Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
- AndreWilliams
- Kontakt:
Eto neka su igračine Lončar, Gojak i još par njih što je igralo, vidim gdje smo sa njima dogurali i dokle ćemo dogurati. Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je potreban koji je naravno u formi i koji treba da se pozove prije igrača koji ne igraju nikako u klubu, kao što je Dinamo. Engleska druga liga je kvalitetna i zahtjevna, svakako bolja nego pola liga odakle nam dolaze ostali igrači. Ne mogu stvarno ovih kontraša, što misle ispast će nešto pametni i nešto oni kao znaju. Eno Prcić isto redovno, liga petice je, on svakako nije Zidane ali kao što rekoh mi ne smijemo da se odreknemo takvih igrača i nama su potrebni a druga je sad tema što ne dobivaj pozive a dobivaju nekakvi poluigrači koji griju klupu u svojim klubovima i gdje stativa ima važniju ulogu na terenu od njih.AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:00Vječiti drugoligaš, samo povremeno fenjeraš. Jel on ikad nastupao na klupskoj medjunarodnoj sceni? Kirin kup vrhunac karijere i sve vrijedno pomena. Mislim da je njemu reprezentacija više dala nego on njoj.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Prosto ga ne mogu zamisliti u prvih 11 pored zdravog Pjanića. Prcić i redovno igranje ne ide u istu rečenicu godinama u nazad. Lončar je dobar igrač i vjerujem da će se nametnuti u novom klubu. Gojaka vrijedi čekati, baš kao i Misimovića svojevremeno. Svojeglavost je problem.Celtic je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:20Eto neka su igračine Lončar, Gojak i još par njih što je igralo, vidim gdje smo sa njima dogurali i dokle ćemo dogurati. Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je potreban koji je naravno u formi i koji treba da se pozove prije igrača koji ne igraju nikako u klubu, kao što je Dinamo. Engleska druga liga je kvalitetna i zahtjevna, svakako bolja nego pola liga odakle nam dolaze ostali igrači. Ne mogu stvarno ovih kontraša, što misle ispast će nešto pametni i nešto oni kao znaju. Eno Prcić isto redovno, liga petice je, on svakako nije Zidane ali kao što rekoh mi ne smijemo da se odreknemo takvih igrača i nama su potrebni a druga je sad tema što ne dobivaj pozive a dobivaju nekakvi poluigrači koji griju klupu u svojim klubovima i gdje stativa ima važniju ulogu na terenu od njih.AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:00Vječiti drugoligaš, samo povremeno fenjeraš. Jel on ikad nastupao na klupskoj medjunarodnoj sceni? Kirin kup vrhunac karijere i sve vrijedno pomena. Mislim da je njemu reprezentacija više dala nego on njoj.
AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:33Prosto ga ne mogu zamisliti u prvih 11 pored zdravog Pjanića. Prcić i redovno igranje ne ide u istu rečenicu godinama u nazad. Lončar je dobar igrač i vjerujem da će se nametnuti u novom klubu. Gojaka vrijedi čekati, baš kao i Misimovića svojevremeno. Svojeglavost je problem.Celtic je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:20Eto neka su igračine Lončar, Gojak i još par njih što je igralo, vidim gdje smo sa njima dogurali i dokle ćemo dogurati. Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je potreban koji je naravno u formi i koji treba da se pozove prije igrača koji ne igraju nikako u klubu, kao što je Dinamo. Engleska druga liga je kvalitetna i zahtjevna, svakako bolja nego pola liga odakle nam dolaze ostali igrači. Ne mogu stvarno ovih kontraša, što misle ispast će nešto pametni i nešto oni kao znaju. Eno Prcić isto redovno, liga petice je, on svakako nije Zidane ali kao što rekoh mi ne smijemo da se odreknemo takvih igrača i nama su potrebni a druga je sad tema što ne dobivaj pozive a dobivaju nekakvi poluigrači koji griju klupu u svojim klubovima i gdje stativa ima važniju ulogu na terenu od njih.AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:00Vječiti drugoligaš, samo povremeno fenjeraš. Jel on ikad nastupao na klupskoj medjunarodnoj sceni? Kirin kup vrhunac karijere i sve vrijedno pomena. Mislim da je njemu reprezentacija više dala nego on njoj.
