvije "ozbiljnije" protivnice, fin nacin da se zaradi 2,5 miliona dolara
Sto se tice izgleda, slatka je ali ima neki ruzan hod, to me uvijek odbijalo kod djevojaka
Raducanu svih 10 pobjeda u 2 sata
mada su Bencic i Sakkari bile jedine dvije "ozbiljnije" protivnice, fin nacin da se zaradi 2,5 miliona dolara
Sto se tice izgleda, slatka je ali ima neki ruzan hod, to me uvijek odbijalo kod djevojaka

Don't believe the hype.
Niko nije pao kao Bouchard. Mogla je godinama dominirati. Kvitova je imala problema sa povredama.
Valjda se izdvoje ove dvije kvalitetom, pa da zenski tenis malo napreduje, jer je ovo trenutno smece. Ali sumnjam. Bilo ih je vec nekoliko da se pojave i brzo nestanu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nolo 18h na terenu, prije finala, ima 34g I uzet ce kalendarski GS, a u pm 

Ma vidi se na njemu da moze igrat 6h jbt, brutalno spreman.
To ti je veganstvo i njegova ishrana, pričao je onaj 'ludi' Miroljub Petrovic o tome.
Nesto kao izdrzljivost i dugotrajnost mu daje takva hrana.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a ja glupko konto nece imat kuveta ako se ne najede mesa kakvog

veceras za historiju
- Felixians4
- Kontakt:
Zanimljivo , da li je ove godine tolika razlika načinjena jer službeni podaci prošlih godina govorili da je AO puno brži? Mario Ančić tvrdi da je i odskok na AO viši, sad da li je odjednom ove godine tolika promjena,ne znam,Ozmo bi mogao uraditi kvalitetnu analizu po ovoj temi,poslao sam mu već upit.
Nemam predstavu matcha,obojica bi mogli biti nervozni u otvaranju. Tako je bilo i u Australiji,a kamoli sada kada su obojici kudikamo jači ulozi.
Kakvo meso, ta svak kad se najede mesine je dobar samo za spavanje, ako nisi bilder i ne trebaju ti veliki mišići, što manje mesa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 sep 2021, 14:17a ja glupko konto nece imat kuveta ako se ne najede mesa kakvog![]()
veceras za historiju
Ma kakvo meso? Još će ovdje neki početi ubijeđivati kako je meso štetno za ishranu sportista.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 sep 2021, 14:17a ja glupko konto nece imat kuveta ako se ne najede mesa kakvog![]()
veceras za historiju

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 13 sep 2021, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Idu uzivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.