Mario Vrančić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HarisZe
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la HarisZe » 12 sep 2021, 07:03

Zvati Loncara a ne zvati Vrancica je je Zlocin!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 sep 2021, 07:49

Sramota ako ne dobije poziv.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 sep 2021, 08:01

Maestro samo gazi :bih: :guz:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 12 sep 2021, 09:00

Vječiti drugoligaš, samo povremeno fenjeraš. Jel on ikad nastupao na klupskoj medjunarodnoj sceni? Kirin kup vrhunac karijere i sve vrijedno pomena. Mislim da je njemu reprezentacija više dala nego on njoj.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 12 sep 2021, 09:20

AndreWilliams je napisao/la:
12 sep 2021, 09:00
Vječiti drugoligaš, samo povremeno fenjeraš. Jel on ikad nastupao na klupskoj medjunarodnoj sceni? Kirin kup vrhunac karijere i sve vrijedno pomena. Mislim da je njemu reprezentacija više dala nego on njoj.
Eto neka su igračine Lončar, Gojak i još par njih što je igralo, vidim gdje smo sa njima dogurali i dokle ćemo dogurati. Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je potreban koji je naravno u formi i koji treba da se pozove prije igrača koji ne igraju nikako u klubu, kao što je Dinamo. Engleska druga liga je kvalitetna i zahtjevna, svakako bolja nego pola liga odakle nam dolaze ostali igrači. Ne mogu stvarno ovih kontraša, što misle ispast će nešto pametni i nešto oni kao znaju. Eno Prcić isto redovno, liga petice je, on svakako nije Zidane ali kao što rekoh mi ne smijemo da se odreknemo takvih igrača i nama su potrebni a druga je sad tema što ne dobivaj pozive a dobivaju nekakvi poluigrači koji griju klupu u svojim klubovima i gdje stativa ima važniju ulogu na terenu od njih.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 12 sep 2021, 09:33

Celtic je napisao/la:
12 sep 2021, 09:20
Eto neka su igračine Lončar, Gojak i još par njih što je igralo, vidim gdje smo sa njima dogurali i dokle ćemo dogurati. Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je potreban koji je naravno u formi i koji treba da se pozove prije igrača koji ne igraju nikako u klubu, kao što je Dinamo. Engleska druga liga je kvalitetna i zahtjevna, svakako bolja nego pola liga odakle nam dolaze ostali igrači. Ne mogu stvarno ovih kontraša, što misle ispast će nešto pametni i nešto oni kao znaju. Eno Prcić isto redovno, liga petice je, on svakako nije Zidane ali kao što rekoh mi ne smijemo da se odreknemo takvih igrača i nama su potrebni a druga je sad tema što ne dobivaj pozive a dobivaju nekakvi poluigrači koji griju klupu u svojim klubovima i gdje stativa ima važniju ulogu na terenu od njih.
Prosto ga ne mogu zamisliti u prvih 11 pored zdravog Pjanića. Prcić i redovno igranje ne ide u istu rečenicu godinama u nazad. Lončar je dobar igrač i vjerujem da će se nametnuti u novom klubu. Gojaka vrijedi čekati, baš kao i Misimovića svojevremeno. Svojeglavost je problem.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 sep 2021, 10:25

12 sep 2021, 09:33
Celtic je napisao/la:
12 sep 2021, 09:20
Prosto ga ne mogu zamisliti u prvih 11 pored zdravog Pjanića. Prcić i redovno igranje ne ide u istu rečenicu godinama u nazad. Lončar je dobar igrač i vjerujem da će se nametnuti u novom klubu. Gojaka vrijedi čekati, baš kao i Misimovića svojevremeno. Svojeglavost je problem.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 12 sep 2021, 10:59

12 sep 2021, 09:33
Jesi gledao film "Čekaj me, ja sigurno neću doći" ?

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 12 sep 2021, 12:09

Najjače ovo "drugoligaš", kada je ta liga vjerovatno sedma najbolja u Evropi :problem:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 sep 2021, 12:14

Vucevich je napisao/la:
12 sep 2021, 12:09
Najjače ovo "drugoligaš", kada je ta liga vjerovatno sedma najbolja u Evropi :problem:
Ali Gojaka vrijedi cekati… :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 12 sep 2021, 12:17

Djeco draga, Gojak igra u ekipi koja igra evropske utakmice, koja je ne tako davno nalupala Tottenhama. Ekipe ranga Stokea, pa i malo bolje, tipa Swansea, Hulla, su redovno izlijetale iz kvalifikacija evropskih kupova, i to bez problema, od nekih ceskih i slovackih klubova. sedma liga po snazi nije sigurno.

