Nadam se da ce investitori skontati neke stvari,i rastjerati sve ove sadasnje sa bitnih pozicija i postaviti neke druge,bolje.
Ako ode Sablic,a ostane onaj ko ga je doveo onda investitori nisu za napredak kluba.
Pa eto otisli su svi osim Sabrine, otici ce i ona koliko znam.
Problem je ( na forumu )sto se trazi u svemu problem u upravi, evo i danas usred utakmice se o upravi pise, isto ko da Sabrina igra, pa nije sposobna ugurati gol yebenome leotaru, ma da bi i Sabra bolje odigrala od skoro svih danas
Iako nema sumnje da treba letiti, sto ce se skoro sigurno desiti
Ne igra Sabrina al sta je branis vise,ko je potpisivao ugovore i ostavljao mrtvace i hadalje poput Hebibovica,Velkoskog itd dok nismo ni trenera imali pa nam ti isti presudise i protiv Milsamia i protiv leotara.Ne brani je vise
Nadam se da ce investitori skontati neke stvari,i rastjerati sve ove sadasnje sa bitnih pozicija i postaviti neke druge,bolje.
Ako ode Sablic,a ostane onaj ko ga je doveo onda investitori nisu za napredak kluba.
Pa eto otisli su svi osim Sabrine, otici ce i ona koliko znam.
Problem je ( na forumu )sto se trazi u svemu problem u upravi, evo i danas usred utakmice se o upravi pise, isto ko da Sabrina igra, pa nije sposobna ugurati gol yebenome leotaru, ma da bi i Sabra bolje odigrala od skoro svih danas Iako nema sumnje da treba letiti, sto ce se skoro sigurno desiti
Ne igra Sabrina al sta je branis vise,ko je potpisivao ugovore i ostavljao mrtvace i hadalje poput Hebibovica,Velkoskog itd dok nismo ni trenera imali pa nam ti isti presudise i protiv Milsamia i protiv leotara.Ne brani je vise
Samo ovu recenicu procitaj, pa vidi jel je branim, a iste sam tjerao, i tjerati cu, samo sto nemam zivaca svaki dan jedno te isto pricati o njima ( upravi ), a naravno da trebaju letiti
A ti meni reci sta se ima pricati usred utakmice o sabrini, i uopste o bilo čemu osim onome sto se na terenu desava
Ali posto ocigledno je problem kad se i ovako pise, ostavljam ovaj PDF pa nek diskutuju ostali
Yebote, da smo igrali tri dana, ne bi im gola zabili. Katastrofa bgm. Dupovac mora na hlađenje!!! Mi smo bez Bodula qurac, a s njim smo glavić od ekipe.
Mozemo mi mjenjati igrace i trenere koliko hocemo dok se ne promjeni uprava odnosno klima u i oko kluba ovdje nema napredka. Prošle pljuvali Vinka, Handzica, Pejovica, sad Pidru, Hebibovica, Sablica sutra ce nekog treceg al nista od tog. Dok se ne promjeni uprava i kurs kluba nema hajra ovdje. Previse negative, loši poteza uprave dovela je do ove situacije. Ovo nije Sarajevo koje zelimo , ovo je Sabrinino i njezini dupelizaca.
Mozemo mi mjenjati igrace i trenere koliko hocemo dok se ne promjeni uprava odnosno klima u i oko kluba ovdje nema napredka. Prošle pljuvali Vinka, Handzica, Pejovica, sad Pidru, Hebibovica, Sablica sutra ce nekog treceg al nista od tog. Dok se ne promjeni uprava i kurs kluba nema hajra ovdje. Previse negative, loši poteza uprave dovela je do ove situacije. Ovo nije Sarajevo koje zelimo , ovo je Sabrinino i njezini dupelizaca.
Jadan smo klub koji nije titule osvajao po 7 godina sad nam opet slijedi isto
Sta ocekivati kad ti pocnu Hebib, Ahmet, Oremus propali igraci koji veze vise nemaju.
Istina nisam ocekivao poraz ali ni pobjedu, da budem iskren.
I Sablic mi se počeo penjati na qrac sa izmišljanjem pozicija. Nemojte mi samo, da nije prosao pripreme, jer pričamo o yebenom Leotaru koji je usao u PL spletom politike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Jadan smo klub koji nije titule osvajao po 7 godina sad nam opet slijedi isto
Nismo osvajali al bilo je pozitivnije, nismo ovako kuci nikad u nizu gubili, nikad ovako malo publike nije bilo, ja ne pamtim vecu ravnodušnost navijaca prema Sarajevu to i posjeta govori . Recimo 2013 smo od Borca izgubili kuci 1-0 9000 ljudi na utakmici
Ma nece kralju niko, koga god pitas gleda kuci laganini na TV-u, valja se zaputit na Kosevo, pa malo i pokisnuti, pa jbg, ko danas, i izgubiti i iznervirati se... a na TV-u lagano ugasis ili prebacis na neku seriju ili film i laganini..
Nema se šta puno pisati, samo smo džaba pokisli, ovi levati koji nose naš dres ni zaslužuju ni 500 ljudi na tribini.
Povraća mi se od sljedećih igrača:
Hebibović
Dupovac
Oremuš
Ahmetović
Cmiljanić
a ni Đokanović nije daleko od navedenih.
Ova petorka nema šta tražiti u našoj ekipi, sve i jedan potpuno izgubljeni i samo kvare igru svojim greškama te nesigurnosti.
Sablićev poraz kao što smo se složili, užasan izbor igrala, užasna formacija i taktička izvedba.
Dupovac kad počne nešto mahati rukama i galamiti na saigrače odmah bi ga otjerao u tri piz.de materine. Glumi nakog Maldinija šta li, a evo treća utakmica zaredom kako pravi greške koje utiču na rezultat. Da ne pričam da mu treba 10 sekundi da primi običnu loptu i proslijedi je dalje. Mrš, mrš i mrš...
Neka nam je dragi Bog na pomoći.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase