Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve je ovo jako simpaticno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mi smo losi to svi znamo losa ekipa los trener ali Velez je katastrofalan, nije ni cudo sto im se citava drzava smije. Idoli nacije.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ofsajd je bio igraca Slobode ali nije on dodao Husejinovicubza 1:0, ali uticao je na igru pa je opravdano ponisten gol.
Dobra utakmica u Tuzli.
Dobra utakmica u Tuzli.
O cemu ti druze, niste ih mogli dobit bez dva najbolja igraca i uz brutalnu pomoc sudija? Ja bih prije rekao da se vama smiju...KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:05Mi smo losi to svi znamo losa ekipa los trener ali Velez je katastrofalan, nije ni cudo sto im se citava drzava smije. Idoli nacije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa normalno da nismo kad smo losi trebali ti crtati.spezial je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:07O cemu ti druze, niste ih mogli dobit bez dva najbolja igraca i uz brutalnu pomoc sudija? Ja bih prije rekao da se vama smiju...KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:05Mi smo losi to svi znamo losa ekipa los trener ali Velez je katastrofalan, nije ni cudo sto im se citava drzava smije. Idoli nacije.
Koja je to brutalna pomoc sudije sta je sad problem.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Je li vas stid se javljati nakon ovakvog sudjenju, Borac je ovako sudjenju imao prosle godine (ima i ove), ovo je uzas.
Sta nas ceka u srijedu hahahaha
Sta nas ceka u srijedu hahahaha
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ovaj trener sta je uradio bekricu ja da navijam za ove jadove sutra bi ga poslao kuci.pa smradu jedan onako poniziti covjeka koji za ove malene dao vise nego 90%i ovih sto su u lozi sjedili je za svaku osudu
- Shategabri
- Kontakt:
Sto skandiraju Fukare za ove iz Siminog "seljacke picke" i "j.ebemo vam tatu Azmira"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Unistava ih Sloboda. Igraju jako ofanzivno i vec nekoliko prilika.
Isto sam razmisljao vjeruj,a nevalja mu to nikako,Bekric je tu dugo u klubj moze mu sad pa sad ekipu okrenuti kontra njega.Realno covjek je vodja u svlacionici a i publika ga gotivi uglavnom,trener pravi problem onde gdje ga nema.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ni Velež ni Željo nemaju napadača. Očekivalo se 0-0.Neutral je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:40Ljudi nemaju napadaca i jedini koji zna postici gol, lazna devetka, Brandao povrijedjen. Jos jedna u nizu utakmica gdje Velez ne moze postici gol jer nemaju napadaca. Transfer politika na nivou kindergartena i zbog toga ce ostati bez Evrope. Bitno je da se gradi stadion, sta ce Evropa.
Steta imali su potencijal.
Luka je strašno loš igrač, ali skandira mu se jer trči i uklizava. Fuj
Ne ide bez Doffa.
Jao Efendica, sta uradi 
Mogao je van 16 svirati.
Odbrana

Mogao je van 16 svirati.
Odbrana

Drago mi je da si upoznat da postoji zdrav projekat fudbalski u Zenici a sto se tice kvalitete i gledljivosti nogometa bara bara vjeruj mi Sarajevo Leotar ili Čelik Famos..naprimjer na ovoj treceligaskoj bilo cak i vise gledalaca.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:02Mislim da bi trebalo ukinuti prenose nase lige i posvetiti se "zdravom projektu" iz Zenice i fudbalskim umijecima istih protiv Jošanice i Mošanice i kako se vec zovu te seoske ekipe s kojima ste bare bare u trecoj ligi.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:58Zabraniti prenos uzivo. To vec 10 godina je najlosija utakmica u drzavi. Ukoliko je puste na TV nekoliko hiljada djece prestaje se baviti fudbalom..ne ubijajte djeci nadu.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Znaci srijeda u 20:30h najveca utakmica u drzavi, ali igracki u ovom momentu Loš vs Lošiji![]()
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 18 sep 2021, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da nije utakmica kakva jeste pa hajd ovako smijurija teska.Dabogda se rasformirali sto se mene tice.Nisu daleko svakako
- Osttribine
- Kontakt:
Zivi u iluzijama kao i sa onim jedan clan jedan glas i smaranje sviju nas po forumu pa nista, pa investitor pa nista, vidjeli smo vase kvalitete godinama u PLBiH, borba za nista bukvalno. Kad se vratite u ovu ligu nastavite i pišite ovde, do tada "dominirajte" dva sprata nize.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:31Drago mi je da si upoznat da postoji zdrav projekat fudbalski u Zenici a sto se tice kvalitete i gledljivosti nogometa bara bara vjeruj mi Sarajevo Leotar ili Čelik Famos..naprimjer na ovoj treceligaskoj bilo cak i vise gledalaca.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:02Mislim da bi trebalo ukinuti prenose nase lige i posvetiti se "zdravom projektu" iz Zenice i fudbalskim umijecima istih protiv Jošanice i Mošanice i kako se vec zovu te seoske ekipe s kojima ste bare bare u trecoj ligi.
