FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratite se temi: FK SARAJEVO
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- kupus army
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti da Sarajevo dovodi pojacanja,za razliku od prije nekih par mjeseci kad su svi slutili definitivno gasenje Bh giganta,al ipak Sarajevo je velicina i izdiglo se iznad svega.Svakako za ovo sve treba pohvaliti presednika i nove ljude u klubu,jos samo da baljak i ekipa dobiju nogu,ako se to desi,najmanje dvije milje hordi u Zenici ocekujem 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Si, signore Zagor!
Tema e FK Sarajevo
Tema e FK Sarajevo
-
padobranac1978
- Kontakt:
kralju moj,nisu svi slutili gasenje to su komsinice prizeljkivalekupus army je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da Sarajevo dovodi pojacanja,za razliku od prije nekih par mjeseci kad su svi slutili definitivno gasenje Bh giganta,al ipak Sarajevo je velicina i izdiglo se iznad svega.Svakako za ovo sve treba pohvaliti presednika i nove ljude u klubu,jos samo da baljak i ekipa dobiju nogu,ako se to desi,najmanje dvije milje hordi u Zenici ocekujem
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Kazu Dzip uzima dres sa numero cinque

Ovaj Smajlovic nije lose,zabio nam je par golova u onoj ponovljenoj utakmici ili u prvoj ne sjecam se bas najbolje,moze nam valjati...igra spica ali mislim da moze igrati i po krilu,ali nama pod hitno treba bek i 2 vezna iiskusna igraca,eh gdje to sada iskopati neznam....imamo mi juniora al treba nam ipak iskusnijih igraca u proljetnom dijelu....eh da je sada Zeka tu 
Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temi 
Imali o Dzipu iko neke podatke ?
-
padobranac1978
- Kontakt:
Halo Talijan,mojne se zajeb.avatiBegAx je napisao/la:Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temi
Ma jarane, neka mene na bosanskom i engleskom, ovaj italijaski mi bas ne odgovara. Al' nema problema, pustit' cu ja bradu i promijeniti ime u neko italijansko ukoliko bude nuznopadobranac1978 je napisao/la:Halo Talijan,mojne se zajeb.avatiBegAx je napisao/la:Braco, ne vidim razlog zbog kojeg vi morate ici na ANAMO ONU temu i zapocinjati bilo kakvu raspravu sa ANAMO ONIMA. Molim vas ne pisite po njihovoj temiucis li
puric trazi 6000 mjesecno 
Ih, samo?hrk je napisao/la:puric trazi 6000 mjesecno
Cim se cifre javno spominju znaci nema nista od toga, neko je zakazao na pregovorima
Puric ipak sletio na 6000,prije dvadesetak dana je od Zvijezde trazio 10000 mjesecno. Pozdrav iz Gradacca.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
Jel' istina ovo?padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
jel to supljaili je fakat....bilo bi dobro kad bi bar jedan prosao probu....ako je istina da dolaze....padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
-
padobranac1978
- Kontakt:
ne znam vidjecemo,ali vec sam to cuo ima dva,tri dananimra je napisao/la:jel to supljaili je fakat....bilo bi dobro kad bi bar jedan prosao probu....ako je istina da dolaze....padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
u pitanju je menadzerska agencija preko koje ce doci da se dokazu
Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi za pojacanja propadnu propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse i ako racunamo tu i ove poluspice koje mogu igrati ko spic igraci to je fkt previse
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse i ako racunamo tu i ove poluspice koje mogu igrati ko spic igraci to je fkt previse
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jan 2011, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
U paketu sa 3 igraca sa obale slonovacepadobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, Hajdeee, Napapijri, OzmoodPinglewood, Rahma, Tatamata1946 i 64 gosta.