Ministarstvo upozorilo građane: Ako ste u ratu branili BiH ne putujte u Srbiju
Mada bi ovo trebalo da vazi za svakoga. Sto manje posla sa stokom.
Vranju i sličnim zločincima je odavno mjesto u zatvoru.
Običnom narodu, ma kako se zvao je mjesto god to poželi i oni koji pokušavaju izazivati pred izbore uvijek nanovo nacionalna osjećanja su ološ neviđeni, a to i ova poruka potvrđuje.
Uzgred oko 100k ljudi iz FBiH je u toj Srbiji primilo vakcinu. Da li bi mnogi od njih dočekali sutrašnji dan bez iste, možemo i o tome.
Koji su tvoji izvori da je Vranj zlocinac? U Tuzilastvu BiH vec postoji predmet i Vranja se tu uopce ne tereti, a Miletic jucer rece da je pri zaposljavanju istog u FUP odradjen detaljan background check od strane SIPA-e i nigdje ga se ne moze povezati sa tim dogadjajima kod Gorazda. Uostalom prilicno je bolesno i licemjerno da Srbija hapsi ljude koji su oslobodjeni krivice i sebi daje za pravo da im sudi iako, kako sama kaze, nije ucestvovala u ratu dok joj se ljudi protiv kojih postoji optuznica u BiH i medjunarodne tjeralice najnormalnije setkaju po drzavi.
Ujak mi je nažalost lično osjetio kakav je taj Vranj bio divan čovjek . Dvije godine nakon mučenja u logoru je podlegao povredama.
Kakvo crno tužilaštvo i njihovi dokazi... Dudaković i ostali zločinci slobodno hodaju zemljom.... a latice pune dokaza.... njihovu pravdu ko čeka nikad je dočekat neće.
Ujak mi je nažalost lično osjetio kakav je taj Vranj bio divan čovjek . Dvije godine nakon mučenja u logoru je podlegao povredama.
Kakvo crno tužilaštvo i njihovi dokazi... Dudaković i ostali zločinci slobodno hodaju zemljom.... a latice pune dokaza.... njihovu pravdu ko čeka nikad je dočekat neće.
Dragan Lukač, Nenad Stevandić, Radovan Višković, treba li još?
Izetbegović za N1 o provjeri diplome: Neka počnu skupljati pare za odštetu
dok se ozbiljna poliitika vodi i sa druge strane bprba protiv korone mahalaši i litijaši se bave mahalskim spletkama... Jadni oni
Skupljam pare za njegovu smrt , yebem mu sve mrtvo i živo, da bog da poginuo danas
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Argument za tezu da je medju Bosnjacima bilo zlocinaca je nabranje tudjih?
Koji apsurd.
Naravno da je bilo i medju nasima.
Mozemo li se pobogu oko toga sloziti?
Ministarstvo upozorilo građane: Ako ste u ratu branili BiH ne putujte u Srbiju
Običnom narodu, ma kako se zvao je mjesto god to poželi i oni koji pokušavaju izazivati pred izbore uvijek nanovo nacionalna osjećanja su ološ neviđeni, a to i ova poruka potvrđuje.
Uzgred oko 100k ljudi iz FBiH je u toj Srbiji primilo vakcinu. Da li bi mnogi od njih dočekali sutrašnji dan bez iste, možemo i o tome.
Svugdje ima dobrih i loših ljudi.
A otkud pravo Srbiji koja institucionalno porice ucestvovanje u ratu u BiH da hapsi ljude za koje ne postoji međunarodna potjernica? Kakvu sliku šalju tim potezom?
Ako tvrde da je bio građanski rat zar ne bi trebalo pustiti medjunarodne sudove i državne organe da hapse i procesuiraju zločince?
Usput, hapse Vranja a ovamo nece godinama da isporuče Novaka Đukića koji je odgovoran za zločin na Kapiji.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
vjerujem da bi jedino bilo logično da Ćamila navija za Partizan, za Velež ne znam kako bi je Red Army prihvatila nakon svega što je ona napravila (nisam mislio prema njima nego ovako), a za Zrinju bi se po familije nje odreklo, tako da logičnije bi bilo da ona navija za "crno-bele", ljudi iz cijele bivše Juge navijaju za njih (osim radikalnijih), tako da što ne bi i ona
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
Svugdje ima dobrih i loših ljudi.
A otkud pravo Srbiji koja institucionalno porice ucestvovanje u ratu u BiH da hapsi ljude za koje ne postoji međunarodna potjernica? Kakvu sliku šalju tim potezom?
Ako tvrde da je bio građanski rat zar ne bi trebalo pustiti medjunarodne sudove i državne organe da hapse i procesuiraju zločince?
Usput, hapse Vranja a ovamo nece godinama da isporuče Novaka Đukića koji je odgovoran za zločin na Kapiji.
Drzavljani BiH i Srbije se ne mogu izrucivati zbog krivicnih djela ratnih zlocina. Valjalo bi da i bosnjacki politicari to nauce obzirom da konstantno bruje o izrucenju.
Moze se samo ustupati i preuzimati krivicno gonjenje ili ici sa prijedlogom da se izvrsi kazna u BiH/Srbiji ako je vec donesena osudjujuca presuda.
Argument za tezu da je medju Bosnjacima bilo zlocinaca je nabranje tudjih?
Koji apsurd.
Naravno da je bilo i medju nasima.
Mozemo li se pobogu oko toga sloziti?
Ne, nego vidim spominje Vranja, Dudakovića, kojem je uzgred rečeno suđeno. I šta bih ja sad kao trebao da se složim s njim?