Naravno da Gojaka vrijedi čekati, kao što se i ovog čekalo pa se izmijenjalo selektora , strucnih stabova, predsjednika saveza... i nikoga nije impresionirao. Nije valjda da ima xy osoba koja zloupotrebljava polozaj i ne da svim tim ljudima da ga zovu? Ne budite smijesni.

Ja ponovo kazem, mozete se na glavu nasadit, dijasporci moji dragi, ali dzaba vam je.
Glory Glory Man United

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 sep 2021, 12:22

Daduli je napisao/la:
12 sep 2021, 12:17
Djeco draga, Gojak igra u ekipi koja igra evropske utakmice, koja je ne tako davno nalupala Tottenhama. Ekipe ranga Stokea, pa i malo bolje, tipa Swansea, Hulla, su redovno izlijetale iz kvalifikacija evropskih kupova, i to bez problema, od nekih ceskih i slovackih klubova. sedma liga po snazi nije sigurno.

Naravno da Gojaka vrijedi čekati, kao što se i ovog čekalo pa se izmijenjalo selektora , strucnih stabova, predsjednika saveza... i nikoga nije impresionirao. Nije valjda da ima xy osoba koja zloupotrebljava polozaj i ne da svim tim ljudima da ga zovu? Ne budite smijesni.

Ja ponovo kazem, mozete se na glavu nasadit, dijasporci moji dragi, ali dzaba vam je.
Ma nema glup si ko qrac
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 12 sep 2021, 12:24

:eh:

slika

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 sep 2021, 12:35

@vuche opet k.ara forumasku kanalizaciju :tokralju:

Tuta Petrov

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 12 sep 2021, 12:36

Vucevich je napisao/la:
12 sep 2021, 12:24
:eh:

slika
Jado jadni, ako vec mora doslovno, pogledaj Hull i ispadanje od belgijskog kluba, jedva prosli prije toga slovacki. Takodje West Ham koju sezonu nakon, ne da mi se trazit sad.

Sto ne postavis Tottenham i metenje prosle sezone, je l?

Mete, mete... kao sto je pometen i Maradona,. Zasto ova tema jos postoji ovdje???
Glory Glory Man United

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 sep 2021, 12:39

A da postavi ovu sezonu i ispadanje od Cluja? Nikad gori Dinamo i Gojkara tu grije klupu.

Klupa HNLa :bih:

Tuta Petrov

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 12 sep 2021, 12:43

Maestro je napisao/la:
12 sep 2021, 12:39
A da postavi ovu sezonu i ispadanje od Cluja? Nikad gori Dinamo i Gojkara tu grije klupu.

Klupu grije zato sto u Dinamu tradicionalno zapostavljaju Bosance, treba biti dva ili tri puta bolji igrac od njihivh da se zaigra. A konkurencija su mu reprezentativci Hrvatske.
Gojak - igrač reprezentacije. Vrančić - nije igrač reprezentacije niti će biti :bih: HNL > Championship :opaopa:
Glory Glory Man United

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 sep 2021, 12:46

Daduli je napisao/la:
12 sep 2021, 12:43
Maestro je napisao/la:
12 sep 2021, 12:39

Klupu grije zato sto u Dinamu tradicionalno zapostavljaju Bosance, treba biti dva ili tri puta bolji igrac od njihivh da se zaigra. A konkurencija su mu reprezentativci Hrvatske.
Gojak - igrač reprezentacije. Vrančić - nije igrač reprezentacije niti će biti :bih: HNL > Championship :opaopa:
:urnebes: :urnebes:
Forumaska kanalizacija.

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 12 sep 2021, 12:47

Maestro je napisao/la:
12 sep 2021, 12:46
:urnebes: :urnebes:
Forumaska kanalizacija.
:urnebes:

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 12 sep 2021, 12:51

Dijasporski paraziti periferni.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.