Posteno majkemi,bas si dobro rekao.Ljudi u karijeri ili mogu ici u veci klub,ili u slabiji jer se u tom klubu u kojem vec jesu nisu mogli nametniti.Pa ide gdje moze igrati.Sad vrijeme ce pokazati koji je opciju Dzip izabrao.**** vas on,covjek ne moze doci na vasu temu ,ni da vam nesto iskreno kaze i pohvali,da vasi pojedini kreteni ne shvate sve pogresno.-A- je napisao/la:Pa zasto onda svaki post ti je o Dzipu . Opusteno,decko presao u veci klub i gotova stvar.
E sad' je pitanje kako ce uspjeti da se nametne i da nastavi razvijati svoj talent.
ciao Hz,ciao Sarajevo..od sad se na kosevu prica kombinacija talijanskog i Bosanskog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sarajevo uveliko kupuje igrace, pa odakle im pare ? Ako ne udju u Evropu propast ce . . .
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
PA JEL CUJETE STA VAM SE PRICA.. PRESAO JE KOD VAS JER SA NASIM PRVIM TIMOM NIJE MOGAO ICI NA PRIPREME, TJ. NISU MU DALI.. OTISAO KOD VAS JER TAMO CE DA IGRA.. I STA JE TU CUDNO.. VI BOLJEG NEMATE, A DA CETE POTPISATI UGOVOR NA 5 GODINA, NECETE.. DA CE STASATI U IGRACINU ZA 2 GODINE NA KOLIKO POTPISE MOZDA UGOVOR, NECE, I OTICI CE SA BEZVEZE PARE.. ETO TO JE TO.. POZZ
P.S. NE RADE MI MALA SLOVA..
P.S. NE RADE MI MALA SLOVA..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Stvarno veci Papaka na ovoj temi Premijer Liga BiH nisam vidio.barbarez je napisao/la:Bitno je oskazati kompleks,a to sto ise gluposti takve,mnogo manje je bitno.gollum je napisao/la:junioR je napisao/la: Jedan od najveci nasi strucnjaka je imao Ronaldinha u PSG-u pa nije znao da covjek razvaljuje,da ce biti najbolji igrac svijeta![]()
Ovo ti nije trebalo.
Tako da sa ovim papcima nazovimo iz Sarajeva(doslama) ne treba ni stupiti u nekakvu nazovimo polemiku,jer nisu dorasli tome.
Doticni imas veliko Mahanje(Zelim ti brz oporavak)

-
- Kontakt:
jeb.ote,probudim se i haj da vidim sta se prica kad ono kontam fulio temu,navalile komsinice da ne povjerujes
dobro je to,znaci nesto se desava...hajmo malo TALIJANSKI,jeste to zaboravili
ucite trebace vam
Nazioni buongiorno

Nazioni buongiorno

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Vratite se temi: FK SARAJEVO
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- kupus army
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti da Sarajevo dovodi pojacanja,za razliku od prije nekih par mjeseci kad su svi slutili definitivno gasenje Bh giganta,al ipak Sarajevo je velicina i izdiglo se iznad svega.Svakako za ovo sve treba pohvaliti presednika i nove ljude u klubu,jos samo da baljak i ekipa dobiju nogu,ako se to desi,najmanje dvije milje hordi u Zenici ocekujem 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Si, signore Zagor!
Tema e FK Sarajevo
Tema e FK Sarajevo

-
- Kontakt:
kralju moj,nisu svi slutili gasenje to su komsinice prizeljkivalekupus army je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da Sarajevo dovodi pojacanja,za razliku od prije nekih par mjeseci kad su svi slutili definitivno gasenje Bh giganta,al ipak Sarajevo je velicina i izdiglo se iznad svega.Svakako za ovo sve treba pohvaliti presednika i nove ljude u klubu,jos samo da baljak i ekipa dobiju nogu,ako se to desi,najmanje dvije milje hordi u Zenici ocekujem

Kazu Dzip uzima dres sa numero cinque

Ovaj Smajlovic nije lose,zabio nam je par golova u onoj ponovljenoj utakmici ili u prvoj ne sjecam se bas najbolje,moze nam valjati...igra spica ali mislim da moze igrati i po krilu,ali nama pod hitno treba bek i 2 vezna iiskusna igraca,eh gdje to sada iskopati neznam....imamo mi juniora al treba nam ipak iskusnijih igraca u proljetnom dijelu....eh da je sada Zeka tu 

Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temi 

Imali o Dzipu iko neke podatke ?
-
- Kontakt:
Halo Talijan,mojne se zajeb.avatiBegAx je napisao/la:Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temi

Ma jarane, neka mene na bosanskom i engleskom, ovaj italijaski mi bas ne odgovara. Al' nema problema, pustit' cu ja bradu i promijeniti ime u neko italijansko ukoliko bude nuznopadobranac1978 je napisao/la:Halo Talijan,mojne se zajeb.avatiBegAx je napisao/la:Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temiucis li

puric trazi 6000 mjesecno 

Ih, samo?hrk je napisao/la:puric trazi 6000 mjesecno

Cim se cifre javno spominju znaci nema nista od toga, neko je zakazao na pregovorima

Puric ipak sletio na 6000,prije dvadesetak dana je od Zvijezde trazio 10000 mjesecno. Pozdrav iz Gradacca.
-
- Kontakt:
Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], OzmoodPinglewood, relativizam i 47 gostiju.