Jedan član jedan glas je trenutno na snazi, klub je na tim temeljima zdraviji, produktivniji, posteniji, sa vise ugleda nego ikada u toj premijer ligi u kojoj smo bili vjecno. I da dug se svakim danom smanjuje a novi ne pravi. Tako da bi svaki fudbalski zaljubljenik u BiH trebao podrzati jednu takvu pricu a ne ismijavati tu nesto.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:36Zivi u iluzijama kao i sa onim jedan clan jedan glas i smaranje sviju nas po forumu pa nista, pa investitor pa nista, vidjeli smo vase kvalitete godinama u PLBiH, borba za nista bukvalno. Kad se vratite u ovu ligu nastavite i pišite ovde, do tada "dominirajte" dva sprata nize.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:31Drago mi je da si upoznat da postoji zdrav projekat fudbalski u Zenici a sto se tice kvalitete i gledljivosti nogometa bara bara vjeruj mi Sarajevo Leotar ili Čelik Famos..naprimjer na ovoj treceligaskoj bilo cak i vise gledalaca.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:02
Mislim da bi trebalo ukinuti prenose nase lige i posvetiti se "zdravom projektu" iz Zenice i fudbalskim umijecima istih protiv Jošanice i Mošanice i kako se vec zovu te seoske ekipe s kojima ste bare bare u trecoj ligi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Kakva luzerska ekipa ova Sloboda. Kiksaše protiv Želje sigurnu pobjedu u posljednjim minutama, protiv Borca zabiše i svi u 16, sad dosta šansi plus penal profulaše.
- Osttribine
- Kontakt:
Covjece izdominirali ste Kantonalnu ligu i sada ste u trecoj ligi, naravno da sada neces praviti neke dugove i da sve izgleda med i mlijeko, ali polako, vidjeces kad dodjes u tu 1.Federalnu, naslusali smo se svi kakava je to liga, gdje ti pored dobre ekipe treba i dosta novca za "zavrsavanje".avenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:41Jedan član jedan glas je trenutno na snazi, klub je na tim temeljima zdraviji, produktivniji, posteniji, sa vise ugleda nego ikada u toj premijer ligi u kojoj smo bili vjecno. I da dug se svakim danom smanjuje a novi ne pravi. Tako da bi svaki fudbalski zaljubljenik u BiH trebao podrzati jednu takvu pricu a ne ismijavati tu nesto.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:36Zivi u iluzijama kao i sa onim jedan clan jedan glas i smaranje sviju nas po forumu pa nista, pa investitor pa nista, vidjeli smo vase kvalitete godinama u PLBiH, borba za nista bukvalno. Kad se vratite u ovu ligu nastavite i pišite ovde, do tada "dominirajte" dva sprata nize.
Normalno da cu ismijavati kada ti iz trece lige pametujes o dva najtrofejnija kluba u ligi i ismijavas kao nesta za derbi, naprotiv, zadnjih godina ne znas koji je bolji derbi bio, sa mnogo postignutih golova. Ali igracki u ovom momentu su i Sarajevo i Željo u kanalu pa cemo vidjeti na sta ce ovaj derbi liciti.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Guest1945, Jabroni, kogmagie46, PeppermintSA, Rauber33, Resolute i 109 gostiju.