Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne igra Sabrina al sta je branis vise,ko je potpisivao ugovore i ostavljao mrtvace i hadalje poput Hebibovica,Velkoskog itd dok nismo ni trenera imali pa nam ti isti presudise i protiv Milsamia i protiv leotara.Ne brani je viseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:56Pa eto otisli su svi osim Sabrine, otici ce i ona koliko znam.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:49Nadam se da ce investitori skontati neke stvari,i rastjerati sve ove sadasnje sa bitnih pozicija i postaviti neke druge,bolje.
Ako ode Sablic,a ostane onaj ko ga je doveo onda investitori nisu za napredak kluba.
Problem je ( na forumu )sto se trazi u svemu problem u upravi, evo i danas usred utakmice se o upravi pise, isto ko da Sabrina igra, pa nije sposobna ugurati gol yebenome leotaru, ma da bi i Sabra bolje odigrala od skoro svih danas
Iako nema sumnje da treba letiti, sto ce se skoro sigurno desiti
Samo ovu recenicu procitaj, pa vidi jel je branim, a iste sam tjerao, i tjerati cu, samo sto nemam zivaca svaki dan jedno te isto pricati o njima ( upravi ), a naravno da trebaju letitisamoSA je napisao/la: ↑17 sep 2021, 21:34Ne igra Sabrina al sta je branis vise,ko je potpisivao ugovore i ostavljao mrtvace i hadalje poput Hebibovica,Velkoskog itd dok nismo ni trenera imali pa nam ti isti presudise i protiv Milsamia i protiv leotara.Ne brani je viseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:56Pa eto otisli su svi osim Sabrine, otici ce i ona koliko znam.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:49Nadam se da ce investitori skontati neke stvari,i rastjerati sve ove sadasnje sa bitnih pozicija i postaviti neke druge,bolje.
Ako ode Sablic,a ostane onaj ko ga je doveo onda investitori nisu za napredak kluba.
Problem je ( na forumu )sto se trazi u svemu problem u upravi, evo i danas usred utakmice se o upravi pise, isto ko da Sabrina igra, pa nije sposobna ugurati gol yebenome leotaru, ma da bi i Sabra bolje odigrala od skoro svih danas
Iako nema sumnje da treba letiti, sto ce se skoro sigurno desiti
Jadan smo klub koji nije titule osvajao po 7 godina sad nam opet slijedi istobordobijeli je napisao/la: ↑17 sep 2021, 22:01Mozemo mi mjenjati igrace i trenere koliko hocemo dok se ne promjeni uprava odnosno klima u i oko kluba ovdje nema napredka. Prošle pljuvali Vinka, Handzica, Pejovica, sad Pidru, Hebibovica, Sablica sutra ce nekog treceg al nista od tog. Dok se ne promjeni uprava i kurs kluba nema hajra ovdje. Previse negative, loši poteza uprave dovela je do ove situacije. Ovo nije Sarajevo koje zelimo , ovo je Sabrinino i njezini dupelizaca.
Nismo osvajali al bilo je pozitivnije, nismo ovako kuci nikad u nizu gubili, nikad ovako malo publike nije bilo, ja ne pamtim vecu ravnodušnost navijaca prema Sarajevu to i posjeta govori . Recimo 2013 smo od Borca izgubili kuci 1-0 9000 ljudi na utakmici90minut je napisao/la: ↑17 sep 2021, 22:06Jadan smo klub koji nije titule osvajao po 7 godina sad nam opet slijedi istobordobijeli je napisao/la: ↑17 sep 2021, 22:01Mozemo mi mjenjati igrace i trenere koliko hocemo dok se ne promjeni uprava odnosno klima u i oko kluba ovdje nema napredka. Prošle pljuvali Vinka, Handzica, Pejovica, sad Pidru, Hebibovica, Sablica sutra ce nekog treceg al nista od tog. Dok se ne promjeni uprava i kurs kluba nema hajra ovdje. Previse negative, loši poteza uprave dovela je do ove situacije. Ovo nije Sarajevo koje zelimo , ovo je Sabrinino i njezini dupelizaca.
Ma nece kralju niko, koga god pitas gleda kuci laganini na TV-u, valja se zaputit na Kosevo, pa malo i pokisnuti, pa jbg, ko danas, i izgubiti i iznervirati se... a na TV-u lagano ugasis ili prebacis na neku seriju ili film i laganini..