Zato je i WTA zanimljiv. Uvijek druga lica, Serena je vec bila dosadila. Nedostaje mi neko kao Martina Hingis.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koji kanal prenosi finale US Opena?
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Novak nikad nije imao vecu podrsku publike,to nije dobar znak
Ako tu informaciju ne znas do danasnjeg dana, i ne zasluzujes da znas i nema potrebe da ti se kaze

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Al koja je ljepota gledati na ES njemacka,imas Beckera i Thiema za komentatore,ljepota Bozija za slusati
Uf kako nervozan Novak, nikad ga ovakvog nisam vidio. Imam osjećaj da se u njemu sve trese od treme. A i ne čudi za šta se lik bori danas, pobjedom će ugasiti tenis za sva vremena.
I ovi amerikanci se sjetili za njega navijati poslije 15 godina zvižduka i aplauza na drugi servis
I ovi amerikanci se sjetili za njega navijati poslije 15 godina zvižduka i aplauza na drugi servis

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Klasicni Nole, pusti protivniku malu prednost pa ce ga kasnije samljeti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mogu mrzit Novaka koliko mogu mrzit Rusijubodi123 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:33Uf kako nervozan Novak, nikad ga ovakvog nisam vidio. Imam osjećaj da se u njemu sve trese od treme. A i ne čudi za šta se lik bori danas, pobjedom će ugasiti tenis za sva vremena.
I ovi amerikanci se sjetili za njega navijati poslije 15 godina zvižduka i aplauza na drugi servis![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
A kako Medo tuce ovo nisu istine,jbt lik dobio poen gem jedva dobio aplauz,a ovamo cak navujanje Nole,Nole e ovo jos nisam dozivio 
Kazem ne sluti na dobro

Kazem ne sluti na dobro
Samo da se ne ispuše Medo brzo. Prije ili kasnije, Nole ce poceti bolje citat servis, a i tesko je za ocekivat da Rus zadrzi ovakav nivo cijeli mec.
⚽FK Garaže⚽
- Jakobsen91
- Kontakt:
Sjecam se da sam tokom prvog seta u Australiji pisao da ce Novak morati traziti trikove protiv Medvedeva. Nekako se u tom mecu Medu ugasio u drugom setu, pa i nije trebalo. Ali evo ga sad ponovo, djeluje da Djokovic osvaja poene samo poslije servirsa ili kad izadje na mrezu. Ja ironije 

Da li je moguce, ovo nisam video od stefana edberga

vec vidjeno lol ako Nolo napravi brejk odmah na pocetku drugog seta treba ic spavat 

Ubi servom zasad. Nadam se da nece pasti, a za Novaka znamo da ce svoj nivo dignuti.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.