Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva gnjidica trebas biti da ne komentarises svirani penal protiv tvoje ekipe vec kazes kako je sve bilo u fulu,cestitas rodjendan, sisas spolovilo domacinu,ali zato spominjes kako borac ima dan vise odmora pred utakmicu voljom nekoga ko je to odredjivao iz saveza!!!
Ujedno je i smijesno i zalosno to da covjek izjavi kada ekipa koju prozivas u sustini nema dan vise za oporavak jer treba dan ranije putovati na gostovanje.
Al ajd,nije ni prvi ni zadnji put
Ujedno je i smijesno i zalosno to da covjek izjavi kada ekipa koju prozivas u sustini nema dan vise za oporavak jer treba dan ranije putovati na gostovanje.
Al ajd,nije ni prvi ni zadnji put
- Meraak1921
- Kontakt:
Realan rezultat, sto se tice igre, ne zna se ko je gori iskreno
Ludo kolo, 3 promasena penala
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Predsjednik Veleža Šemdsudin Hasić napustio je susret u 70. minuti. Pokušali smo da ga kontaktiramo i dobili ga tokom vožnje prema Mostaru.
Prije svega želim da kažem da čestitam još jednom ovom prilikom Željezničaru jubilej i nadamo se da ćemo ih i mi na isti način dočekati kod nas u Mostaru na proslavi, rekao nam je Hasić i ljutito nastavio.
- Napustio sam susret nakon još jedne odluke sudije, koja nema veze sa fudbalom. Odluke koja ima želju da razbije "Inicijativu 4R", da posvađa klubove. Ali mi se nećemo svađati nego ćemo se boriti protiv svih ovakvih anomalija. Perfidan pokušaj slanja poruke nama koji želimo prosperitet fudbala u BiH. Jelić je poslan da nas posvađa, ali će nas učiniti još jačim. Prvo poluvrijeme je i držao kriterij, ali odluke u drugom dijelu su išle kontra našeg tima, ljutito je rekao Hasić.
- Pogledajte sinoćnje sramno suđenje Zrana Grbića na Koševu. Sramota je bilo gledati. Onda nakon njega onaj performans Admira Musića u Banjoj Luci, koji je dosudio sve u korist Borca što se moglo dosuditi, pa večeras ovo sve. I ovo nije kraj. E zbog toga, ja kao predsjednik kluba umjesto da sam dočekao kraj susreta, sada sam na putu za Mostar izašavši sa utakmice u 70. minuti, rekao nam je Hasić.
Sad ce opet 2 hiljade kazna
Prije svega želim da kažem da čestitam još jednom ovom prilikom Željezničaru jubilej i nadamo se da ćemo ih i mi na isti način dočekati kod nas u Mostaru na proslavi, rekao nam je Hasić i ljutito nastavio.
- Napustio sam susret nakon još jedne odluke sudije, koja nema veze sa fudbalom. Odluke koja ima želju da razbije "Inicijativu 4R", da posvađa klubove. Ali mi se nećemo svađati nego ćemo se boriti protiv svih ovakvih anomalija. Perfidan pokušaj slanja poruke nama koji želimo prosperitet fudbala u BiH. Jelić je poslan da nas posvađa, ali će nas učiniti još jačim. Prvo poluvrijeme je i držao kriterij, ali odluke u drugom dijelu su išle kontra našeg tima, ljutito je rekao Hasić.
- Pogledajte sinoćnje sramno suđenje Zrana Grbića na Koševu. Sramota je bilo gledati. Onda nakon njega onaj performans Admira Musića u Banjoj Luci, koji je dosudio sve u korist Borca što se moglo dosuditi, pa večeras ovo sve. I ovo nije kraj. E zbog toga, ja kao predsjednik kluba umjesto da sam dočekao kraj susreta, sada sam na putu za Mostar izašavši sa utakmice u 70. minuti, rekao nam je Hasić.
Sad ce opet 2 hiljade kazna

- Shategabri
- Kontakt:
Prvo nije bilo ni loše, po jedna prava prilika i za jedne i za druge, al u drugom već pali i jedni i drugi, Željo otupio naprijed, a ovi kod Veleža i kad uđu u priliku promaše teren jer ne zna niko gol od ovih naprijed dati.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:07Realan rezultat, sto se tice igre, ne zna se ko je gori iskreno
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kantonalac laganim koracima s temeavenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:31Drago mi je da si upoznat da postoji zdrav projekat fudbalski u Zenici a sto se tice kvalitete i gledljivosti nogometa bara bara vjeruj mi Sarajevo Leotar ili Čelik Famos..naprimjer na ovoj treceligaskoj bilo cak i vise gledalaca.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:02Mislim da bi trebalo ukinuti prenose nase lige i posvetiti se "zdravom projektu" iz Zenice i fudbalskim umijecima istih protiv Jošanice i Mošanice i kako se vec zovu te seoske ekipe s kojima ste bare bare u trecoj ligi.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Sta sam situacija na Koševu dozivio i urlao, dodjes kuci pogledas snimak i vidis da nisi u pravu.
Sta sam situacija na Koševu dozivio i urlao, dodjes kuci pogledas snimak i vidis da nisi u pravu.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Na koju foru je ova sloboda opstala do sada. Uzas kako igraju
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg i mi smo prošle sezone kmečaliOsttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.

