Joj kad se sjetim ovih noćnih, jbt dan kreneš u 11 i završiš tačno u 7, bukvalno sam 4 noćne zaredom bio na nogama po 7 sati i 40 minuta.
**** sam sebi i mater i Boga i oca i školu i kotur i žicu i gredice i sve.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja 6g radim nocne smjene svaki treci tjedan po 5 dana.
Vranju i sličnim zločincima je odavno mjesto u zatvoru.
Dragan Lukač, Nenad Stevandić, Radovan Višković, treba li još?Kristijan je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:56Ujak mi je nažalost lično osjetio kakav je taj Vranj bio divan čovjek . Dvije godine nakon mučenja u logoru je podlegao povredama.
Kakvo crno tužilaštvo i njihovi dokazi... Dudaković i ostali zločinci slobodno hodaju zemljom.... a latice pune dokaza.... njihovu pravdu ko čeka nikad je dočekat neće.
Skupljam pare za njegovu smrt , yebem mu sve mrtvo i živo, da bog da poginuo danasChapman1886 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 14:16Izetbegović za N1 o provjeri diplome: Neka počnu skupljati pare za odštetu
dok se ozbiljna poliitika vodi i sa druge strane bprba protiv korone mahalaši i litijaši se bave mahalskim spletkama... Jadni oni![]()
Argument za tezu da je medju Bosnjacima bilo zlocinaca je nabranje tudjih?MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 sep 2021, 14:09Dragan Lukač, Nenad Stevandić, Radovan Višković, treba li još?Kristijan je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:56Ujak mi je nažalost lično osjetio kakav je taj Vranj bio divan čovjek . Dvije godine nakon mučenja u logoru je podlegao povredama.
Kakvo crno tužilaštvo i njihovi dokazi... Dudaković i ostali zločinci slobodno hodaju zemljom.... a latice pune dokaza.... njihovu pravdu ko čeka nikad je dočekat neće.
A otkud pravo Srbiji koja institucionalno porice ucestvovanje u ratu u BiH da hapsi ljude za koje ne postoji međunarodna potjernica? Kakvu sliku šalju tim potezom?Kristijan je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:05Vranju i sličnim zločincima je odavno mjesto u zatvoru.
Običnom narodu, ma kako se zvao je mjesto god to poželi i oni koji pokušavaju izazivati pred izbore uvijek nanovo nacionalna osjećanja su ološ neviđeni, a to i ova poruka potvrđuje.
Uzgred oko 100k ljudi iz FBiH je u toj Srbiji primilo vakcinu. Da li bi mnogi od njih dočekali sutrašnji dan bez iste, možemo i o tome.
Svugdje ima dobrih i loših ljudi.
Drzavljani BiH i Srbije se ne mogu izrucivati zbog krivicnih djela ratnih zlocina. Valjalo bi da i bosnjacki politicari to nauce obzirom da konstantno bruje o izrucenju.meho-medo je napisao/la: ↑15 sep 2021, 18:16A otkud pravo Srbiji koja institucionalno porice ucestvovanje u ratu u BiH da hapsi ljude za koje ne postoji međunarodna potjernica? Kakvu sliku šalju tim potezom?Kristijan je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:05Vranju i sličnim zločincima je odavno mjesto u zatvoru.
Običnom narodu, ma kako se zvao je mjesto god to poželi i oni koji pokušavaju izazivati pred izbore uvijek nanovo nacionalna osjećanja su ološ neviđeni, a to i ova poruka potvrđuje.
Uzgred oko 100k ljudi iz FBiH je u toj Srbiji primilo vakcinu. Da li bi mnogi od njih dočekali sutrašnji dan bez iste, možemo i o tome.
Svugdje ima dobrih i loših ljudi.
Ako tvrde da je bio građanski rat zar ne bi trebalo pustiti medjunarodne sudove i državne organe da hapse i procesuiraju zločince?
Usput, hapse Vranja a ovamo nece godinama da isporuče Novaka Đukića koji je odgovoran za zločin na Kapiji.
Ne, nego vidim spominje Vranja, Dudakovića, kojem je uzgred rečeno suđeno. I šta bih ja sad kao trebao da se složim s njim?slusalica je napisao/la: ↑15 sep 2021, 18:01Argument za tezu da je medju Bosnjacima bilo zlocinaca je nabranje tudjih?MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 sep 2021, 14:09Dragan Lukač, Nenad Stevandić, Radovan Višković, treba li još?Kristijan je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:56Ujak mi je nažalost lično osjetio kakav je taj Vranj bio divan čovjek . Dvije godine nakon mučenja u logoru je podlegao povredama.
Koji apsurd.
Naravno da je bilo i medju nasima.
Mozemo li se pobogu oko toga sloziti?
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 19 gostiju.