Tuta Petrov
Jesi gledao film "Čekaj me, ja sigurno neću doći" ?AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:33Prosto ga ne mogu zamisliti u prvih 11 pored zdravog Pjanića. Prcić i redovno igranje ne ide u istu rečenicu godinama u nazad. Lončar je dobar igrač i vjerujem da će se nametnuti u novom klubu. Gojaka vrijedi čekati, baš kao i Misimovića svojevremeno. Svojeglavost je problem.
Ali Gojaka vrijedi cekati…
Tuta Petrov
Naravno da Gojaka vrijedi čekati, kao što se i ovog čekalo pa se izmijenjalo selektora , strucnih stabova, predsjednika saveza... i nikoga nije impresionirao. Nije valjda da ima xy osoba koja zloupotrebljava polozaj i ne da svim tim ljudima da ga zovu? Ne budite smijesni.
Ja ponovo kazem, mozete se na glavu nasadit, dijasporci moji dragi, ali dzaba vam je.
Ma nema glup si ko qracDaduli je napisao/la: ↑12 sep 2021, 12:17Djeco draga, Gojak igra u ekipi koja igra evropske utakmice, koja je ne tako davno nalupala Tottenhama. Ekipe ranga Stokea, pa i malo bolje, tipa Swansea, Hulla, su redovno izlijetale iz kvalifikacija evropskih kupova, i to bez problema, od nekih ceskih i slovackih klubova. sedma liga po snazi nije sigurno.
Naravno da Gojaka vrijedi čekati, kao što se i ovog čekalo pa se izmijenjalo selektora , strucnih stabova, predsjednika saveza... i nikoga nije impresionirao. Nije valjda da ima xy osoba koja zloupotrebljava polozaj i ne da svim tim ljudima da ga zovu? Ne budite smijesni.
Ja ponovo kazem, mozete se na glavu nasadit, dijasporci moji dragi, ali dzaba vam je.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tuta Petrov
Jado jadni, ako vec mora doslovno, pogledaj Hull i ispadanje od belgijskog kluba, jedva prosli prije toga slovacki. Takodje West Ham koju sezonu nakon, ne da mi se trazit sad.
Sto ne postavis Tottenham i metenje prosle sezone, je l?
Mete, mete... kao sto je pometen i Maradona,. Zasto ova tema jos postoji ovdje???
Klupa HNLa
Tuta Petrov
Klupu grije zato sto u Dinamu tradicionalno zapostavljaju Bosance, treba biti dva ili tri puta bolji igrac od njihivh da se zaigra. A konkurencija su mu reprezentativci Hrvatske.
Gojak - igrač reprezentacije. Vrančić - nije igrač reprezentacije niti će biti
Daduli je napisao/la: ↑12 sep 2021, 12:43Klupu grije zato sto u Dinamu tradicionalno zapostavljaju Bosance, treba biti dva ili tri puta bolji igrac od njihivh da se zaigra. A konkurencija su mu reprezentativci Hrvatske.
Gojak - igrač reprezentacije. Vrančić - nije igrač reprezentacije niti će bitiHNL > Championship
![]()
Forumaska kanalizacija.
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, aldin-8, Amidzaa, ANamelessGhoul, Aristotel555, AzRimiRzA, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Bing [Bot], Biscione, Bordeaux433, Bosanac90, bvsic, CAGarfia, celikmilan, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, Drum, dzemil, edin139, ELDIABLO20, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], haklamas, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, Jabroni, JimmyPage, kakarut, Kobayashi, kolezeljovac, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, linethreader, Lynx, Maestro^^, maha1, Majstorinho, Meshko91, Micron, MikiPirs, Mmm13, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, Nemanja99, NerminFatic, Objektivac, Resolute, rio_Ferdy88, sagitarius, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Slobodanpad1945, Smaja, THEC, tuitamo, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, ventilateur i 609 gostiju.