Čim ne ide neko je kriv...jednu sezonu su izgurali na euforiju, realno ekipa nema kvalitet, teško i do Evrope ove sezone.
TC večeras isto nula bodova, ali biće sigurno tu u borbi za Evropu.
Ovo će rutinski uzeti Zrinjski kako stvari stoje.
Koševo Zapad
Hvala Hasiću i Veležu na lijepom poklonu, hvala i Dudiću što je obukao šulju (to prvi put vidim kod njega na tekmama, obično je u trenerci) ako je to uradio zbog Željinog rođendana i ovog hajpa, ako nije onda nema veze 
Tekma solidna, trebalo je biti golova na obje strane, remi je realan rezultat, mi smo haos tupi prema naprijed, i kada iskreiramo nešto nemamo kvalitet u završnici.
Velež zeznuta ekipa, trkački jaki, da su bili prisebniji u završnici danas mogli su nas i ohladiti veoma lako.
Što se tiče penala, po meni je bio jer ja koliko sam sa tribine vidio udario ga je po stajnoj nozi jbg. Iako, reći ću da smo danas imali domaćinsko suđenje i da je Jelić svirao nekoliko faulova za nas i još par koje nije svirao za Velež (a mogao je), što mi je dalo takav utisak.
Ali, sa druge strane, osim tog penala (ako je za nekoga sporan), mislim da te druge stvari nisu toliko uticale na konačni rezultat jer nije bilo nekih kardinalih grešaka u bilo čiju korist.

Tekma solidna, trebalo je biti golova na obje strane, remi je realan rezultat, mi smo haos tupi prema naprijed, i kada iskreiramo nešto nemamo kvalitet u završnici.
Velež zeznuta ekipa, trkački jaki, da su bili prisebniji u završnici danas mogli su nas i ohladiti veoma lako.
Što se tiče penala, po meni je bio jer ja koliko sam sa tribine vidio udario ga je po stajnoj nozi jbg. Iako, reći ću da smo danas imali domaćinsko suđenje i da je Jelić svirao nekoliko faulova za nas i još par koje nije svirao za Velež (a mogao je), što mi je dalo takav utisak.
Ali, sa druge strane, osim tog penala (ako je za nekoga sporan), mislim da te druge stvari nisu toliko uticale na konačni rezultat jer nije bilo nekih kardinalih grešaka u bilo čiju korist.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
tuzlaci ga i dalje primaju po malenom šupku:)
-
- Kontakt:
Normalno da će biti svirano ekipi koja je napravila najviše prilika u ligi, ekipi koja je imala najviše šuteva u okvir gola i najviše šuteva generalno!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
u cemu je problem izmedju tebe i nas? Jel ti odavde neko namiruje zenu ili djevojku pa sta god da napise neko iz Msotara, ti se frajer pravis iako se ova Hasiceva izjava dotakla i loseg sudjenja PROTIV vas sinoc?Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Naravno da nije vidjelo penala, i naravno da je svako iole normalan vidio da od prve minute da igraci Zeljeznicara trebaju samo pasti u sesnaestercu.
Cisto i ofirno navlacenje, al moguce vrlo da Zeljeznicar nema veze s ovim i da je ovo nacin da se stane u kraj 4R. Ali vi ste daleko najpoganiji na svijetu, likujete i smijete se kad se sudi u vasu korist, a cim malo kontra - drvlje i kamenje.
Trebas bit moralan i reci i kad navlace za tebe da navlace
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 sep 2021, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Kako ko druže, ja sam što po forumu što sa rajom u priči najviše krivio našu ekipu i igru, evo i sada pojedinci krive sudije, a realnost je ta da mi ne možemo s loptom da se sastavimo, pogotovo na Koševu.Shategabri je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:36Jbg i mi smo prošle sezone kmečaliOsttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Sta sam situacija na Koševu dozivio i urlao, dodjes kuci pogledas snimak i vidis da nisi u pravu.![]()
Čim ne ide neko je kriv...jednu sezonu su izgurali na euforiju, realno ekipa nema kvalitet, teško i do Evrope ove sezone.
TC večeras isto nula bodova, ali biće sigurno tu u borbi za Evropu.
Ovo će rutinski uzeti Zrinjski kako stvari stoje.
A po do sada prikazanom Zrinjski ili Tuzla City za titulu, medjutim nakon prošle sezone i našeg prosipanja bodova prije svega ne bih još nikoga proglašavao niti otpisao, a pogotovo ne mislim da će to bilo ko rutinski uzeti, upast će i Zrinjski u krizu kad tad.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
N.apusis mi se k.urca i namirujem ti materesinu, k.urtonu ne komentarisem samo vas nego sve sto je aktuelno i komentarisat cu, penal je bio, j.ebem i tebe i Hasica.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:50u cemu je problem izmedju tebe i nas? Jel ti odavde neko namiruje zenu ili djevojku pa sta god da napise neko iz Msotara, ti se frajer pravis iako se ova Hasiceva izjava dotakla i loseg sudjenja PROTIV vas sinoc?Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Naravno da nije vidjelo penala, i naravno da je svako iole normalan vidio da od prve minute da igraci Zeljeznicara trebaju samo pasti u sesnaestercu.
Prvi favotiti za tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.